Dukesh nga shkrimet dhe altari qe ke vene qe je e bukur.Postuar mė parė nga _Elena_
Porse doja te te beja nje pyetje:
A keni pasqyre ne shtepi?
Dukesh nga shkrimet dhe altari qe ke vene qe je e bukur.Postuar mė parė nga _Elena_
Porse doja te te beja nje pyetje:
A keni pasqyre ne shtepi?
Vallaj o bo keq per Pasqyra tashi nuk para gjenden kollaj LoL
Ps:WALCHIRIA po te boni vaki qe cohesh ne mjes dhe thu qe nuk qekam gjo sot dhe nuk ka rob te te ktheje ne terezi futja gjuma again ose mos dil fare,pastaj te nesermen dite e re dhe mund te bohesh e hajrit![]()
here mire here keq, varet nga dita dhe humori
mesa shoh te tjeret qenkan te gjithe "in love" me veten.
cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton
Jo kam dy jave qe sndjehem rehat fare
Shume rehat , madje rehatoj edhe ata qe kam perreth.
Doni me per "Belulin" ?
Where does a thought go when it's forgotten?
jo shpesh , nuk kam raport te mire me veten , gjithcka me duket keq
Pse?
here mire here jo mire, sidomos kur shtohen pak kilet (kg). Por jam realiste. Kur kam kohe dhe qejf te "bej tualet" ndihem me mire.Por e perditshmja eshte e thjeshte. Ndihem e tille e jam e tille.
Doli nje bamirese shyqyr zotin LoOoLPostuar mė parė nga myana
Qe thua ti myana un kam ngele keq, skam pasqyre si thua do besh per shpirt te me dhurosh nje?
Ka humb Canadaja yllo per pasqyra,eshte bere puna shume keq , sidomos kur hyn ne shtepi dhe te dollapi i kepuceve ke pasqyre
Po ju andej nga TR keni apo mos duhet ti hyj punes un dhe te bej disa porosira & ti nis andej? LoOoL
Po te mungon gje tjeter me bej nje ze se ketu verdall jam![]()
ju cuca po t'ishit kaq te mira sic thoni, e beni bam e na silllni naj foto ktu...po nuk e besoj se jeni gjo... se po te ishit s'do kalonit kohen ktu por do ishit turr me bo naj pare
une per vete jam sozia e tom kurrizit (cruis)...tash kam dale ne kerkim te Ketit
nuk e duroj dot i-ne pa pike.
O elena nuk e kape fare...Postuar mė parė nga _Elena_
Po te jesh nje goc e bukur si puna jote kam frik se i hidhesh dhe pasqyres ta kapesh dhe keshtu e thyen dhe ngel pa pasqyre.....
![]()
Krijoni Kontakt