un nuk propozoj njeri.
me propozojne vet femrat.
p.s. kam dal i fitum gjithmone
un nuk propozoj njeri.
p.s. kam dal i fitum gjithmone
un njehere ti ulesha si besoj po do ja thosha kshu ne do martohemi apo jo ke ndonje mendjepP
Partizoni
ore mua gjithmone me ka ec me femrat
propoimi im :P:P:P:P:P
une te dua moj goce e mbare
ste du per tu martu po vetem sa te jap nji kafe ne bar
e une per ty
baj trylylyylyly
llafet lindin vete nese e dashuron dike)))
Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..
Ehhh sa vujme ne mor zot, edhe ne gjunje duhet me nejt, ne asfalt, bore e kudo! vetem e vetem qe te thote PO, per mua eshte budallallek me oke. Normal tradita duhet respektuar, kushedi sa e shajne ate qe e ka bo i pari (hihihihi).
Po prape se prape, sja vlen vallahi. Ndoshta e kane per efekt frymezimi, kur rri ne gjunje dhe femra eshte ne kembe te shtohet dashuria hihihihih![]()
Duajeni atdhene,si shqiponjat folene.
Skam propozua ende ken....
Kurse te me propozojn mua me plelqen ta bej me vepra...
Mos jeto pa buzėqeshur...sepse dikush nė kėtė botė jeton nga buzėqeshja jote ...!
Or Kok qep ca mke ba re me ke fut nai cip tek telefoni Ma paske Vjeth Mendiminnga Episodestory un nuk propozoj njeri.
p.s. kam dal i fitum gjithmone![]()
"E si keshtu? Me uljen ne gju tregohet respekti ndaj femres?" thoni ju.
Kjo eshte si te thuash per mashkullin qe hap dyerte per femrat, "Duke u hapur dyerte femrave tregohet respekti ndaj tyre?" Po keshtu edhe per meshkujt qe ndihmojne femren te ulet ne karrige ne nje darke, ose qe i heqin palltot, ose qe u marrin cantat e ushqimeve nga dora qe pa hyre ne shtepi, etj. etj..
C'menyre tjeter i keni lene mashkullit te tregoje respekt, atehere?
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Eh, Leila, gjithe keto jane thjesht teatroPostuar mė parė nga Leila
, puna eshte kush respekton nje femer per ate qe eshte, jo per ate qe do marre prej saj
Ke nga ata burra qe te hapin deren per te futur nje dru ne dhomen e nje hoteli, apo thjesht per te poshteruar.
Sjellja behet pjese e respektit kur ky respekt fillon nga butesia e zemres dhe nga realizimi i te trajtuarit femren si person, individ, dhe jo si send(qofte dhe kur perdorimi behet per t'u kenaqur nga ai "send").
Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!
Me pelqen cfare ka thene ManulakiPostuar mė parė nga diikush
Persa i perket propozimet- personalisht do kisha qeif qe ai te me habiste- qe me te vertete te ishte surprise (per ate moment) pasi mendoj ne shpirte nqfse je me dike per kohe edhe te dyja palet e shikojne qe aty po ecen lidhja- mbase teknikisht nuk do jete surprise. Do kisha qeif qe ai te propozonte ne nje menyre qe te ishte sa me origjinale-![]()
How can she fall, if there is no one there to catch her
Dikur kam qene trim, sepse mbase mund te fejohesha dhe do ulesha s'kisha c'bejaPor qe diten qe kam mesuar per njerin qe e kish kapur si rrote kaishi me njeren per dy vjet rresht apo me shume me zvarritje, thashe: Ik er daje ik, se nuk ke kocka me per kto gjera. Edhe per cfare per nje femer qe ti si mashkull mendon gjera te larta e ajo mbetet nje tralala femer qe e ka mendjen ke liria personale. budallalliqe me oke qe shiten sot ne tregun e emancipimit femeror.
Kur dy njerez jane per njeri tjetrin s'ka perendi ti ndaje nen betime te kota apo rite fetare. Ata do jene bashke pergjithmone dhe pike.
Dito.
Krijoni Kontakt