mire se erdhe korcarke
shpresoj ta ndash me neve tere kete dashuri qe paske!
gjithe te mirat
mire se erdhe korcarke
shpresoj ta ndash me neve tere kete dashuri qe paske!
gjithe te mirat
buke, kripe e zemer.
Mirembrema ne Amerike e miredita ne evrope a Miremengjes :-). une ju falenderoj te gjitheve nga zemra per gjithe fjalet e ngrohta. Kam qene shume e zene se jam me femije te vegjel e s'para ja di radhen mire ketij te uruari kompjuter por fjalet tuaja me ngrohen shume. Qofshi mire te tere e paci vec te mira. Suksese studenteve dhe te mira t ju ndjekshin te gjitheve. me dashuri Emira
Jepni dashuri pa kufi, do merrni te njejten gje si shperblim vecse te shumefishuar:-)
MIRESE ERDHE....
URIME PER BEBIN....
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
Mirse erdhe moj E mire! Ketu ne forum do gjindesh mire. Vertet ka shum te rinj ēapkene, por nuk jane te keqinj. Do ta shofesh vete. Ke per tja kalu per se mbari ketu. Paske dhe nji bebi te vockel. Urime dhe e pac me shendet. Po qe se asht vajze do bajm krushqi se e kam cunin akoma beqar.Keshtu e nderuar Emira duam nji foto te bebit tat per ta vu ke kendi i fotografive me bebusha. Aty mund te shofesh ne ēunin tem.
Dhe njihere gjithe te mirat per ty familjen dhe bebin tend.
"Arbeit Macht Frei"
WE DON'T NEED ANOTHER WAR !
mireseerdhe ermira(patriote) te uroj gjithe te mirat ,ja kalofsh mire ne forum
gerta
Mire se erdhe Mira. Ja kalofsh sa me mire !![]()
mir se erdhe ne forum ermira shpresoj te mbetesh e kenaqur me shoqerish shqipetare @
pershendetje deh ju tjeret nga Adilondon
dicka kisha o killer-x- ore ti lol te gjithve i kekron foto ti haha
po ca ben me ata i ben albume lol
Udhetoj me nje rug qe spaska te sosur enderoj me nje ender me shpirt te plagosur nje ikje pa kthim nje pyetje pa pergjigje nje jet pa shpres nje shpirt qe sdo vdes ><> pershendes te gjith shqipetaret kudo qe ndodhen >
ops paksam ber dicka gabim sorry man o euzfor ckemi lal o
patriot mir je
shpresoj te jesh mire lal je njeri nga cunat mete mir @ mos haro jan dhe disa tjere si puna killer-x- dragon boy qe jep vop dheta merr hahah lol bej shaka ju pershendes te gjithve me respket Adilondon
Udhetoj me nje rug qe spaska te sosur enderoj me nje ender me shpirt te plagosur nje ikje pa kthim nje pyetje pa pergjigje nje jet pa shpres nje shpirt qe sdo vdes ><> pershendes te gjith shqipetaret kudo qe ndodhen >
Mireserdhe Ermira, te uroj t'ia kalosh sa me mire ne mesin tone.
twist
The man is back.
Faleminderit te gjitheve. Femijen e vogel e kam ca me te madh se bebe, 3 vjec e eshte djale :-), jo dhe aq bebe:-) per foto s'ja them gjekundi. S'kam as skaner,por kur te vije mundesia do mundohem te ve ndonje. Qofshi te gjithe mire dhe atyre qe jane myslimane ju uroj Gezuar Muajin e Madherishem te ramazanit. sakrificen qe beni e pranofte Zoti i madh.
Ju pershendes Emira
Jepni dashuri pa kufi, do merrni te njejten gje si shperblim vecse te shumefishuar:-)
Krijoni Kontakt