Kom nje problem me jeten.ma se pari po tredoj se si erdhe deri te ky ndryshim.Ket histori askush nuk e din vetem nje shoqe e imja.Kam qen e dhunuar nga shoki jem ma i mire qe e kom pas edhe shok te familjes .nuk kam guzuar ta paraqes ne polici se me eshte kercenuar dhe kom heshtur po pastaj jeta ime ndryshoj ne 180shkall edhe pse jom ne fak. dhe kom arritur nje sukses te mire por jeta ime private eshte katastrov as nje lidhje nuk mundem me e mbajt ma shum se 1 muaj gjith nje iki pa sqarime edhe pse kom takuar aq njerz te mire por problemi eshte se as njerit nuk i kom tregu se jom e dhunuar edhe pse ata e din se une nuk jom virgjine po gjithnje ju tregoj nje histori te shpikur per arsyje se edhe nese ju tregoj te verteten as nje djal nuk do te me besonte por gjithnje kom ferik qe te rri me nje djal vetem sepse frikona se mos po perseritet e njeta gje edhe pse nuk me kujtohet mire se si ka ndodhur .Por ende pa u ba nje vit i kom ndru 6 djem. Nuk po di se a jom edhe une ne rendin e atyre vajzave te ''lira'' te them keshtu edhe pse per ke te gje vetem shoqja jem e din ajo asgje nuk po me thot por une dua te ndryshoj por si
Krijoni Kontakt