Ju pelqen te lexoni libra ?
Une psh. nuk i kam shume me qejf te lexoj libra pasi kam me cfare te merrem.
Mbase me vone do mund te jem edhe une nje nga ato persona qe jane te apasionuar pas leximit.
Po, lexoj shumė.
Jo, nuk lexoj fare.
Lexoj, po rrallė.
Ju pelqen te lexoni libra ?
Une psh. nuk i kam shume me qejf te lexoj libra pasi kam me cfare te merrem.
Mbase me vone do mund te jem edhe une nje nga ato persona qe jane te apasionuar pas leximit.
Jeta ime, mban emrin e saj..
Te Lexoj Libra Sjam Aq I Dhene Si Dikur Me Perpara Me Pelqente Te Lexoja Romane E Tregime Por Tani Skam Me Durimin E Meparshem
Tani Nese Me Pelqen Te Lexoj - Lexoj Ktu Ne Forum Shkrimet Lajmet E Te Tjereve Krijimet Ne Fushen Poetike Qe Shkruajn Disa Antare
Dhe Me Kto E Kaloj Shume Bukur Kohen Time .
Respekte ..
Takohemi nė Ditėn e Gjykimit
Me pare kame lexuar shume po tash pak me rralle![]()
Lexoj Shume por ne periudha kohore te veqanta.
Inter Campione d'Italia!!
2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013... 2500
Temė e bukur Leo!
Lexoj mirėpo jo shpesh pra nuk jam edhe aq shum i apasionuar pas leximit, por lexoj rallė ndonjėher.
Sui generis
Kurse une jam mi librash. Kam lexuar shume, qe e vogel. Por tani duhet te pohoj qe nuk me del koha te lexoj me si me pare. Mgjth nje liber xhepi e mbaj sa here. Keshtu kur jam ne bus a tren, e hedh nje sy .
Elegance is an attitude.
Po lexoj...
Romanet me terheqin,sidomos ato psikologjik dhe ato qe permbajne retrospektiven si tipar kryesor...e kam fiksim,sepse ndonjehere fiksohem me kohen...
ka 15 vjet qe nuk lexoj asgje,e ēe do,do harroj dhe germat e alfabetit
![]()
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Po po un jam shume i apasionu pas leximit, sidomos pas revistes Play Boy
E kam njė bindje qė ma shumė se unė nuk lexon askush nė botė (nuk don tė thotė qė ėshtė e saktė kjo por ashtu jam e bindur)
Votova - Po, lexoj shumė.
\.....DITURIA ĖSHTĖ PASURIA E KĖSAJ BOTE KALIMTARE...../
Krijoni Kontakt