Ndjehem rehat pasi keshtu me ka fal zoti![]()
Ndjehem rehat pasi keshtu me ka fal zoti![]()
mmmm... boh!
Ka disa caste shume te rralla qe me hipen nje pasion i papre per veten dhe pelqehem shume Jo se me duket vetja e bukur, se nuk me eshte dukur ndonjehere, por pak here me duket vetja shume terrheqese. Ne te shumten e kohes gjej 1 milion difekte dhe cuditem kur me thone njerezit se jam bere e mire.
Eshte kaq e veshtire ne ditet e sotme qe te ndihesh e bukur. Kane ndryshuar te gjitha standartet e bukurise. Eshte mbushur bota me aq bukuri fallco dhe komerciale saqe nuk kia me vend per njerez normale. Me ka pelqyer shume ajo fushata e Dove Evolution, per ndergjegjesimin e shoqerise, qe na ndihmon te ndihemi te bukura ashtu sic jemi. Por, me keqardhje them se, pas parjes se reklames, nuk do te rritet aspak numri i vajzave qe do te dalin rrugeve tere konfidence "uje e sapun".
Nejse, ja vlen mendimi. Video-ja:
http://www.youtube.com/watch?v=uT4dpFpiTgk
Shifeni nje here dhe me thoni pastaj.
So the **** whaaaat??!!
Pershendetje ne radh te par te gjitheve lexova shume mesazhe disa me pelqejn disa jo ne radh te par nuk kemi pse te ndihemi keq nga pamja per arsye se keshtu na ka krijuar zoti dhe nuk ka arsye pse te ndihemi keq pastaj te ishim te gjith te bukur nuk do te kishte kuptim dhe bota keshtu ca jan te mire ca te bukur ca te perktyer po te keqinj nuk ka ato varen nga llogjika e njerzeve nuk ndihem keq per asgje sepse zoti ta jep bukurin dhe ta mer
bravo, une te njejtin mendim me ty kam/ ti perpjekim nje her pshurranat bashk une e ti? loolPostuar mė parė nga bledjona
homza nadja e mire
si ke ken me shendet
gzuar festa e flamurit goldian,
une mir fare, po ti vet ca ke bo naj gjo?
pse mer kur asht festa e flamuerit?
sot a????
une mire qe tu gjujt ne forum
hahahaaaaaaaaaa
festa e flamurit osht kur te me teket mue, per cudi mu ka tek me festu sod vlla, pse ca ka ktu? lol
gjuje mer gjuje, sikur cdo hera na femnat i gjujm me buk e ato na gjujn me gur, si nuk u mushen mend kto goca mo pash zotin?
e pastaj na shajn e thojn se ne skemi ndjenja
keto skane zemer fare kane gur ne vend te zemres
homza a po ec gjuetija se mu me ka ik per dursh
Eh mire mire deri tani....Nganjeher kur zgjohem nga gjumi ma fut friken (shaka)![]()
Mos jeto pa buzėqeshur...sepse dikush nė kėtė botė jeton nga buzėqeshja jote ...!
Krijoni Kontakt