Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 14 prej 14
    i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    Maqellar e Shupenz..

me vjen keq qe deri ne qaf bull ka shkelur kemba ime..
    mezi pres te zbres ndonji dite asaj fushes se korabit..e ti shoh ato vende te bukura..

ne se nuk je plotesisht dakort me brarin ne cdo shkrim tijin.. pra timin.. ..do te thote se ne trurin tend diku ndonje vidhe duhet liruar o shtrenguar.. sipas nevojes..

lol

pra lexo brarin e verifiko bindjet e tua..

kur te jesh 100 % ose te pakten 99% i dakorduar me mendimet e mia.. ahere thuaj vetes.. se je ne rregull..

brari eshte etalon..

pik mbaroj qo pune..

ti me piet kush qe kryeminister at dit kur u vra kaloshi..

ku do te dalesh ti me kte o maqo..

sigurisht do me dal ne shtigje te padrejta..

e rendesishme eshte..se kaloshi u vra.. nga banda hakmarrja..

u vra nga polpotistet altin e orik e tjer te kesaj bande kanibalesh..njesit guerill i llumit khmer rruzho hysnio kapoist envero ramizo-pobratoist.. edruco dadeist..

..

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    [QUOTE=Brari;3171145]Maqellar e Shupenz..

me vjen keq qe deri ne qaf bull ka shkelur kemba ime..
    mezi pres te zbres ndonji dite asaj fushes se korabit..e ti shoh ato vende te bukura..

ne se nuk je plotesisht dakort me brarin ne cdo shkrim tijin.. pra timin.. ..do te thote se ne trurin tend diku ndonje vidhe duhet liruar o shtrenguar.. sipas nevojes..

lol

pra lexo brarin e verifiko bindjet e tua..

kur te jesh 100 % ose te pakten 99% i dakorduar me mendimet e mia.. ahere thuaj vetes.. se je ne rregull..

brari eshte etalon..

pik mbaroj qo pune..

ti me piet kush qe kryeminister at dit kur u vra kaloshi..

ku do te dalesh ti me kte o maqo..

u vra nga polpotistet altin e orik e tjer te kesaj bande kanibalesh..njesit guerill i llumit khmer rruzho hysnio kapoist envero ramizo-pobratoist.. edruco dadeist..

I nerumi Maqellarjot prej si e bene ate pytje Brar Shqyptarit, une plaku disahere mora hov tju pergjigjem, mbaruan fjalet nuk dijta si ti radhis ! kete qe ka shkru Brar Shqyptari merre sikur ta them une. Vrasist gjakatar, tinzaret shpiret zi nuk pyesin kush ashete ne krye te ministris. Ata kriminela per pushtet e ideologji te meprapeshet, vetem presin rastin e duhun ti gjuhen viketimes e ta kryen
    porosin qe ua lan amanet ideolet e tyne miladino-mugosh-enver-stalini. Kundershtaret te luftohen pa kompromis, parolle komonisto-enveriano staliniste.
    Nese e lexon te nerumin Brari me kujdes, dhe je anti fares pist qe e mbolli serbo-rusi, Nuk ka cajre pa u bined dhe pajtue me shkrimet e Brar Shqyptarit. Une plaku ndoshta nuk pajtohem 100/100 me Brarin por 999,9999999999 % i besoj.
    Brari nuk fole per hater e dallavere, Brari ashete shpirti, zemra e shqyptarit kulluem. Kush se kupeton Brarin ashete i infeketu me virusin ruso-sllavo-enverist.
    Kjo fjale e fundit nuk vlen per ty i nerumi Maqellarjot. E dijn ata qe preken ne tel kur shkrun Brari, pinjollet nxehen dhe folin me te njeten gjuhe si ideolet e tyne.
    Ju kerkoj falje per kete nderhymje pa keqe kupetime.
    Pershendetje
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

AKA-MANO Maska e Maqellarjot
    Anëtarësuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    Maqellar ku do te dalesh ti me kte o maqo..

Nuk e perdore fjalen " E RENDESISHME" ne kontekstin e duhur. Keshtu qe do ta korrigjoj une, qe paskmm ndo nje vide qe duhet ri pozicjonuar.

Eshte FATKEQESI qe Bujari u vra, dhe eshte shume e RENDESISHME te dihet se kush "urdheroj" qe te behej kjo vrasje. Besoj se kjo do te ishte nje shkrim me i DREJT, apo jo? besoj se e kupton se ku po dal. Une i bije gjerave shume drejt prandaj riprozicjono trurin qe te eshte menjanuar nga e "djathta" e rreme. Mundohu qe te rrish drejt dhe ne asnjanes, vetem atehere do te te vijn drejt per djert ato qe them une.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Maqellarjot : 30-07-2011 më 18:43
    Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne

AKA-MANO Maska e Maqellarjot
    Anëtarësuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972
    [QUOTE=PLAKU;3171598]
    Citim Postuar më parë nga Plaku Lexo Postimin
    I nerumi Maqellarjot prej si e bene ate pytje Brar Shqyptarit, une plaku disahere mora hov tju pergjigjem, mbaruan fjalet nuk dijta si ti radhis ! kete qe ka shkru Brar Shqyptari merre sikur ta them une. Vrasist gjakatar, tinzaret shpiret zi nuk pyesin kush ashete ne krye te ministris. Ata kriminela per pushtet e ideologji te meprapeshet, vetem presin rastin e duhun ti gjuhen viketimes e ta kryen
    porosin qe ua lan amanet ideolet e tyne miladino-mugosh-enver-stalini. Kundershtaret te luftohen pa kompromis, parolle komonisto-enveriano staliniste.
    Nese e lexon te nerumin Brari me kujdes, dhe je anti fares pist qe e mbolli serbo-rusi, Nuk ka cajre pa u bined dhe pajtue me shkrimet e Brar Shqyptarit. Une plaku ndoshta nuk pajtohem 100/100 me Brarin por 999,9999999999 % i besoj.
    Brari nuk fole per hater e dallavere, Brari ashete shpirti, zemra e shqyptarit kulluem. Kush se kupeton Brarin ashete i infeketu me virusin ruso-sllavo-enverist.
    Kjo fjale e fundit nuk vlen per ty i nerumi Maqellarjot. E dijn ata qe preken ne tel kur shkrun Brari, pinjollet nxehen dhe folin me te njeten gjuhe si ideolet e tyne.
    Ju kerkoj falje per kete nderhymje pa keqe kupetime.
    Pershendetje
    Me vjen keq qe po te drejtohem ne kete menyre, une jam rritur ti rrespektoj te moshuarit pa ndo nje kusht. Une e kuptoj shume mire Brarin, ashtu edhe ty. Une besoj se ju i "dini"ato qe thoni si te vertet absolute. Perndryshe une as nuk do te hyja ne besdim me juve! Mua me vjen shume keq per kete gje sepse populli shqiptar ne shqiper apo kosove apo maqedoni ku do qe ndodhet po zhgenjehet trefish. Ne te njejten menyre sic u zhgenjyen ne kohen e diktatures. Kjo eshe forca e propagandes! E ben njeriun te veri doren ne zjarr qe e bardha nuk eshte e bardh por plotesisht kontrasti i saj me extrem e Zeze. Kjo nuk ndodh sepse ne na mungon arsyeja apo zgjuarsija, neve na mungon mosbesimi. Jemi njerez qe gjithmon menjanojm nga e mira. Eshte e tmerrshme qe te mendosh se "vllezerit" te te shfrytezojn si nje skllav si nje rrob e vjeteruar. Ja qe kjo ndodhi per 46 vjet rresht dhe ndodhi ne menyren me cnjerezore dhe aq me keq kur ata ishin vet SHQIPTARE! Qeveria jone eshte e perbere me njerez qe jo vetem i mbanin ison por ishin bashkpunetoret me te denj diktatures. Ata jane ne gjendje te vrasin kedo qe bendojn se do ti pengoj ose kercenoj sundimin sado pak.

Une do te kisha shume deshire qe Ish-doktorrat dhe Ish-ministrat e brendshem qe kan kapur qeverrine te punonin per te miren e shqiperise. Dhe do te isha shume dakort qe te harroja te kaluaren e tyre. Por ja qe nuk jane, jo vetem aq, ata po e shkaterrojn me keq!

Une nuk i mbaj iso asnjerit dhe as tjeterit.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Maqellarjot : 02-08-2011 më 17:40
    Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema të Ngjashme

1. Dosja e krimit politik në Kosovë
    Nga kosovar në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 15:05
  2. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 21-04-2009, 15:49
  3. Afatet për kalimin nga një gradë më e ulët në një më të lartë
    Nga Zemrushja në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-04-2007, 00:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •