Thonë se mënyra më e lehtë për të ngushëlluar veten dhe për ti përballuar më lehtë hallet tua është të dëgjosh hallet e të tjerëve... Mungesa e të afërmve nuk varret shumë nga mënyra si i humbim, por nga vet mosprania e tyre në jetën tonë.Postuar më parë nga Livia5
Para 8 viteve xhaxhait tim i vdiq vajza (kushërira ime e parë) prej kancerit, e re! Fatkeqësisht ajo pat vuajtur një kohë të gjatë nga kjo sëmundje, gjersa e shkatërroi plotësisht. Megjithëse vdekja shifej në sytë e saj prej kohësh, askush nuk donte të besojë se ajo një ditë do të mbyll sytë e saj përgjithmonë...E gjitha familja e përjetuam shumë rëndë vdekjen e saj, megjithëse ishte e paralajmëruar. Xhaxhai im, i cili ishte jashtzakonisht i afërt me të, asnjëherë më nuk rimori veten.
Ai gjithnjë thoshte "sikur mos të kishte vuajtur kaq shumë nga dhembjet, sikur mos ta kisha parë duke dergjur e të mos përjetoja ndjenjën e paaftësisë për ta ndihmuar ose për tia lehtësuar dhembjen..."
Mbase nuk ka vdekje të lehtë, ngushllimi i vetëm është se më herët ose më vonë të gjithë do tu bashkangjitemi atyre që i duam, por që ikin më herët...
Krijoni Kontakt