Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 43
    USER NE ALBASOUL Maska e hari_sweet
    Anėtarėsuar
    14-06-2003
    Vendndodhja
    Greece Athens
    Postime
    22

Pse DASHURIA sot konsiderohet si ndjekje e modės?

Pershendetje une jam HARIS Dashuria ndjenje apo mode me sa kam pare une si haris dashuria kohet e fundit .po me duket shume kot me shume se ndjenje une do ta quaja mode . Pse ? do thonit ju, ju rikujtoj se po flas per SHQIPERINE , (Tiranen ) vajzat sot qe ta dini juve na i duan te dashurit me HUMER sepse HUMERI ka dale ne mode tani keshtu edhe vajzat mbas HUMERIT nuk mendoni se ato ndjekin moden se me pare na shkoshin mbas bencave me pare fare mbas motorrave dhe me pare fare fare mbas drejtorave e sekretareve te partise .Atere ishin pak po per kohen qe jemi te gjithe vajzat i kerkojne te dashurit me lek e me makine te bukur . A nuk mendoni se ndjekin moden perderisa i duan me makinat e fundit me i fjal ato ne mode kaq si per here te pare me poshte do shkruaj edhe me gjere .Eshte i mirpritur kush te doje te ktheje pergjigje e te diskutoj mbi kete qe shkruajta .
    UNE JAM AI HaRi_SwEeT (HARIS)

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anėtarėsuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    Po!!

Eshte e drejte kjo qe ti ke shprehur me siper,kohet e fundit biles mund te them disa vite sapo hyri demokracia ketu ne Shqiperi,gocat filluan te pretendojne dhe te zgjedhin te dashurit e tyre me leke,makin etj..

Por pse ndodh kjo?!
    Ndoshta egziston ende ajo shprehja "Shih rrushi rrushin dhe piqu"
    perse shoqja ime ka te dashur me makin dhe me leke dhe une mos te ket,pra gjithcka ndodh me smirr mes njera-tjtres dhe ceshtje xhelozie. (Te pakten kshu mendoj une)

Por kjo nuk do te thot se "Te gjith derrat kan nji turi"

Une mendoj se sot eshte e veshtir te gjesh nje vajze sipas enderrave,por kur i thon nje fjale "kur kerkon edhe gjen"

Vajza te mira ka plote qe nuk renditen fare ne kete radhe te till,mendoj se ajo qe te do,te pranon ashtu sic je..

Per mua pak rendesi ka leku,leku eshte dicka qe shkkon e vjen,e redesishme eshte dashuria dhe rrespekti mes njeri - tjeterit ne nje lidhje..

P.s => Mendimi im ky..

RrespekTe Dj
    Feel the pump √

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    vajzat e mencura kan pretendime..
    ato sic dine te gjejne humer-benxo bmw- mbajtesin din te gjejne dhe njeriun qe i duhet.. e tja bejne naften kur nuk i duhet më..
    prandaj atyre nuk eshte per tja qar hallin or cun..
    cti bejm atyre te shkretave qe bien ne dashuri (behen skllave) me kokqypo-qaflesho-zhulso qelbanikun e pare qe i ndal ne rruge..

i/e regjistruar Maska e Drita_Love
    Anėtarėsuar
    06-11-2005
    Vendndodhja
    SWEDEN
    Postime
    101
    Citim Postuar mė parė nga hari_sweet
    Pershendetje une jam HARIS Dashuria ndjenje apo mode me sa kam pare une si haris dashuria kohet e fundit .po me duket shume kot me shume se ndjenje une do ta quaja mode . Pse ? do thonit ju, ju rikujtoj se po flas per SHQIPERINE , (Tiranen ) vajzat sot qe ta dini juve na i duan te dashurit me HUMER sepse HUMERI ka dale ne mode tani keshtu edhe vajzat mbas HUMERIT nuk mendoni se ato ndjekin moden se me pare na shkoshin mbas bencave me pare fare mbas motorrave dhe me pare fare fare mbas drejtorave e sekretareve te partise .Atere ishin pak po per kohen qe jemi te gjithe vajzat i kerkojne te dashurit me lek e me makine te bukur . A nuk mendoni se ndjekin moden perderisa i duan me makinat e fundit me i fjal ato ne mode kaq si per here te pare me poshte do shkruaj edhe me gjere .Eshte i mirpritur kush te doje te ktheje pergjigje e te diskutoj mbi kete qe shkruajta .

Nuk e ndjekin tė gjitha vajzat moden!
    Cfarė ėshtė moda?
    Nė qoftė se moda ėshtė tė jesh mė i bukuri ose mė e bukura jashtė, atėhere nuk dua tė jem moderne!

Moda e jashtme mjersiht ėshtė rezultat i njeriut tė humbur, perkufizimit i trupit fizik, syrit mashtrues!

Por por, mos tė harrojmė qė njeriu shikon me sy, por shef me trurin e vet!
    Pra ai i cili e vlerson moden e jashtme si nr. 1, mė vjen keq pėr ta, sepse e kan trurin "materialist"! (haha)
    Dua te jem e lirė,te fluturoj,ZOTIN ta gjej dhe pėrjetoj, qė ne momentin e vdekjes tė mos mendoj qė kurrė as nuk jetova!

Proud to be Albanian Maska e sunshine
    Anėtarėsuar
    09-03-2003
    Vendndodhja
    Me zemer ne Shqiperi
    Postime
    141
    Pershendetje,
    Ti hari_sweet ke te drejte sepse ka shume vajza qe shkojne pas lekut dhe makinave dhe ku di une por kete nuk mund ta konsiderosh dashuri. Dashuria eshte shume me e thelle se leku, makinat, bukuria dhe gjithcka tjeter. Po qe se me te vertete ke rene ne dashuri me nje person s'do t'ia dish nese ka leke apo jo, apo c'fare makine ka. Keto vajza qe thua ti qe zene te dashur vetem per leket e bejne per interes dhe jo per dashuri.
    Ti Brari mendon se ato vajza jane te zgjuara??? Ne nje fare menyre ke te drejte por nuk do te thote qe ato qe bien ne dashuri me dike qe s'ka makine apo para jane "te shkreta" dhe jane per tu qare hallin. Megjithese secili ka mendimin e vet, une vetem po shpreh te timin. Nuk mendoj se ka te beje me Dashurine, eshte thjesht pune interesi.

Ju pershendes,

Sunshine
    Don't settle for the one you can live with, wait for the one you can't live without!

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    E ti thua ato dashurojne moden e fundit , Humer-in right ?
    E sa te tille kane hyre ne tirone already ? Me gishta numerohen ... 5, 6 , 10 .

Po te tjeret si ja bejne valle ? lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    01-12-2005
    Postime
    459
    Haris ti ngaterron dashurine me lidhjet seksuale dhe per te kaluar kohen. Natyrisht qe disa vajza shkojne mbas makines ose gjera te tilla. Po ti harris pse shkon pas ketyre vajzave? Se i do apo se do te kalosh nje nate me to.
    Pikerisht kjo gje ose ndjenje eshte e anasjellte vetem se vajzat marrin lirine te kerkojne dicka nga partneri qe ato deshirojne. Mund te jete makina ose gjera te tjera qe perfaqson ajo. Te qenit in. Te qenit unik. Te qenit dicka me e vecante se turma. Dhe natyrisht qejfi etj.
    Ndersa ti sheh ato vajza me modelin e flokeve apo trupin me te mire ate me te bukuren me te mbajturen etj. Ne kete aspekt natyrisht qe edhe vajzat mund te ankohen e te thone burrat ndjekin moden, pasi dhe ne as i duam vajzat qe te ngjajne te gjitha si Angelina Golie etj... ????
    Pra c'do gje eshte reciproke.
    Vetem se nuk po flasim ne asnje moment per dashurine pasi ne kete aspekt gjera te tilla si bukuria apo fuqia finanziare dhe makina nuk kane te bejne aspak.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga njeriu2006 : 24-01-2006 mė 00:38

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Citim Postuar mė parė nga sunshine
    por nuk do te thote qe ato qe bien ne dashuri me dike qe s'ka makine apo para jane "te shkreta" dhe jane per tu qare hallin.
    Dmth ti thu, ato qe dashurojne nje pa para e makine nuk jane te shkreta.Shume mire.

Po kjo firma jote ca domethane?

It is better to lose a lover than to love a loser
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga FLORIRI : 24-01-2006 mė 00:50
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar mė parė nga Brari
    cti bejm atyre te shkretave qe bien ne dashuri (behen skllave) me kokqypo-qaflesho-zhulso qelbanikun e pare qe i ndal ne rruge..
    Me mire cti besh qelbanikve pleq qe i dalin ne rruge vajzave te vogla, te pa rrahura nga jeta e hallet.

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anėtarėsuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Une nuk besoj te moda. Ka NJEREZ ne pergjithesi qe e ndjekin moden e jo vajza vetem. Keshtu ai qe kishte benc e nderron me Humer per te kapur zocka. Sipas zockes qe do te kapesh kendoi dhe kengen. Ne kohen e xhaxhit kendohej kshu kenga. "Nen nje portokalle moj te pashe une ty/ lulet e limonit te binin ne sy.
    Ule koken poshte moj se te dogji dielli/ ngriji b***t larte ti shohe brigadieri.
    Sot i kendon ndryshe lal: Ne sediljen e Humerit te pashe une ty/ floket me gersheta te binin ne sy/ po ti heq menjane te te duket balli/ me buzet e tua po me ...... ashtu keshtu.
    Ezekiel 25-17.

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. SPIRITUALITETI: Kapitulli IV - Dashuria ėshtė virtyti mė i madh
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-10-2006, 14:57
  2. Koncepti i Dashurisė Kristiane
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  3. Dashuria rilind ēdo ditė
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 09:57
  4. Lumi i zjarrtė
    Nga Matrix nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 25-02-2005, 08:04
  5. Dashuria Romanca Dhe Shen Valentini
    Nga Klevis2000 nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 15-02-2005, 12:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •