or cun jo me kopi n paste se nuk ti lexon njeri artikujt, jep mendimet e tua
or cun jo me kopi n paste se nuk ti lexon njeri artikujt, jep mendimet e tua
Postuar më parë nga Brari
per demokratin brari
postimet jane mare nga forumi parasjsa shqiptare , dhe ai ky forum i ka mare nga ana e vet nga revista spekter
mendimet dhe pushimet e mija ja ku i ke:Postuar më parë nga friendlyboy1
www.gardaland.it
www.sigurta.it
www.funiviedelbaldo.it
po boj qef se ma ka bo zoti rrisk![]()
artur ..pergezime per shkrimet e bukura qe ke sjelle..
vrojtus..interesante ajo puna bicikletes..
do ta bej dhe une ate rruge ne ate menyre sa te me jepet rasti..
me vodhen bicikleten para ca ditesh .. ate me te miren qe pata.. nejse do ja bej dermanin.. se kam disa bicikleta..
Pse s'thua ti, do nderruar pllaka, do thene bije Valbone, dhe mbese VlorePostuar më parë nga vrojtuesi
.
Bej shaka, flm per kete informacion. Me kujtohen gjithmone si nje enderr e bukur udhetimet cdo behar ne B. Curr, ne Valbone. Ndermjet maleve "te ashpra" dilnin lugina mahnitese ... mbaj mend nje dite ndaluam diku buze Valbones, pime uje nga nje perrua, i ftohte por plote jete. Pastaj vajtem ne nje nga kusherinjte e mamit per skamna, jaammm, si e kane lengun.
Pahhh, c'na kujtoni ato dite ....
ckuptim ka titulli i temes.. plazhi si ne kohen e qoftlargut?
na e sqaroni pakez..
Brar demokrati...
Me që autori i temës na ka humb nëpër botën e quajtur internet (lol), si hapës i temës në fjalë, ndjej pergjegjësi morale t'i përgjigjem pyetjes tënde!
Plazhi, si në kohën e qoftëlargut
QOFTËLARGUT = Qoft + Larg, dmth diçka që duhet të jetë larg, largnesh, apo në anët tona i themi: Largqoftë. Pra diçka jo e bukur, dhe që nuk duam të na ndodh apo nuk është ashtu në të vërtetë. Me këtë shprehje ne diçka e largojmë nga vetja!
Davius
My silence doesn't mean I am gone!
Davius: Qoftelargu nuk asht "Larg qofte".Postuar më parë nga Davius
Qoftelargu = Satanai (Djalli), per te mos ja permende emnin, ngase edhe permendja e emnit ka qene si fjale e pakendshme per ne familje etj, dikur, e kane quajt "qoftlargu"
Ndersa larg qofte, perdoret ne kuptimin qe thua ti, si deshire per te mos ndodhe dicka.
Fjalen "Qoftlargu"=djalli e kane perdore edhe per Enverin ne disa shkrime por nuk e di a asht fjala per kohen e tij ketu...
Unë shfletova fjalorin elektronik shpjegues, dhe më nxorri ato që thuash ty, por duke u bazuar në fjalët përbërse të fjalës QOFTËLARGUT, mendoja se është vetëm ndërrim vendesh të fjalëve Larg + Qoft!
Ja shpjegimi nga fjalori:
QOFTËLARG m. euf.
Djalli, shejtani (sipas besëtytnive).
Të flm Labeati për korrigjimin, se Brarit i kishte mbet hatri me spjegimin tim të pasaktë.
Davius
My silence doesn't mean I am gone!
Artur djali,shikon sa me vlere e sa simpatik behesh kur sjelle materiale kaq te kendshme te Atdheut tone,te vuajtur por me bukuri magjepse,me histori...............,larg carcafeve te Irak-Libanit.
Pergezimet e mia,o bashkatdhetar.
Para pak kohe nga fillimi i Marsit,u mrekullova me bukurine e bregdetit nga Saranda deri ne Vlore.
Kam pare shume ishuj te Greqise,Aruba,Xhamajke,Rep Domenikane,por edhe bregdeti yne nuk ngelet mbrapa.
Eshte perle,eshte mrekulli.
Rruget jane rruge dhish............,nje makine mezi kalonte.Nga Qeparoja deri ne Palase rruge e pashtruar.
Kur shihje shkrepat gri te Llogarase ti shkelnin syrin detit blu,ndjeje shpirtin te dehej deri ne marramendje............
Ndryshuar për herë të fundit nga kolombi : 15-08-2006 më 23:52
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
Krijoni Kontakt