Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 20
    Rise-the-tempo Maska e edion1
    Anėtarėsuar
    09-02-2005
    Vendndodhja
    london , uk
    Postime
    131

Lidhja pa tela (wireless) shumė e dobėt

Jam duke perdorur wireless internet dhe ne nje dhome e kap mire fare , por kur e leviz kompjuterin ne dhomen tjeter i bien valet gradualisht she sa futem tek dera e dhomes time ne ekran me thote " whireless network not found" dhe me shkeput nga intereti. Nuk duhet te qahem shume se nuk e di se kush paguan per lidhjen , por a di ndonjeri manyra per ta perforcuar lidhjen?

FLM.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 16-06-2006 mė 16:58
    Live interesting times

Citim Postuar mė parė nga edion1
    Nuk duhet te qahem shume se nuk e di se kush paguan per lidhjen
    Shko te Control Panel > System > Hardware > Device Manager > Network Adapters > (kliko me te djathen) XXXX wireless. > Properties > Advanced.

Shiko mos ke ndonje opsion aty te per fuqine qe perdor antena.
    Mos shikoni kisha e xhamia feja e shqiptarit ėshtė shqiptaria -Pashko Vasa

BASTARDODENTRO Maska e reni00
    Anėtarėsuar
    04-12-2002
    Vendndodhja
    * jetoje jetėn sic e di unė :-) *
    Postime
    805
    Citim Postuar mė parė nga edion1
    Jam duke perdorur whireless internet dhe ne living room e kap mire fare , por kur e leviz kompjuterin ne dhomen tjeter i bien valet gradualisht she sa futem tek dera e dhomes time ne ekran me thote " whireless network not found" dhe me shkeput nga intereti. Nuk duhet te qahem shume se nuk e di se kush paguan per lidhjen , por a di ndonjeri manyra per ta perforcuar lidhjen?
    HELPPPPPPPP !!!!!
    FLM.

nuk e di pse qahesh pasi dhe qyl e paske.
    per ta rritur cik meshume merr nje sked valore me te fuqishme se ajo qe ke, pasi dhe me shume ndikon te shperndaresi kryesor apo bllokimi valeve nga materialet qe takon gjate rruges.

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Ketu ke nje faqe per antene qe perforcon sinjalin ne laptopa.(Cantena wireless booster antena).Antena vjen bashke me kabell dhe program. http://www.cantenna.com/ http://www.cantenna.com/howtouseit.html
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Ben7 te gjitha wireless internet jane free ?
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Pink wireless internet eshte interneti i nje personi i cili paguan po ama ka vene nje paisjeqe shperndan valet wireless qeai te perdori laptopin apo paisje te tjera. Nese ai nuk vendos asnje sistem sigure cdokush qe eshte ne rezen e valeve mund te lidhet me kete wireless qe ndryshe quhet Access Point. Ti e gjen free pasi ai nuk ka vene sistemembrojtje. Nuk ka asnjegje free ne kete bote.

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Citim Postuar mė parė nga PINK
    Ben7 te gjitha wireless internet jane free ?
    Eshte thjesht nje vjedhje sinjali Pink.Ai e merr sinjalin nga komshiu.Komshiu qe paguan eshte lidhur me nje kompani wireles,eshte regjistruar,ka paguara dhe ka bere konfiguracionin e lidhjes wireles me vone.Eshte nje lloj "wireless setup connection",ku me ane te magjistarit(wizardit) behet hap pas hapi konfigurimi i lidhjes se internetit te kompjuterit laptop me serverin wireless.Nqs ky konfigurim behet korrekt atehere laptopi ne shtepi komunikon,flet me serverin,merr dhe jep paketa informacioni.Nuk kam degjuar,nuk besoj te kete ndonje servis falas wireless.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-08-2002
    Postime
    495
    Citim Postuar mė parė nga Ardi_Pg_ID
    Pink wireless internet eshte interneti i nje personi i cili paguan po ama ka vene nje paisjeqe shperndan valet wireless qeai te perdori laptopin apo paisje te tjera. Nese ai nuk vendos asnje sistem sigure cdokush qe eshte ne rezen e valeve mund te lidhet me kete wireless qe ndryshe quhet Access Point. Ti e gjen free pasi ai nuk ka vene sistemembrojtje. Nuk ka asnjegje free ne kete bote.

Ardi

Une kam wireless ne shtepi prej mese 3 vitesh, 2 laptope me punojne shume mire ne cdo cep te shtepise, nje laptop tjeter 1 vjecar, nuk punon si duhet sidomos kur zbres poshte, eshte TOSHIBA, e cova ne dyqanin ku e kam blere dhe ata tekniket me thane se asnjehere nuk ishte nderprere lidhja ne dyqan nga networku i tyre, e bie ne shtepi me tregon low signal dhe shkeputet, ata tekniket me sugjeruan ti ve nje wireless card sepse antena e brendshme e ekranit te TOSHIBES nuk qenka shume e fuqishme. Gjithashtu dhe nje tjeter laptop qe ne fakt eshte i vjeter, 3-4 vjecar dhe ka wireless card (IBM) shkeputet me shpesh nga valet ne pozicione te ndryshme te shtepise. Routeri qe kam eshte 1 vjecar (linksys-para nje viti ishte top of the line, tani mbase eshte bere demode, nuk kam me shume informacion per routerin per momentin se jam ne pune) dhe me sa kuptoj une nuk ka problem me komputera te fuqishem por me komputera pak me te dobet.
    Cila do te ishte zgjidhja me efektive ne kete rast?

Flm paraprakisht

Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Citim Postuar mė parė nga PINK
    .......................
    Mbase i ke blere te gjitha,sevisin e celularit,telefonit te shtepise dhe internetin ne nje pako te vetme,ne nje plan,varet se cfare abonimi ke zgjedhur.Mund ta heqesh servisin e internetit,po te kesh ndonje afer me servis interneti wireles per tja marre ose ndare internetin.Po te njohesh ndonje aty afer,te duhet vetem nje router wireless per te ndare internetin dhe paguan gjysem cmimi per internetin.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga benseven11
    Mbase i ke blere te gjitha,sevisin e celularit,telefonit te shtepise dhe internetin ne nje pako te vetme,ne nje plan,varet se cfare abonimi ke zgjedhur.Mund ta heqesh servisin e internetit,po te kesh ndonje afer me servis interneti wireles per tja marre ose ndare internetin.Po te njohesh ndonje aty afer,te duhet vetem nje router wireless per te ndare internetin dhe paguan gjysem cmimi per internetin.

Epo kush ta jep ate router. Nejse rrofsh per ndihmen . ))
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Lidhja Shqiptare e Prizrenit - 10 qershor 1878
    Nga Taulant-Dardani nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 11-06-2023, 07:23
  2. Lidhja e dy kompjuterave pa tel (Wireless)
    Nga rachi nė forumin Rrjeti kompjuterik
    Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 30-07-2010, 06:38
  3. Ilirėt - diskutimi mbi ta
    Nga Leonard Alili nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 10-10-2006, 16:02
  4. Philadelphia, qyteti me wireless Internet per te gjithe
    Nga Albo nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 01-09-2004, 11:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •