SHIKONI CA FOTO TE FILMIT SHQIPETARE.
SHIKONI CA FOTO TE FILMIT SHQIPETARE.
Postuar më parë nga dibrani2006
Tek foto e mesit, ajo në dritare a është ajo e estradës së Tiranës ? Rabie , Rukie, a si e ka emrin motra e Luftarit, atij profesorit te frëngjishtes tek A.V.
Ai sipër duhet të jetë Vangjel Toçe. Filmi për Migjenin është ky ?
Where does a thought go when it's forgotten?
(quhet Rabie Hyka me mbiemrin e vet)... në atë film (1981) kanë luajtur, Alfred Bualjoti, Adrian Devole, Agron Dizdari, Gent Gazheli, Paskualina Gruda, Rabie Hyka, Bruno Shllaku, Vangjel Toçe... nga Gëzim Erebara dhe skenar nga Kiço Blushi, muzika nga Hajg Zaharjan.Postuar më parë nga MI CORAZON
Exactly, ashtu quhet. Po qe se e ke kete film, shihe nje cike si e ka mbiemrin nje Salvator , qe luan aty.Postuar më parë nga Humdinger
Po atij cunit me jelek tek "Mengjese lufte" ia mbani mend emrin ? Inicialet i ka E.P. (lol)
Paskualina Gruda a ka luajtur tek filmi "Thirrja" apo e ngaterroj une?! Ka qene e bukur shume ajo...
Ndryshuar për herë të fundit nga MI CORAZON : 02-08-2006 më 23:28
Paskualina nuk ka luajtur në atë film... më shumë aktivizohej me teatrin e Shkodrës. Emigroi për disa vjet në Greqi me të shoqin Bruno Shllakun.Postuar më parë nga MI CORAZON
Pervec "Doruntines" , dhe "Fejesa e Blertes", Paskualina ka luajtur edhe ne nje film me malesore. Por s'me kujtohet se cili...
Ndryshuar për herë të fundit nga MI CORAZON : 03-08-2006 më 12:21
Krijoni Kontakt