FALEMINDERIT QE ME KUPTUAT SE CFAR DESHA TE SHPREHEM.Postuar më parë nga Dito
FALEMINDERIT QE ME KUPTUAT SE CFAR DESHA TE SHPREHEM.Postuar më parë nga Dito
Mos e urre ate qe ke dashuruar,se do te ishte nje urrejtje plot dashuri
dicka qe te ndrydh nuk ka pse te vazhdoje per hir te beses se dhene.
sa kohe ekziston ndjenja, ekziton edhe besa.
cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton
Ne nje maredhenie ku Sinqeriteti eshte Reciprok,ska vend per Mosbesim!Postuar më parë nga anila_gv
Ne qofte se une sdo te kisha Besim tek Partneri im(per aresye reale)do tja beja te qarte Mosbesimin tim partnerit!!!
Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.
BoohPostuar më parë nga anila_gv
Te besosh shume tek tjeret eshte dobesi qe duhet korrigjuar.Me mire me qene skeptik ne shumicen e rasteve.
Il cuore matto che ti segue ancora
E giorno e notte pensa solo a te
romantiku loooooooooolPostuar më parë nga Dito
po i referehem anetares qe ka hap temen,,e cila thot ne dite te sodit as vetes smund ti besosh,,,po nuk pate besim ne vetvete eshte me mire te bosh vet vrasje dhe mos ta vritesh trurin,,sepse po pate besim ne vet vete e gjen dhe tek personi tjeter kush do qofte.
nese ai person te zhgenjen ne nje menyre ose tjeter kjo eshte realiteti i jetes qe duhet ti besh balle,,,edhe nuk ja vlen as pak per nje person qe ste respekton te vuash ose te te krijoj nje mendim qe mos ti besosh nje personi tjeter ne te ardhmen........................................... ......qe te jetosh ne kete jete duhet te kesh besim dhe shpres edhe gjithcka mer rrugen e vet.
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
PER TI THENE DIKUJ TJETER "BEJ VETVRASJE"ESHTE ME E LEHTE SE SA TI JAPESH KURAJO.NASTRADINIT I KANE THENE:-DIL NASTRADIN SE KAN ARDHUR TE TE VIZITOJNE QE KE VRARE KEMBEN.-EHEPostuar më parë nga ^AngeL^
HOT NASTRADINI-E DI UNE KUSH DO TE VUJE TE ME SHOHE,VETEM AI QE E KA VRARE KEMBEN PARA MEJE.RESPEKTE
Mos e urre ate qe ke dashuruar,se do te ishte nje urrejtje plot dashuri
problemi eshte se zoti te ka dhene trurin mendjen edhe gjithcka,,duhet te jesh krenare,,dhe kur ndahesh nga personi qe ke dashur,,qofte larg eshte shume e veshtire kur ate person ta mer zoti,aksident /semunde ose tjer por kur te debon nga zemra e tij/saj vet ai person nuk e shof as pak per tu merzitur.Postuar më parë nga anila_gv
nejse kane pas thene te vjetrit
Cudia me e madhe 3 dite zgjat.
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
Eshte shume e vertete ajo qe thua anila_vl. Sot eshte bere e veshtire ti besosh dikujt, por a mund te jetosh pa i besuar askujt ??? Une mendoj se JO, pasi njeriu per vete qenien e tij mes njerezish te tjere duhet te kete besim te dikushi. Se sa eshte ky njeri i afte te perballoje ZHGENJIMIN dhe sa eshte i besueshem "dikushi", kjo mbetet per tu pare nga kushdo. Une personalisht besoj te shume pak njerez, porjo rralle here jam ndier i zhgenjyer. Jam mjaftuar me arsyetimin se ai qe shperdoroi besimin tim e ka pasur nje arsye te forte dhe ne nje dite te bukur atij i takon te ule koken.
Shume teme e bukur,
etrusk
Duajeni atdhene,si shqiponjat folene.
mashtro cdo dite se te ben te ndihesh krenar...![]()
Besnikëria në dashuri Gjerat jan Reciproke![]()
Krijoni Kontakt