Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 34

Tema: Propozimi

♪ @)-/-- ♪ Maska e Kėrēovare1
    Anėtarėsuar
    20-07-2005
    Vendndodhja
    ...aty afėr...
    Postime
    222
    Nuk mendoj qe eshte aq e rendesishme ulja e cunit ne gjunje. Mua me shume do me pelqente dicka e vecante qe ai e ka planifikuar vete, nje situate e pa pritur, e jashtazonte...

Happiness is: ME & YOU ;)

Perjashtuar Maska e shkodrane82
    Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    1,750
    Me duket shume fallco lol....sikur ta shifja tim shoq duke e bere nje xhest te tille
    do me kapte gazi nga xhesti...;D

Si nuk jemi nje cikez romantike mer jahu..

E gjifa Maska e Henri
    Anėtarėsuar
    14-04-2002
    Vendndodhja
    Kanada
    Postime
    1,086
    Atij timit iu "ula" une ne gjunje (i propozova dmth), i mora masen e gishtit per unaze, e i bleva edhe rrobat e dasmes. Ah c'na beri ky emancipimi c'na beri
    Perėndia nuk ėshtė mace...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    E ulura ne gjume eshte kot fare, te gjithe e bejne sikur eshte standarti i propozimit (who started it anyway?). E beri njehere njeri, i thashe: Cohu ore, se po na shikon dynjaja. :P
    Ignore List: Den Bossi

Perjashtuar Maska e diikush
    Anėtarėsuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    Citim Postuar mė parė nga Henri
    Atij timit iu "ula" une ne gjunje (i propozova dmth), i mora masen e gishtit per unaze, e i bleva edhe rrobat e dasmes. Ah c'na beri ky emancipimi c'na beri
    bravo!

vete kerkuat te drejta te barabarta me burrat, keshtu qe nuk duhet te ankoheni nga emancipimi tani lol

P.S. juve hamshoreve te tjere lol, I know what u mean, po tani kjo eshte teme romance, jo teme fellatioeske

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    01-12-2005
    Postime
    459
    Mbaj mend ne shkolle te larte, gjate nje ore te merzitshme leksioni, kur nje shoqe klase e martuar po me tregonte se burri i saj e kishte propozuar duke u ulur ne gjunje. Une nuk e besoja, dhe ajo me thoshte:
    "te betohem! U ul ne gjunje! Madje ishim ne mes te rruges"
    Une i thashe: "Je e sigurt qe nuk po lidhte kepucet?"

Ende nuk e besoj qe ai eshte ulur ne gjunje. E njoh te shoqin e saj, dhe eshte drejtor i nje departamenti te rendesishem shteteror, dhe me duket habi qe t'i jete ulur ne gjunje, ne trotuaret plot pluhur te Tiranes. Me vjen te qesh edhe tani kur e mendoj.

E gjifa Maska e Henri
    Anėtarėsuar
    14-04-2002
    Vendndodhja
    Kanada
    Postime
    1,086
    Jo xhu jo, nuk i perket se ardhmes, dmth imagjinates, por i perket te shkuares. Po im shoq nuk beson ne gjera te tilla, madje edhe diten e dasmes e ka detyruar e ema te vishej me kemishe se desh erdhi me bluze me menge te shkurtra. Shyqyr qe kam vjerren si shpirt thuaj, qe eshte femer vete dhe e di sesi jane keto pune, se te kisha dhe ndonje vjerre allah-allah sic kam pare e degjuar keto te tjerat te ankohen, do me ishte shkaterruar e gjithe dita e dasmes .

Ndersa per temen: qellimi justifikon mjetin (ose veprimin ne kete rast )
    Perėndia nuk ėshtė mace...

larguar Maska e Silk
    Anėtarėsuar
    28-09-2005
    Vendndodhja
    last summer...
    Postime
    307
    Citim Postuar mė parė nga diikush
    Nuk mjafton qe eshte djali ai qe duhet ta beje gjithmone kete pune (te mare vendimin per propozimin, dhe ta inicioje ate), por u dashka te ulet dhe ne gjunje? lol

Pastaj cne qe djali te ulet ne gjunje njehere?
    sepse eshte bukur dhe romantike (per mendimin tim). kete pyetje e shtron, se veprimi te duket perules perkundrejt mashkullit?

A nuk kemi thene liri, barazi, demokraci, dhe domate turshi? PO ...atehere?
    nuk eshte e detyrueshme, nuk eshte e thene te behet ne ate menyre pyetja...nese nuk e ndien dicka s'ke pse e ben...e kisha fjalen edhe po ti duket romantike personit, te cilit po i ben "propozimin"...

Perjashtuar Maska e Ihti
    Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    966
    mbase ulja ne gjunje tregon respekt, romance e ato gjojnat e tjera.

mbase dhe tregon thjesht dorezimin e plote te mashkullit : "tani e mbrapa jam nen pushtetin tend, o e plotfuqishme grua"
    ...te njejtin reagim do kishte sikur ne momentin e propozimit ne vend te hapte kuticken me unaze, te hapte pallton dhe t'i kishe topet te lidhura me dy pranga te vogla. Ajo prape do thoshte: "I DO!"
    Summertime baby!

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Un skam bere kurre propozim me fjale

vetem me vepra

Propozim per mua do te thote shume takime,shume ore bisede,dhe nje puthje me ne fund.

Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Akademia e Shkencave dhe heshtja ndaj sfidave te kohes
    Nga &Mitrovicalia& nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 96
    Postimi i Fundit: 18-06-2009, 19:10
  2. Propozimi pėr martesė.
    Nga [Neo] nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 34
    Postimi i Fundit: 09-05-2009, 13:25
  3. Pėrgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 14-03-2007, 09:27
  4. Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 27-01-2007, 23:48

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •