Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 35
    Perjashtuar Maska e Mona
    Anëtarësuar
    03-07-2002
    Vendndodhja
    Away from you....
    Postime
    134

Unhappy My life sucks...

Nje nder arsyet qe me beri te regjistrohem ne forum eshte sepse kam dicka qe po me shqeteson shume kohet e fundit. UNE E URREJ JETEN TIME. NGANJEHRE me duket sikur cdo gje ne jeten time shkon per se mbrashti. Asgje nuk me gezon. Kam pasur ca debate te medha ne familjen time keto kohet e fundit dhe me duket sikur ato debate nuk do zgjidhen me dhe s'kane mbarim. Me duket sikur une kam filluar te fikem ngadale, as nuk me hahet as pihet vetem dua te qaj gjithe diten dhe ashtu bej.
    Nuk di cfare te bej te me kaloje kjo merzi apo keto dite qe po me shkaterojne .?!

pa he!... Maska e korçar
    Anëtarësuar
    18-10-2002
    Vendndodhja
    NO god'S LAND
    Postime
    666
    e kush nuk e ka provuar kete, njehere ne jeten e tij...

megjithate Mona, mos u merzit! se a e di si thote nje shprehje popullore:"MBAS SHIUT DEL DIELLI"!
    "Oj nan moj, thenke, a ma ep thiken ta prej Ameriken?"

MeLoDi e JeTeS Maska e BruNe EmBeL
    Anëtarësuar
    06-08-2002
    Vendndodhja
    *Ju es ej*
    Postime
    61

Me vjen shume keq! :(

Ohhh mona i feel so sorry sweety!
    Mos u merzit motra, jeta per asnje nuk eshte aq e bukur sa mendohet, te gjithe kemi probleme, halle familjare, gjera qe na shqetesojne, por jemi ne qe e perjetojme kete jete te perzier me vuajtje dhe dhimbje.
    When u don't have what u want, is time to start wanting what u have hun! Te uroj gjithe te mirat, dhe mos u merzit. Everything will be just fine !!
    Te lutem mos qaj.

Mos qaj sonte,
    lote nuk dua te te shoh mbi sy,
    une jam prane teje,
    dhe pse ti nuk me sheh aty.

Te qeshur dua te te kujtoj,
    pranoj cdo gabim,cdo faj,
    vec te lutem,
    sonte, ti mos qaj!

Made in Me!
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    u.s.a
    Postime
    187
    Mona dhe mua me vjen shume keq dhe e te keshilloj te shpenzosh me shume kohe ketu ne forum se mbase ti paksojme pak hallet..........mos e lesho veten kaq shume edhe sikur yr life really sucks serisht ju duhet ta flini mendjen dhde mundohuni te thoni te kunderten ........gjithcka e ka nje zgjidhje ne kete bote...........nuk je as e para dhe as e fundit..............te uroj fate dhe leri merzit per ato qe i kan qejf............me respekt cristal
    * x 0 and case closed!

OBEN OHNE Maska e MISTRECE22
    Anëtarësuar
    25-09-2002
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    211
    mona, kjo gjendje qe po perjeton ti momentalisht, quhet depresion, ose nje forme e tij. dhe nuk e quajta kot, gjendje momentale,sepse jam e sigurt qe do te kaloje. se kur, asaj nuk i dihet. dihet vetem qe, ti mund te ndikosh shume ne gjendjen tende, dhe pse tani ndihesh e pafuqishme. ty te mungon optimizmi. ate, duhet te gjesh fuqine qe e ke akoma diku thelle ne shpirtin tend dhe tja ushqesh vetes. nuk e tha keq korcari "mbas shiut lind dielli". une mbas atij parimi mundohem te eci dhe pse nga nje here, duket sikur shiu nuk do te pushoje kurre.
    por nuk pajtohem me mendimin e cristalit, qe te keshillon te kalosh sa me shume kohe ne forum. per mendimin tim, ne gjendjen qe je ti, kjo do te te mbyllte ne vetvete. ti ke nevoje per kontakte reale.
    dil moj vajze, argetohu, pse jo dhe dehu, shijoje rinine. dhe nqs. ndjen nevojen te qash, qa. te pastrohet shpirti ashtu.
    dhe mendo, nuk je e vetmja ne bote qe ndihet keshtu.

ps. me fal se nuk doja te dilja si pseudo psikolloge, por te flas nga eksperienca. e di shume mire se cfare perjeton tani se e kam perjetuar dhe vete, si cdo kush tjeter. jane gjera qe i perkasin natyres se njeriut. jane gjera qe kalojne.

good luck
    Ndryshuar për herë të fundit nga MISTRECE22 : 19-10-2002 më 03:20
    :brire
    PARTY KA GJITHMONE TE DREJTE!

Vajza e Eres Maska e Puhiza
    Anëtarësuar
    28-06-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    355
    Mona,

thuaj vetes qe je me e mira ne bote dhe se je me e rendesishmja...
    Mos e caj shume koken per ate qe te thone te tjeret
    Ndertoje jeten ashtu sic do vete
    Ki kurajo per ti pranuar te tjeret sidomos familjen...eshte nje pike e dobet per te gjithe ne shqiptaret...kurre mos prit te te kuptojne...vetem mendo sa e shkurter eshte jeta dhe nuk ia vlen te mbushesh mendjen e botes..
    Dil dhe jeto Mona...perqafo jeten...
    Tingujt e heshtjes së mendimeve te pathëna
    perplasen në detin e renkimit pamor,
    Lotet e kuq gjurmët keqaz mbulojnë
    U mpiksën tingujt, ngrirja filloi
    Heshtja ime u trishtua...

Perjashtuar Maska e Mona
    Anëtarësuar
    03-07-2002
    Vendndodhja
    Away from you....
    Postime
    134

Well, faleminderit.

Fjalet e mira ka nevoje cdo njeri ti degjoje aq me teper nga njerez qe nuk te njohin dhe e thojne pa interes.
    Edhe une si juve mendoj qe te harroj shume gjera qe me shqetesojne dhe te dal e te gezoj jeten time, por njeriu ka dhe detyrime ndaj familjes, prinderve, vellezerve, motrave apo tjeterkujt. Nuk e di cfare ka menduar Zoti per mua, por di vetem se cdo qelize e trupit tim me eshte fikur, as nuk kam me dashuri dhe as urrejtje ne zemrem time me duket sikur dhe zgjuar jam akoma fjetur.
    I don't know, i mean i know i just don't know how to get there right now. GOD help us !

OBEN OHNE Maska e MISTRECE22
    Anëtarësuar
    25-09-2002
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    211
    mona, me vjen keq qe ndodhesh akoma ne ate gjendje.
    nuk ke ndo nje njeri te afert ne rrethin familjar apo shoqeror, te cilit mund ti shprehesh lirisht? kjo do te te ndihmonte shume dhe sikur ai personi, thjesht vetem te te degjonte.
    pastaj, nuk ke pse defrimin qe te keshillojme, ta besh te varur nga detyrimet familjare. keto jane dy gjera qe nuk e perjashtojne njera tjetern.
    sic e the dhe vete, ti ndihesh bosh tani dhe ai boshlleku te vret shume. prandaj duhet te gjesh dicka qe ta mbushesh shpirtin. qofte kjo dhe nje hobi dhe nje dicka, te ciles i perkustohesh me deshire. e di qe vetmia, te pelqen, te pelqen ne kuptimin qe ne nje fare menyre, ti i shijon ato momentet kur je vetem dhe qan. por nuk eshte e keshillueshme. mos u mbyt ne keqardhje per veten sepse me beso, e ke forcen te shpetosh.
    asnje nga ne, nuk e di thelbin e problemit tend. mbase ate nuk e di as ti. keshtu qe ne mund te te japim vetem kurajo per te mos e leshuar veten dhe te ndajme me ty eksperiencat tona. por nqs. gjendja te duket me gjithe mend pa rrugezgjidhje, atehere mos nguro te kerkosh ndihme profesionale. provo njehere nje terapi.
    :brire
    PARTY KA GJITHMONE TE DREJTE!

Vajza e Eres Maska e Puhiza
    Anëtarësuar
    28-06-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    355
    Si je sot Mona?
    Tingujt e heshtjes së mendimeve te pathëna
    perplasen në detin e renkimit pamor,
    Lotet e kuq gjurmët keqaz mbulojnë
    U mpiksën tingujt, ngrirja filloi
    Heshtja ime u trishtua...

i/e regjistruar Maska e ermali
    Anëtarësuar
    18-10-2002
    Vendndodhja
    irlande e jugut
    Postime
    6
    Me vjen shum keq moj Mona por mos harro se nuk je e vetme
    me te tilla probleme secili prej nesh perplaset c'do dite, prandaj nuk duhet te dorzohesh aq lehte.
    une do te kshilloja qe te marresh dhe te lexosh nje roman te bukur, dhe shume shpejt duke e gjetur veten aty, do te kuptosh se jeta eshte e bukur.
    dont give up!

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. ......
    Nga ShadowOftheBest në forumin Ditari i meditimeve
    Përgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 21-08-2009, 07:43
  2. Rrënja e vjetër e një blerimi (Kur të jesh mërzitur shumë)
    Nga Diabolis në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 14-07-2005, 10:53
  3. Klubi i Milanistave 2
    Nga Asteroid në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 414
    Postimi i Fundit: 04-09-2003, 00:03
  4. Ja dhe historia e nje djali te merzitur
    Nga I Merzituri në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 07-03-2003, 19:43
  5. Ndjehem Shume E Merzitur!
    Nga elonaJ10 në forumin Pyetni psikologun
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 22-12-2002, 16:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •