Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 20
    i/e regjistruar Maska e anila_gv
    Anëtarësuar
    24-06-2006
    Postime
    54
    Citim Postuar më parë nga Dito
    Ne temen tuaj je totalisht brenda romances sepse po ta formuloje mire temen, do flitej per besnikerine ne dashuri, rrjedhimisht edhe ne romance.

Nejse,ne lidhje me temen. Besnikeria u perket Romantikeve te pandreqshem, gjithe te tjeret vetem e njohin si fjale besnikerine.

Dito.
    FALEMINDERIT QE ME KUPTUAT SE CFAR DESHA TE SHPREHEM.
    Mos e urre ate qe ke dashuruar,se do te ishte nje urrejtje plot dashuri

gjithmone e me larg
    Anëtarësuar
    22-10-2004
    Vendndodhja
    tirana
    Postime
    572
    dicka qe te ndrydh nuk ka pse te vazhdoje per hir te beses se dhene.
    sa kohe ekziston ndjenja, ekziton edhe besa.
    cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton

i/e regjistruar Maska e Anisela
    Anëtarësuar
    20-01-2004
    Postime
    764
    Citim Postuar më parë nga anila_gv
    OKEJ ANISELA KY ESHTE MENDIMI YT.ASHTU MENDON TI QE VETEM KETO DY VYRTYTE E MBAJNE TE GJALLE E TE FORTE NJE MARRDHENJE.PO VALLE NESE SDO TE KESH BESIM TEK NJE PERSON A DO TE ISHE E SINQERTE?????????
    Ne nje maredhenie ku Sinqeriteti eshte Reciprok,ska vend per Mosbesim!
    Ne qofte se une sdo te kisha Besim tek Partneri im(per aresye reale)do tja beja te qarte Mosbesimin tim partnerit!!!
    Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.

________
    Anëtarësuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    "BESA"!!!!!!
    Sa e vlersoni ate dhe sa jeni besnik.Per mua ka shum rendesi.TE GJITH BESOJM E SHPRESOJM.Po sot si duket ka ardhur koha kur njeriu as vetes spo mundet me i besu.
    Booh

Te besosh shume tek tjeret eshte dobesi qe duhet korrigjuar.Me mire me qene skeptik ne shumicen e rasteve.
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar më parë nga Dito
    Ne temen tuaj je totalisht brenda romances sepse po ta formuloje mire temen, do flitej per besnikerine ne dashuri, rrjedhimisht edhe ne romance.

Nejse,ne lidhje me temen. Besnikeria u perket Romantikeve te pandreqshem, gjithe te tjeret vetem e njohin si fjale besnikerine.

Dito.
    romantiku looooooooool

po i referehem anetares qe ka hap temen,,e cila thot ne dite te sodit as vetes smund ti besosh,,,po nuk pate besim ne vetvete eshte me mire te bosh vet vrasje dhe mos ta vritesh trurin,,sepse po pate besim ne vet vete e gjen dhe tek personi tjeter kush do qofte.
    nese ai person te zhgenjen ne nje menyre ose tjeter kjo eshte realiteti i jetes qe duhet ti besh balle,,,edhe nuk ja vlen as pak per nje person qe ste respekton te vuash ose te te krijoj nje mendim qe mos ti besosh nje personi tjeter ne te ardhmen........................................... ......qe te jetosh ne kete jete duhet te kesh besim dhe shpres edhe gjithcka mer rrugen e vet.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

i/e regjistruar Maska e anila_gv
    Anëtarësuar
    24-06-2006
    Postime
    54
    Citim Postuar më parë nga ^AngeL^
    romantiku looooooooool

po i referehem anetares qe ka hap temen,,e cila thot ne dite te sodit as vetes smund ti besosh,,,po nuk pate besim ne vetvete eshte me mire te bosh vet vrasje dhe mos ta vritesh trurin,,sepse po pate besim ne vet vete e gjen dhe tek personi tjeter kush do qofte.
    nese ai person te zhgenjen ne nje menyre ose tjeter kjo eshte realiteti i jetes qe duhet ti besh balle,,,edhe nuk ja vlen as pak per nje person qe ste respekton te vuash ose te te krijoj nje mendim qe mos ti besosh nje personi tjeter ne te ardhmen........................................... ......qe te jetosh ne kete jete duhet te kesh besim dhe shpres edhe gjithcka mer rrugen e vet.
    PER TI THENE DIKUJ TJETER "BEJ VETVRASJE"ESHTE ME E LEHTE SE SA TI JAPESH KURAJO.NASTRADINIT I KANE THENE:-DIL NASTRADIN SE KAN ARDHUR TE TE VIZITOJNE QE KE VRARE KEMBEN.-EHEHOT NASTRADINI-E DI UNE KUSH DO TE VUJE TE ME SHOHE,VETEM AI QE E KA VRARE KEMBEN PARA MEJE.RESPEKTE
    Mos e urre ate qe ke dashuruar,se do te ishte nje urrejtje plot dashuri

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    PER TI THENE DIKUJ TJETER "BEJ VETVRASJE"ESHTE ME E LEHTE SE SA TI JAPESH KURAJO.NASTRADINIT I KANE THENE:-DIL NASTRADIN SE KAN ARDHUR TE TE VIZITOJNE QE KE VRARE KEMBEN.-EHEHOT NASTRADINI-E DI UNE KUSH DO TE VUJE TE ME SHOHE,VETEM AI QE E KA VRARE KEMBEN PARA MEJE.RESPEKTE
    problemi eshte se zoti te ka dhene trurin mendjen edhe gjithcka,,duhet te jesh krenare,,dhe kur ndahesh nga personi qe ke dashur,,qofte larg eshte shume e veshtire kur ate person ta mer zoti,aksident /semunde ose tjer por kur te debon nga zemra e tij/saj vet ai person nuk e shof as pak per tu merzitur.

nejse kane pas thene te vjetrit

Cudia me e madhe 3 dite zgjat.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

i/e regjistruar Maska e etrusk
    Anëtarësuar
    23-07-2006
    Vendndodhja
    Kudo ku ka njerez te mire
    Postime
    21
    Eshte shume e vertete ajo qe thua anila_vl. Sot eshte bere e veshtire ti besosh dikujt, por a mund te jetosh pa i besuar askujt ??? Une mendoj se JO, pasi njeriu per vete qenien e tij mes njerezish te tjere duhet te kete besim te dikushi. Se sa eshte ky njeri i afte te perballoje ZHGENJIMIN dhe sa eshte i besueshem "dikushi", kjo mbetet per tu pare nga kushdo. Une personalisht besoj te shume pak njerez, porjo rralle here jam ndier i zhgenjyer. Jam mjaftuar me arsyetimin se ai qe shperdoroi besimin tim e ka pasur nje arsye te forte dhe ne nje dite te bukur atij i takon te ule koken.

Shume teme e bukur,

etrusk
    Duajeni atdhene,si shqiponjat folene.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-02-2005
    Postime
    34
    mashtro cdo dite se te ben te ndihesh krenar...

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anëtarësuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    Besnikëria në dashuri Gjerat jan Reciproke

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema të Ngjashme

1. Ardian-Christian Kyçyku
    Nga Eagle në forumin Shkrimtarë shqiptarë
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-09-2012, 10:35
  2. Ceshtja e lirise Ndertrinitare
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-07-2006, 11:51
  3. Koncepti i Dashurisë Kristiane
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  4. Ja dhe nje tjeter, per Dashurine
    Nga green në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 15:25
  5. Eshte komedi apo tragjedi ?
    Nga Dito në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 01-11-2004, 12:43

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •