Firma Nuskin Suedi Kërkon Bashkpunim Me Farmacist/te Ose Student/te Të Zotëroj Anglishtën
Firma Nuskin Suedi Kërkon Bashkpunim Me Farmacist/te Ose Student/te Të Zotëroj Anglishtën
Ndryshuar për herë të fundit nga Fejzi : 07-08-2006 më 04:27
per ku kerkohet ,per ne suedi ?
The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway
nëse ju miki jeni të interesuar ma mirë shkruj në emei bluesky20_04@hotmail.com do të marish ma tepër informata shkruaj cak të intereson
jo vetem per mua por edhe per te tjeret nuk e kuptova ku ne cilin vend eshte vendi i punes.nese eshte ketu ne amerike,gruaja ime eshte farmaciste keshtuqe si dihet nese oferta do ishte e leverdisshme.por une pyetjen e bera per te tjeret qe edhe ju (punedhenesi) te keni me teper oferta.sidoqofte falemnderit per adresen e emailit do te shkruaj po nuk isha i qarte.
The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway
miki produktet tona vijnë prej amerike nëse andej por zdi a shiten në amerikë kalofsh mirë prapa të them kontakto nëpërmjet emeilit që ta shkrova më parë
spo te marrim vesh fejzi
Cdo te thuash me produketet tona vijne prej amerike por sdi ne shiten ne amerike??
si eshte kjo lloj oferte pune??
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
produktet tona shiten në 40 shtete neve na duheshte një menaxher për në shqipëri që hap zyrën dhe të bëjë shitjen në shqipëri
Se pari nuk me duket aspak ndonje oferte serioze.
miki_al2001 kerkon te dije se per ku ? ne c'vend vlen oferta e ju vazhdoni ta adresoni te kontaktoje me e-mail.
Nese do te jepni me shume info ketu ne forum pervecse atyre qe jepni ne email do ishte mire, pasi do te shikonim nese do ishte vertet serioze dhe e ligjshme oferta.
Ju nuk jepni asnje info nese eshte gjithcka e ligjshme apo futet me kontrabande. E them kete pasi nuk keni thene as keto 40 shtete, qe te them te drejten me duket paksa absurde. Kur ju arrini te tranportoni e shisni produktet te cilat i merrni ne Amerike, si nuk arritet te gjeni dike ne Shqiperi ?
Jep me shume informata.
Ndryshuar për herë të fundit nga ClaY_MorE : 13-08-2006 më 17:58
Krijoni Kontakt