Po lexoj shum, por nuk lexoj romane, por lexoj libra shkencor profesional dhe libra qe me pasurojn me informacion. Nuk jam tip qe rexoj romane mitologjike te pavlera.
Thjesht lexoj dhe mundohem nga libri te marr informacion te dobishem...........
Po, lexoj shumė.
Jo, nuk lexoj fare.
Lexoj, po rrallė.
Po lexoj shum, por nuk lexoj romane, por lexoj libra shkencor profesional dhe libra qe me pasurojn me informacion. Nuk jam tip qe rexoj romane mitologjike te pavlera.
Thjesht lexoj dhe mundohem nga libri te marr informacion te dobishem...........
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
lexo po jo shpesh se mua kur me pelqen nji liber une emaroj per 3 dite...
kam kohe pa lexuar liber nja 1 vit e gjysem po i her...
Ma do puna te lexoj, se te ishte per mua ....![]()
po lexoj shum dhe me jep nje kenaqesi te veqante.........
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Lexoj por shumė mė rallė , kam shumė pak kohė pėr tė lexuar romane, se sa pėr revistat e pėrditshme i lexoj ēdo ditė............................
me pelqen shume te lexoj vepra,romane,novela,por per shkak te kohes shume te kufizuar nuk lexoj shume kete kohe.......rroft shkolla dhe lenda e letersise se huaj dhe pedagoget e xhaxhit qe na detyronin te lexonim ....se ndryshe ..........![]()
Kush ka Birin ka Jeten
Lexoj shum perveq atyre qe me duhen per fakulltet lexoj edhe libra tjere por jo romaneme shum shkencor dhe enciklopedi .
Tani lexoj me pak.Dikur shume fare.Ishte nje nga gjerat qe me jepte shume kenaqesi.Tani jo femijet,jo interneti,jo kafe me shoqerine,jo fundjavat jashte shtepise.....s'me ngelet sh kohe.
Por sa here qe i hyj nje libri edhe tani,kenaqesia eshte e madhe.
Per moment po lexoj :"Kush e sundon BOTEN?"
"Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"
Krijoni Kontakt