Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 34

Tema: Propozimi

Perjashtuar Maska e diikush
    Anėtarėsuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069

Propozimi

Amerikanet (meqe jetojme ketu i referohem ketyre), po mbase edhe vendet e tjera e kane zakon qe, momenti qe signifikon piken kritike te nje lidhje serioze midis nje djali dhe vajze (ne shumicen e rasteve lol) eshte kur djali i propozon vajzes, dhe mbasi/nese vajza thte PO ky i ve unazen ne gisht dhe ky moment eshte fejesa.

Puna eshte se keta e kane zakon qe cuni te ulet ne gjunje para goces kur e ben kete avaz lol

Ca mendoni per propozimin, si duhet te jete, etj etj?

Mua keto te amerikaneve, shumica e tyre me duken fallco, tip alla "parafabrikate" nga filmat e hollivudit, pra skenare shabllone. Pastaj cne qe djali te ulet ne gjunje njehere?
    Nuk mjafton qe eshte djali ai qe duhet ta beje gjithmone kete pune (te mare vendimin per propozimin, dhe ta inicioje ate), por u dashka te ulet dhe ne gjunje? lol

A nuk kemi thene liri, barazi, demokraci, dhe domate turshi? PO ...atehere?

P.S. Meqenese e di qe jeni thashethemexhinj te medhenj lol, po ju pres rrugen i pari duke thene qe tema s'ka te beje fare me jeten time personale, por thjesht mu kutua nga nje foto qe vuri Kuqja tek njera teme e saj, ku dhe mund te shikoni nje ilustrim lol

http://www.forumishqiptar.com/showpo...1&postcount=11

Keshtu qe nese doni te merreni me thashetheme, meruni me kuqen, se ajo do kete pasur ndonje arsye qe e ka vene kete foto me gjithe ato komente

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    jo jo mos te ulen, pasi kur ulen eshte obviouse cfare do thon, do ishte mire sikur te propozonte duke te then per dicka dhe ne ate muhabet te thot "so po mendoja, do te martohemi? " ja keshtu mi piace :P
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 24-07-2006 mė 11:58
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    E qe ulen ne gjunje mire e bejne se kjo tregon respekt per femren . Tregon seriozitet dhe dashuri.

Ato qe nuk ulen dot ne gjunje le te shtrihen me mire . lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar mė parė nga PINK
    Ato qe nuk ulen dot ne gjunje le te shtrihen me mire . lol
    Gati jam une per t'u shtrire, mbi ...
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Anėtarėsuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    Citim Postuar mė parė nga PINK
    E qe ulen ne gjunje mire e bejne se kjo tregon respekt per femren . Tregon seriozitet dhe dashuri...
    bjonde qenke edhe ti Pink?

pse moj aty tregohet respekti dhe dashuria tek ulja ne gju? shume siperfaqsore kjo pershtypje pinkore thm un lol

simbas teje femra qe nuk u ulka nuk paska as respekt as dashuri. lol

apo deshe vec te beje nje koment qe te shtrihej xhuxhu ne teme?

P.S. tema eshte serioze, dhe mos e beni hamam thashethemesh tani, se vjen teta moderatorja dhe ja terheq veshin
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga diikush : 24-07-2006 mė 12:04

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Dike, edhe cuni edhe goca ulen ne gjunje ndaj njeri tjetrit, kush me para e kush me mbrapa, .

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Edhe ti Diike edhe jeton ne usa dhe me ben sikur nuk shikon dhe degjon perreth. Ketu kur martohen , gje e rralle se mezi u mbushet mendja ne ditet e sotshme dynjase ... kur mashkulli arrin te te japi unazen eshte dicka e rendesishme shume , eshte si pune tradition ketu, sic kemi ne ne shqiperi .. " djeg'jen e shamise se beqarit"

Se harrova ti Diike nuk e ke pare sesi preken dhe shikuesit kur ulen ne gjunje dhe bejne propozimin , lote u rrjedhin te gjitheve neper faqe ... lol
    ps: Xhuxhu , hajde se jam e bute si pambuk .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PINK : 24-07-2006 mė 12:08

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga diikush
    simbas teje femra qe nuk u ulka nuk paska as respekt as dashuri. lol

apo deshe vec te beje nje koment qe te shtrihej xhuxhu ne teme?

O Diike mi nderron keto postet si mbreti grate, cfare lexova me pare e cte lexosh tani . Hiqe kete metode , shkruaj me poshte se nuk mbarohet letra dhe boja ketu. Se kshu e ben dhe lexusin konfjuz , cfare thua ti dhe cfare te pergjigjem une. Ja kshu . Mend per here tjater .

Femra ska pse te ulet hic, mashkullit i takon se prandaj e thone Burrrre. Dhe po tregon dhe seriozitet, romance ... xhentilese ..etc etc.
    Dhe fundja fundit ulja ne gjunje eshte per personin qe ti mendon se dashuron dhe jo per boten . lol
    Hajde ulje te mbare per te ardhmen .

i/e regjistruar Maska e lorina
    Anėtarėsuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    Middle Earth- :)
    Postime
    79
    Une mendoj qe e gjithe kjo eshte thjesht cheesy and corny. hehehehe. Mbase nuk jam une romantike ne ate menyre, por mendoj se nqs nje lidhje eshte seriozie e vetmja menyre qe te jete nje moment qe do te te le mbresa eshte nqs propozimin e ben ne menyre te papritur ose suprize.
    Ne vendin ku u njohet; ne koncert e Madones; ose ne ajer kur po hidheni me parashute. hehehe thjesht nje ide.
    L.
    I can't understand why people are frightened by new ideas. I'm frightened of old ones

Anėtarėsuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    Citim Postuar mė parė nga lorina
    Une mendoj qe e gjithe kjo eshte thjesht cheesy and corny. hehehehe. Mbase nuk jam une romantike ne ate menyre, por mendoj se nqs nje lidhje eshte seriozie e vetmja menyre qe te jete nje moment qe do te te le mbresa eshte nqs propozimin e ben ne menyre te papritur ose suprize...

edhe mua ashtu me duket, shabllon dhe corny ajo ulja ne gjunje lol

plus qe, sic thua ti dhe rexhija, po u ul tjetri ne gjunje merret vesh ai muhabet qe do propozoje.

idealisht fare them une do ishte sikur te ishte zakoni qe propozimi MUND TE BEHEJ edhe nga vajza edhe nga djali dhe mos kishte kshu zakonesh formale qe edhe budallai i kupton 1 muaj para se kur do ndodhin.
    Ashtu do ishte tamam suprize e vertete

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Akademia e Shkencave dhe heshtja ndaj sfidave te kohes
    Nga &Mitrovicalia& nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 96
    Postimi i Fundit: 18-06-2009, 19:10
  2. Propozimi pėr martesė.
    Nga [Neo] nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 34
    Postimi i Fundit: 09-05-2009, 13:25
  3. Pėrgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 14-03-2007, 09:27
  4. Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 27-01-2007, 23:48

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •