Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 30
    i/e regjistruar Maska e Shkupi
    Anëtarësuar
    14-05-2002
    Vendndodhja
    Shkup/Iliri
    Postime
    758
    Rufi Osmani ishte funksionar i larte i PDSH-se dhe pavaresisht madheshtise se tij prej personalitetit,intelektualit dhe profesionalistit (une e njoh tipin personalisht)ai ka pasur do llogari te pambyllura me udheheqesine e PDSH-se.Nuk po hy ne sqarime kush e ka me te drejte sepse nuk disponoj me faktografi megjithate e kaluara e tij politike nuk e bejne ate "te pavarur" plotesisht sikurse nuk e bejne te pavarur as ish ministrin e PPD-se Xhevdet Hajredini i cili para do kohe ne njeren nga shume mediat e kontrolluara nga BDI vjelli vner kunder PDSH ne emer te analistit te pavarur. Personalisht e njoh edhe kete analist te pavarur i cili eshte plot me trauma nga PDSH-ja.Me keso analiza te "pavarura" nuk i behet sherbim BDI-se sepse tipat si ti kete e konsiderojne si ze te intelektualeve te popullit shqiptar.

Populli shqiptar nuk eshte BDI as PDSH e as me pak ndonje Xhevdet apo Emin sepse ne keto zgjedhje votuan me pak se 50 perqind te zgjedhesve shqiptar,kutite u mbushen pa kontroll,(7 mije vota per BDI e 0 vota per PDSH) prandaj Fjolla kujdes kur e permend emrin e popullit per realizimin e enderres per te vazhduar se qendruari ne pushtet.

i/e larguar Maska e Studenti-Te
    Anëtarësuar
    09-09-2002
    Vendndodhja
    Ne pluhur
    Postime
    215
    Citim Postuar më parë nga Shkupi
    .Partite shqiptare duhet te mesohen pak edhe ne opozite posacerisht keto kumunistat e PPD-se te cilet qe 60 vite jane ne vlast nepermjet LKM-se,PPD-se e tani se fundi nepermjet BDI-se.Nuk do te isha habitur qe neser keto kameleona te cilet i ngrati Ali i morri nen mbrojtje te lavirohen me PDSH-ne dhe VMRO-ne........

Ne arhiven e harreses duhet te gjurmosh per te gjetur kujtesen dhe te thush se dikur keta komunist ishin bashk me njerzit qe ti i perkrah andaj nga kjo qe ti shkruan konstatoj se vertet jeni njeres jo me dy ftyra por me shum se sa qe mund te ket, une akuzoj komunistet akuzoj njerzit qe i prkrah ty dhe akuzoj gjithashtu edhe keta tjeret sepse toleruan te fusin hundet cdo i perlyer me lloj lloj gjerash.
    Andaj i nderuar mos shaj komunistet se ne zgjedhjet lokale qe humbet ishi bashk apo ateher nuk ishin komunist?

Me shendet pra

i/e regjistruar Maska e Shkupi
    Anëtarësuar
    14-05-2002
    Vendndodhja
    Shkup/Iliri
    Postime
    758
    Si duket nuk kuptohemi.PPD-ja per mua qe ne ditet e para ishte e qarte se eshte pjelle e sherbimit te sigurimit edhe pse te gjithe ne atehere aderuam tek kjo parti.Keto kurva politike qe ne 1999 u futen edhe ne PDSH( te mos flas me emra) dhe perseri 2002 ne BDI dhe keshtu me rradhe here te njeri e here te tjetri por me se shumti vehten e gjeten ne BDI-ne integruese sepse dikush ne BDI tha "nuk kemi kuadro duhet ti marrim keto te PPD-se " gje qe nuk ka qene e vertete asnjehere.

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Thaci dhe Xhaferi kanë bashkëpunuar me Shërbimin e Sigurimit Shtetëror dhe Kundërzbulimit

Liderët e PDSh’së Arbër Xhaferi dhe Menduh Thaçi kanë bashkëpunuar me Ministrinë për Punë të Brendshme dhe Shërbimin e Sigurimit Shtetëror dhe Kundërzbulimit. Këtë e deklaroi Pavle Trajanov, ministër i mëparshëm në qeverinë Georgievski. Në emisionin “Në Qendër” të televizionit nacional të Maqedonisë Kanal 5, Trajanov deklaroi se këto dy politikanë kanë pasë kontakte me shërbimet maqedonase në periudhën kur PPD’ja formoi formacione paraushtarake në vend. Xhaferi dhe Thaçi nga ana e shërbimeve janë inkurajuar që ta dobësojnë partinë, të largohen nga PPD dhe të formojnë subjekt të ri politik shqiptar. ...

“Kontakte kishte, shërbimi ka pasë kontakte me Xhaferin dhe Thaçin por jo në nivel të bashkëpunimit si bashkëpunëtorë por në nivel të partnerëve strategjik. Partnerë strategjik në kuptim të inkurajimit të tyre të hyjnë në idenë për formimin e partisë së re politike dhe mendoj se ato kontakte me MPB më shpesh u zhvilluan me Menduh Thaçin se sa me Xhaferin” deklaroi Trajanov.

Nënkryetari i PDSh’së Menduh Thaçi nuk e komenton deklaratën e Trajanovit. Thotë se ai gjithmonë ka qenë nën mbikëqyrje të policisë dhe se për atë ka dosje 6.000 faqesh. Thaçi drejtoi ofendime deri tek ishministri Fërçkovski në kohën e të cilit, siç theksoi, ka qenë nën mbikëqyrje të policisë. Nuk e harroi as Pavle Trajanovin.

“Ekzistojnë dokumente se ata më përgjonin, më mbikëqyrnin, parafet e tyre prej Fërçkovskit e deri te këta burreca të vegjël janë shumë joserioze dhe nuk dua ti komentoj këto gjëra” thotë Thaçi.

Prapseprap, Thaçi deklaroi se në këtë moment ka proces të kundërt. Strukturat a PPD’së janë duke kaluar në PDSh. Paralajmëroi edhe se dega e BDI’së nga Haraçina dhe strukturat e saja të larta do të kalojnë në PDSh. Në zgjidhjet e ardhshme partia do të luajë në momentin nacionalist, përsëri do ta bindin elektoratin se shqiptarët në Maqedoni kanë problem kombëtar. Për këtë e kanë edhe mbështetjen e lëvizjes nacionaliste Balli Kombëtar.
    My silence doesn't mean I am gone!

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Ore Davius ma qafsh ti mua me keto postime

Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Citim Postuar më parë nga Ballisti_Tetove
    Ore Davius ma qafsh ti mua me keto postime

Te qafsha, te qafsha, jane realitet ore cun.

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Citim Postuar më parë nga Davius
    Te qafsha, te qafsha, jane realitet ore cun.
    Ok Baba ....ju jeni ne opozite tani , duhet te jeni me teper konstruktiv...

Cuni

Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Citim Postuar më parë nga Ballisti_Tetove
    Ok Baba ....ju jeni ne opozite tani , duhet te jeni me teper konstruktiv...

Cuni
    Pozite, opozite, per mua eshte njejte, si ishte BDI-ja, si eshte PDSH-ja, per mua njejte, por vetem hilja me revolton qe i behet votuesit shqiptar, jo tjeter!

Por nejse, nuk flasim, se s'ja vlene, sa vetem shkatroj nervat e mia!

In God I trust Maska e fjollat
    Anëtarësuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Para shfaqjes së hitlerit
    Postime
    1,085
    Citim Postuar më parë nga Shkupi
    Rufi Osmani ishte funksionar i larte i PDSH-se dhe pavaresisht madheshtise se tij prej personalitetit,intelektualit dhe profesionalistit (une e njoh tipin personalisht)ai ka pasur do llogari te pambyllura me udheheqesine e PDSH-se.Nuk po hy ne sqarime kush e ka me te drejte sepse nuk disponoj me faktografi megjithate e kaluara e tij politike nuk e bejne ate "te pavarur" plotesisht sikurse nuk e bejne te pavarur as ish ministrin e PPD-se Xhevdet Hajredini i cili para do kohe ne njeren nga shume mediat e kontrolluara nga BDI vjelli vner kunder PDSH ne emer te analistit te pavarur. Personalisht e njoh edhe kete analist te pavarur i cili eshte plot me trauma nga PDSH-ja.Me keso analiza te "pavarura" nuk i behet sherbim BDI-se sepse tipat si ti kete e konsiderojne si ze te intelektualeve te popullit shqiptar.
    Falemnderit që ma zgjodhe dilemën e vetme që kisha... Megjithëse e kisha parasysh, prapseprap, është zhgënjyes fakti sa të pjekur e ke në shpirt prapshtinë e sojit PDSH! Meqë nuk ka kuptim tash të thellohem në analiza personale, fundja është e drejta e sejcilit të jetë ashtu si është, nuk do ta zgjas shumë.

Duke e njohur realitetin tonë të mjeruar dhe duke i njohur rrethanat nën të cilat Rufi Osmani u eliminua nga arena politike dhe duke marrë parasysh këtë që thua, unë vazhdoj të mbaj mendimin e njejtë që kam pasur për Rufi Osmanin dhe vazhdoj të ndaj po të njejtin mendim me të rreth rrethanave aktuale politike (poshtërsitë e PDSH-së). Një gjë që më bën të kuptoj nga mendimi yt "i pavarur" prej "shpirtit opozitar" është fakti që ti nuk ke guximin të ballafaqohesh me realitetin dhe në këtë mënyrë tenton të njollosish çdo shqiptar që është në kundërshti me politikën e prashtë të PDSH-së (njëri patjetër duhet ta kishte gabim, o Rufi Osmani- o Thaçi yt i dashur). Ti nuk ke guximin të vejsh gishtin mbi plagë dhe të deklarosh se PDSH për interesa strikt personale ka nëpërkëmbur çdo patriot shqiptar dhe dinjitetin mbarë shqiptar... Pra, mendimi yt "i pavarur", veçse më bind se ti i ke të pjekura bindjet Thaçiste, gjë që aspak nuk demanton qëndrimet e Rufi Osmanit rreth pabesive të udhëheqësisë së PDSH-së.

Një gjë është për tu habitur në këtë rast, si një njohës i "konfliktit" Osmani-Thaçi/Xhaferi, ti duhet të udhëhiqesh nga arsyet njerëzore e ta kuptosh se aktet e këtyre hienave ndaj Osmanit në rradhë të parë kanë qenë jonjerëzore e në rradhë të dytë anti-kombëtare... gjithsesi, zemër i thonë dhe kur mbyllet ajo virane përfundon me bindje të prapshta si këto të tuat!

Unë jam e mendimit se e vërteta është unike, nuk ka dy anë të së vërtetës dhe kjo në asnjë mënyrë nuk përjashton respektimin e mendimit të kundërt. Gjithsesi mendimet e kundërta janë e drejtë e sejcilit, fundja mendimin nuk mund ta privon askush, sepse është i lirë, por jo-gjithnjë mendimi i kundërt është i drejtë. Nëse ana jote e të vërtetës janë interpretimet alla Thaçi, atëherë cilësoj se ana ime e të vërtetës nuk preket askund me anën tënde... Bindjet tona mbeten dy botëra plotësisht të kundërta, ekstremet e së cilave flasin se njëra duhet të jetë gabim...

Të thëna e të stërthëna, prandaj nuk ka kuptim më të vazhdohet kjo bisedë dhe meghithatë, prap se prap e zgjata muhabetin...

Populli shqiptar nuk eshte BDI as PDSH e as me pak ndonje Xhevdet apo Emin sepse ne keto zgjedhje votuan me pak se 50 perqind te zgjedhesve shqiptar,kutite u mbushen pa kontroll,(7 mije vota per BDI e 0 vota per PDSH) prandaj Fjolla kujdes kur e permend emrin e popullit per realizimin e enderres per te vazhduar se qendruari ne pushtet.
    Oh please, mos fol në emër të popullit se nuk je i denjë për të përfaqësuar mendimit e popullit të mjerë... dhe mjaft më të lutem me këtë fjalë "pushtet" se për besë po m'vjen me vjell...

Gjithë të mirat
    I'm muslim, don't panic please.. oh bloody sheeps

KuMaNoVa Maska e strong_07
    Anëtarësuar
    06-01-2007
    Vendndodhja
    Ku sjeton ty
    Postime
    2,169
    kush na qenka pdsh-ja sa shqipatr i largoj nga puna pasi erdhi ne pushtet ??
    ku eshte mendu thaqi qe kur ishte ne opozite thoshte per 1 muaj do rregulloj statusin per familjet e deshmoreve

deri sa te jet gjall mendu thaqi shqiptaret do hekin shum ne maqedoni se eshte nje njeri per te cilen eshte ZOTE paraja

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema të Ngjashme

1. Ekskluzive: Intervistë me poetin dhe publicistin Jeton Kelmendi
    Nga hajla në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 27-10-2008, 18:01
  2. Historia e bllokimit të gazetës Rilindja
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 31-08-2006, 07:59
  3. Intervistë me Karlo Bollino, pronar i Gazeta Shqiptare
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 22-03-2005, 12:00
  4. KOHA JONE dhe BERISHA.
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 07-08-2002, 13:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •