Nuk mendoj qe eshte aq e rendesishme ulja e cunit ne gjunje. Mua me shume do me pelqente dicka e vecante qe ai e ka planifikuar vete, nje situate e pa pritur, e jashtazonte...
Nuk mendoj qe eshte aq e rendesishme ulja e cunit ne gjunje. Mua me shume do me pelqente dicka e vecante qe ai e ka planifikuar vete, nje situate e pa pritur, e jashtazonte...
Happiness is: ME & YOU ;)
Me duket shume fallco lol....sikur ta shifja tim shoq duke e bere nje xhest te tille
do me kapte gazi nga xhesti...;D
Si nuk jemi nje cikez romantike mer jahu..![]()
Atij timit iu "ula" une ne gjunje (i propozova dmth), i mora masen e gishtit per unaze, e i bleva edhe rrobat e dasmes. Ah c'na beri ky emancipimi c'na beri![]()
![]()
![]()
Perėndia nuk ėshtė mace...
E ulura ne gjume eshte kot fare, te gjithe e bejne sikur eshte standarti i propozimit (who started it anyway?). E beri njehere njeri, i thashe: Cohu ore, se po na shikon dynjaja. :P
Ignore List: Den Bossi
bravo!Postuar mė parė nga Henri
vete kerkuat te drejta te barabarta me burrat, keshtu qe nuk duhet te ankoheni nga emancipimi tani lol
P.S. juve hamshoreve te tjere lol, I know what u mean, po tani kjo eshte teme romance, jo teme fellatioeske![]()
Mbaj mend ne shkolle te larte, gjate nje ore te merzitshme leksioni, kur nje shoqe klase e martuar po me tregonte se burri i saj e kishte propozuar duke u ulur ne gjunje. Une nuk e besoja, dhe ajo me thoshte:
"te betohem! U ul ne gjunje! Madje ishim ne mes te rruges"
Une i thashe: "Je e sigurt qe nuk po lidhte kepucet?"
Ende nuk e besoj qe ai eshte ulur ne gjunje. E njoh te shoqin e saj, dhe eshte drejtor i nje departamenti te rendesishem shteteror, dhe me duket habi qe t'i jete ulur ne gjunje, ne trotuaret plot pluhur te Tiranes. Me vjen te qesh edhe tani kur e mendoj.
Jo xhu jo, nuk i perket se ardhmes, dmth imagjinates, por i perket te shkuares. Po im shoq nuk beson ne gjera te tilla, madje edhe diten e dasmes e ka detyruar e ema te vishej me kemishe se desh erdhi me bluze me menge te shkurtra. Shyqyr qe kam vjerren si shpirt thuaj, qe eshte femer vete dhe e di sesi jane keto pune, se te kisha dhe ndonje vjerre allah-allah sic kam pare e degjuar keto te tjerat te ankohen, do me ishte shkaterruar e gjithe dita e dasmes .![]()
Ndersa per temen: qellimi justifikon mjetin (ose veprimin ne kete rast)
Perėndia nuk ėshtė mace...
Postuar mė parė nga diikush
sepse eshte bukur dhe romantike (per mendimin tim). kete pyetje e shtron, se veprimi te duket perules perkundrejt mashkullit?Postuar mė parė nga diikush
nuk eshte e detyrueshme, nuk eshte e thene te behet ne ate menyre pyetja...nese nuk e ndien dicka s'ke pse e ben...e kisha fjalen edhe po ti duket romantike personit, te cilit po i ben "propozimin"...Postuar mė parė nga diikush
mbase ulja ne gjunje tregon respekt, romance e ato gjojnat e tjera.
mbase dhe tregon thjesht dorezimin e plote te mashkullit : "tani e mbrapa jam nen pushtetin tend, o e plotfuqishme grua"![]()
...te njejtin reagim do kishte sikur ne momentin e propozimit ne vend te hapte kuticken me unaze, te hapte pallton dhe t'i kishe topet te lidhura me dy pranga te vogla. Ajo prape do thoshte: "I DO!"
![]()
Summertime baby!
Un skam bere kurre propozim me fjale
vetem me vepra
Propozim per mua do te thote shume takime,shume ore bisede,dhe nje puthje me ne fund.
![]()
Il cuore matto che ti segue ancora
E giorno e notte pensa solo a te
Krijoni Kontakt