Mjafton te drejtohesh ne nje permanent dhe te pyesesh sepse emra ka shume. Ndoshta edhe ne nje farmaci. Ato vetem nje spjegim kane; trajtim kunder renies se flokeve.
Mjafton te drejtohesh ne nje permanent dhe te pyesesh sepse emra ka shume. Ndoshta edhe ne nje farmaci. Ato vetem nje spjegim kane; trajtim kunder renies se flokeve.
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
Me kane thene se te perdoresh mayo ne floket e thate eshte shume e dobishme, dhe biles kam vene re se shoh ndryshim tek floket e mi, i kam me thick se perpara.
Eshte e dobishme te vazhdoj ta perdor?
Une me ty pata fillu
vec ta bej tjetrin xheloz,
e tash me ty jam dashuru,
...kjo pune me ben nervoz....
Cfar eshte mayo sepse eshte hera e pare qe e degjoj?
Mayo-neze (Shkurtim nga anglishtja as used in usa)
ato te l'oreal me bejn derman mua
Sic the ky me siper, eshte mayo i thone se gjati, mayonaise perdoret per hamburger dhe mban shume yndyre.
Une me ty pata fillu
vec ta bej tjetrin xheloz,
e tash me ty jam dashuru,
...kjo pune me ben nervoz....
------------Postuar mė parė nga Leandra
Perderisa ndihesh mire, mund te vazhdosh ta perdoresh. Une nuk kam patur eksperience te pelqyeshme nga majoneza!
Mina
edhe une kam nje problem me foket .Floket i kam shume te holla dhe i kam te drejta ēmund te bej qe floket ti kem me te shendetshem dhe me te dendur?
lol goca !
Mina sikur te na jepje emra shamposh do na ndihmoje, sikur dhe per info.!
P.S - Per floket te thate, shume te dendur, me onde dhe te lyer cila eshte shampoja dhe kondicioneri me i pershatshem?
mayo ne floke? interesant se kisha degjuar ndonjehere..
flokun e kam te shendetshem ne pergjithesi dhe te dendur, i vetmi problem eshte se nganjehere me behet freezy por dhe kjo sipas kohes.
nejse, Aleate ti sikur doje ti shtoje cik volum flokut tend, provo kete teorine e mayos.
Toleranca, eleksiri i lirisė.
Ne fakt dhe e kam blere, mund te shkoni dhe tek herbalremedie.com kam dhe ca site te tjera ku mund te gjesh te gjitha llojet e vajit, me vone do ti postoj, Emu oil eshte fantastik si gjithashtu te gjithe vajrat e tjera.Postuar mė parė nga Kuqalashja
Aleate e kam provuar dhe mayon biles si te thash ka ne supermarket kremra per floket qe permbajne mayo.
Be yourself and you will always be in fashion.
Krijoni Kontakt