Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 35
    i/e regjistruar Maska e ENISS
    Anëtarësuar
    02-06-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    30
    Ke bere shume mire qe je regjistruar ne forum Mona. Eshte nje menyre per tu lehtesuar e per ta shprehur se sa keq ndihesh.

se a e di si thote nje shprehje popullore:"MBAS SHIUT DEL DIELLI"!
    dikush me siper permendi kete shprehje, eshte shume e spikatur dhe te duhet te besosh se keshtu ndodh vertet

take care
    E rendesishme per njeriun dhe shoqerine... liria e plote e shpalosjes se natyres njerezore ne drejtime te shumta dhe te perkunderta.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-11-2002
    Vendndodhja
    paris
    Postime
    4
    mona,ndoshta duhej te te pyesja me pare se cfare moshe ke.po ma mer mendja se je ne moshen e adoleshences apo jo?Tani jo se jemi nanjicik me te medhenj ne te tjeret dhe te te japim mend ty tashi kupton ,po thjesht e ndjej si per detyre te te them se jane gjera qe ndodhin ne jete dhe ndoshta po te pyesesh dhe shume shoke apo shoqe te moshes tende ma mer mendja se do zbulosh me habi se dhe ata apo ato kane kaluar ne keto faza te veshtira te jetes.Ma mer mendja se per ty eshte e njohur shprehja se jeta eshte nje rruge me pengesa nga marteniteti gjer ne varreza.Po thjesht desha te dija se cfare te ka ndodhur qe te ka trishtuar kaq shume.Mund te na e thuash?
    to be or not to be

*Forever* Maska e malli
    Anëtarësuar
    24-09-2002
    Vendndodhja
    Antwerpen
    Postime
    668
    Mona njeriu kalon te keqia dhe te mira
    por ne duhet te jemi te forte dhe ti perballojme ato si do qofshin
    zoti qofte me ty
    love malli
    **Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.

Moderatore
    Anëtarësuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    Mona, kurre mos e thuaj me ate qe shpreh ne teme sepse nuk perfiton vecse humbet! Jeta eshte lufte e dashur dhe i zoti eshte ai qe triumfon! Jeten duhet ta jetosh si gjithe te tjeret, eshte e drejta jote! Mos e persekuto veten deri ne kete pike! Gjeje veten ku te mundesh! Une mendoj qe duhet te jepesh pas gjerave qe te falin kenaqesi! De degjosh muzike, te bisedosh me nje shoqe, te shetisesh ne ajer te paster etj. (une nuk i di preferencat e tua, ). Mona tipat e ndjeshem jane te dobet perballe jetes por duhet te kerkosh forcen dhe ajo gjendet vetem brenda teje! Ben mire te keshillohesh me ndonje psikiater sepse mund te jesh me neuroze dhe nese nuk kurohesh ajo mbetet vater dhe me vone gjendja do te jete e renduar dhe serioze! Eshte me e lehte te kurosh neurozen sesa depresionin! Kam nje kerkese : Me jep fjalen qe do te ndryshosh?
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

....... E pergjuar....... Maska e vana
    Anëtarësuar
    08-11-2002
    Vendndodhja
    Ku jam une......Nuk je ti!....(Ndoshta jemi duke luajtur kukamcefti) ....
    Postime
    346
    Hey Mona, mos u bej merak, cdo gje rregullohet me kalimin e kohes 1 dhe me deshiren dhe forcen personale!!!!
    Jeta eshte nji dhe te lutem cmoje sa e ke nen kontrollin tat, jemi njerez, dhe jeta i ka momentet e mira dhe te keqia, sepse po te ishin vetem gjerat pozitive do tu bente monotona, prandaj gezoje dhe mos mendo shume per cfar te ndodh!!!!!

I send u lot of hugs!

Perjashtuar Maska e Mona
    Anëtarësuar
    03-07-2002
    Vendndodhja
    Away from you....
    Postime
    134
    "Pas shiut, del dielli" e besoj kete gje, por mana te keqen qe po kalojne kaq shume muaj qe ky "diell" nuk ka dalur akoma. Po kur do dali? Kur do ta gezoj jeten nese nuk e gezoj tani ne kete moshe te rinise? Mundohem gjithmone te luftoj per jeten dhe lumturine time, por kur nuk te plotesohet ajo qe deshiron si te behet te shkosh perpara.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-11-2002
    Vendndodhja
    londer
    Postime
    3
    HI MONA
    Mos u merzite ,kaloje me te qeshur ,mer nje video meTOMY LEE .
    do te qashe nga te qeshurit dhe besoj do ndihesh me mire diten tjeter .te uroj shendet fotg
    jeta eshte e shkurter,por gezojeni sa te jetoni.

maniac AMORPHIS fan Maska e Jeans-boy
    Anëtarësuar
    18-05-2002
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    239
    Merzitja eshte e kote.Do te vije dita kur ti te kujtosh mendimet qe te bredhin ne tru sot dhe do te thuash:sa budallaqe paskam qene.
    Mblidhe veten dhe jepi fund dobesise.
    ...niente che amassi di piu'...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-12-2002
    Vendndodhja
    londer
    Postime
    18
    me vjen shume keq per ty mona por duhet ti mendosh gjerat te lehta ne menyre qe te kalojne te mendosh po sikur te ishe e semure larg teje por duhet ta mendosh sepse e dashur ka miliona njerez qe vuajne dhe e vetmja gje qe deshirojne eshte te jene mire pra gezoje jeten se nuk eshte aq e gjate sa duket po te duash mund te flasim bashke se edhe une kam vuajtur te uroj gjithe te mirat

dhe sa per disa keshilla me siper qe kane dhene eshte mire qe ti terheqin me vjen shume keq qe mendojne ne ate menyre.

Perjashtuar Maska e Mona
    Anëtarësuar
    03-07-2002
    Vendndodhja
    Away from you....
    Postime
    134
    Ate me siper e kam shkruar tek nje shoqja ime.

Xhilda ashtu eshte, pra me mire te jesh m pak halle sesa e semure, por dhe keto halle nuk dine te kalojne kurre. Do te kisha shume deshire te flisja me ty.

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. ......
    Nga ShadowOftheBest në forumin Ditari i meditimeve
    Përgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 21-08-2009, 07:43
  2. Rrënja e vjetër e një blerimi (Kur të jesh mërzitur shumë)
    Nga Diabolis në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 14-07-2005, 10:53
  3. Klubi i Milanistave 2
    Nga Asteroid në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 414
    Postimi i Fundit: 04-09-2003, 00:03
  4. Ja dhe historia e nje djali te merzitur
    Nga I Merzituri në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 07-03-2003, 19:43
  5. Ndjehem Shume E Merzitur!
    Nga elonaJ10 në forumin Pyetni psikologun
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 22-12-2002, 16:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •