E moj Alnosa po te hapet nje konkurs per ciltersin ky mundet te mar cmim :P i ka furca mi si nuk u binde ti njer me GODIANINPostuar mė parė nga alnosa
te pershendes![]()
E moj Alnosa po te hapet nje konkurs per ciltersin ky mundet te mar cmim :P i ka furca mi si nuk u binde ti njer me GODIANINPostuar mė parė nga alnosa
te pershendes![]()
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
une Per Veten Time Jo Se Me Pelqen Vetja Por Ndjehem Shume Rehat Me Pamjen Qe Kam Edhe Pse Po Tekisha Mundesi Do Te Ndryshoja Vec Gjera Te Vogla
DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....
BEBUSHE po me vjen keq per dreqin moj se ka pas disfat ne dashuri ..Postuar mė parė nga bebushja
apo mir e ke ti furca i ka ai keto ,sa per nje muaj na la pa mend ne koke ,per ato qe shkruante ..
po kot se quaj mistrec shkodre une ate ...
pershendetje sis .......
Me mir ska ..........
Ne boten e fjaleve qeshim
Ne boten e fjaleve qajme
Ne boten e fjaleve heshtim
Dhe gjithe boten ne boten e fjaleve e mbajme..........
pasha zoten alnosa ne mas me besosh sdi ca me than sme besonPostuar mė parė nga alnosa
nese me beson te falenderoj
sa per temen jam shume i shemtut sa sot dosha me ba foto kur tak u prish aparati
fotografik
Te Besoj,
Te Besoj ,dhe Me Vjen Keq Qe Nuk Te Ndihmoj Dot .
Sa Per Pamjen Kur Jam Me Te Mira Ndjehem Ok Kurse Kur Jam Me Nerva As E Me Shkon Ndermend Pamja ....
thanks alnosa qe me beson
ma gjej nje nuse pra
Nuk Kam Kembe Te MbAre Per Lajmesi Une .
Po Me Gjith Qef Ta Kisha Gjetur ..
Jom i shemtut fare ene nuk e shoh veten ne pasqyr
kjo siper ku ta dish sa yv oshte![]()
#VamosArgentina
Postuar mė parė nga thekthi
ca thua ti ore??? je ne vete??? ti je yll.!!
nejse... mua per vete me pelqen shume pamja ime. S'dua te tregohem "conceided" por eshte e vertete.![]()
Linda pa deshiren time, do vdes pa deshiren time, me lini te jetoj ashtu sic dua vete
Krijoni Kontakt