Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 16
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-02-2006
    Vendndodhja
    kosov ku nuk ka rrym
    Postime
    19

Thumbs down Kush jam 'une'?

Kom nje problem me jeten.ma se pari po tredoj se si erdhe deri te ky ndryshim.Ket histori askush nuk e din vetem nje shoqe e imja.Kam qen e dhunuar nga shoki jem ma i mire qe e kom pas edhe shok te familjes .nuk kam guzuar ta paraqes ne polici se me eshte kercenuar dhe kom heshtur po pastaj jeta ime ndryshoj ne 180shkall edhe pse jom ne fak. dhe kom arritur nje sukses te mire por jeta ime private eshte katastrov as nje lidhje nuk mundem me e mbajt ma shum se 1 muaj gjith nje iki pa sqarime edhe pse kom takuar aq njerz te mire por problemi eshte se as njerit nuk i kom tregu se jom e dhunuar edhe pse ata e din se une nuk jom virgjine po gjithnje ju tregoj nje histori te shpikur per arsyje se edhe nese ju tregoj te verteten as nje djal nuk do te me besonte por gjithnje kom ferik qe te rri me nje djal vetem sepse frikona se mos po perseritet e njeta gje edhe pse nuk me kujtohet mire se si ka ndodhur .Por ende pa u ba nje vit i kom ndru 6 djem. Nuk po di se a jom edhe une ne rendin e atyre vajzave te ''lira'' te them keshtu edhe pse per ke te gje vetem shoqja jem e din ajo asgje nuk po me thot por une dua te ndryshoj por si
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga kleoparta : 20-07-2006 mė 11:55

Kalimtare e rastit... Maska e AMERIKANJA06
    Anėtarėsuar
    03-06-2006
    Vendndodhja
    shba
    Postime
    168

Question

Ke nderruar 6 meshkuj brenda nje viti?Dhe per me teper ke qen e dhunuar per here te pare?????
    Si ka mundesi qe perballon kaq shume marredhenie sexuale si femer?

Me fal por per mua ju jeni nje "Study case".
    1-Stop lidhjeve momentale!
    2-Tregohu e sinqerte ne nje lidhje, mos u bej lavire pa qene!
    3-Fatkeqesine qe te ka ndodhur, mos e perserit ne inat te trupit tend duke u lidhur me meshkuj!
    4-Stop fantazive!
    5-Stop genjeshtrave!
    6-Bisedo me nje familjar, se per shoqen u pa puna.Te jepka shtytje te keqe!

Tung.
    -Lirine kerkon?!-Pushka s`ka cark!Fluturimin do?por krahet s`i hap.Me rraso je veshur.Zotin e tall!Kush je ti?!-Perendi a djall?!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-02-2006
    Vendndodhja
    kosov ku nuk ka rrym
    Postime
    19
    nuk kam ber me as njerin mardhenje seksuale nese me kupton po vetem kam qen ne lidhje duke u munduar ta harroj ma te keqen

Perjashtuar Maska e strano
    Anėtarėsuar
    07-04-2006
    Vendndodhja
    n'toke
    Postime
    371
    ke nderruar 6 djem edhe thua me kan perdhunuar..!!!

po mire mi shoqe si mendon ska ardh koha qe te mendosh per nje lidhje serioze..?? apo vetem lidhje momentale, se tani perderisa e quan veten te dhunuar sdo te thote qe u prish cipa e virgjerise, edhe o burra ta shpartallojme sa me shume... e ke shum gabim ne rast se mendon qe do kalosh jeten me cuna edhe tju tregosh per nje histori qe te kan dhunuar etj etj... mblidhe mendjen edhe kerko dike qe te ben te lumtur edhe fillo nje jete normale, u be cu be ama mos shkaterro gjithcka, normale qe sje e virgjer ama sdo te thote qe te hyje e te dale lloj lloj gjoje nga ajo vrima jote, se kshu kthehesh ne prostitute... mblidhe mendjen edhe kerko nje jete normale nje jete me dike qe mund te duash, se sjan te gjith cunat njelloj.

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Klikoni NDRYSHO postin ju te dy me larte, shpejt... lol.

Citim Postuar mė parė nga kleoparta
    nuk kam ber me as njerin mardhenje seksuale nese me kupton po vetem kam qen ne lidhje duke u munduar ta harroj ma te keqen
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-05-2006
    Postime
    87
    Citim Postuar mė parė nga kleoparta
    Kom nje problem me jeten.ma se pari po tredoj se si erdhe deri te ky ndryshim.Ket histori askush nuk e din vetem nje shoqe e imja.Kam qen e dhunuar nga shoki jem ma i mire qe e kom pas edhe shok te familjes .nuk kam guzuar ta paraqes ne polici se me eshte kercenuar dhe kom heshtur po pastaj jeta ime ndryshoj ne 180shkall edhe pse jom ne fak. dhe kom arritur nje sukses te mire por jeta ime private eshte katastrov as nje lidhje nuk mundem me e mbajt ma shum se 1 muaj gjith nje iki pa sqarime edhe pse kom takuar aq njerz te mire por problemi eshte se as njerit nuk i kom tregu se jom e dhunuar edhe pse ata e din se une nuk jom virgjine po gjithnje ju tregoj nje histori te shpikur per arsyje se edhe nese ju tregoj te verteten as nje djal nuk do te me besonte por gjithnje kom ferik qe te rri me nje djal vetem sepse frikona se mos po perseritet e njeta gje edhe pse nuk me kujtohet mire se si ka ndodhur .Por ende pa u ba nje vit i kom ndru 6 djem. Nuk po di se a jom edhe une ne rendin e atyre vajzave te ''lira'' te them keshtu edhe pse per ke te gje vetem shoqja jem e din ajo asgje nuk po me thot por une dua te ndryshoj por si

Gezo suksesın qe ke arrıtur, mos u nxıto te zesh te dashur, dıl me shoqerıne dhe

njerez qe te vleresojne, mundesısht te jene te seksıt te kundert qe te fıtosh

besım tek meshkujt. Zer te dashur kur te jesh e pregatıtur, kur mos te kesh frıke

prej mjeshkujve. Dhe mos harro aı qe vertet te do nuk e ka aspak problem se nuk

je e vırgjer.

Me e rendesıshmja; tı nuk ke asnje faj per ate qe ndodhı.

Te uroj gjıthe te mırat

i/e regjistruar Maska e shitesi
    Anėtarėsuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    ne frymemarrjen time
    Postime
    1,069
    Neqoftese te kane perdhunuar ben mire ta denoncosh kjo per te miren e shoqerise dhe per njefare qetesie tenden.
    Neqoftese eshte dikush qe megjithse eshte mik i familjes pelqeheni forconi miqesine.
    Sidoqofte jeta vazhdon dhe ne jete njeriu ka kujtime te mira dhe te keqija.Ato te mirat ben mire ti kujtosh shpesh te keqijat harroji.
    Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Ne radhe te pare me vjen keq per cfare te ka ndodhur. Shume njerez ne raste te tille do vepronin ndryshe dmth do e denonconin personin qe te dhunoj sepse dikush tjeter mund te behet viktima e atij ashtu si ty, nejse ti ke zgjedhur qe mos ta besh nje gje te tille. do te ishte mire qe nese lidhesh me nje djal te sinqert t'ia tregosh te kaluaren tende edhe pse shume thone e kaluara eshte histori per mendimin tim nje njeri qe nuk pranon te kaluaren nuk ka te ardhme, pra ne situaten tende ti nuk mban dot nje lidhje sepse ndihesh fajtore qe nuk tregohesh e sinqert ne lidhje. provoje qe te jesh e sinqert ndoshta gjerat ndryshojne. te uroj fat ne lidhjen e ardhshme.
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Kleopatra keto fatkeqsi i kan ndodhur shume njerezve te tjere, mbase ky realitet te lehteson :/. Se di per ty, por per vete kur me ndodh dicka e keqe gjithemone mendoj per njerzit qe i kan ndodhur gjithashtu, dhe njerzit qe i kan ndodhur me keq. (Sje e e vetmia qe ka vuajtur), por gezo suksesin e shkolles, dhe nga ajo qe te ndodhi behu me e kujdeshme, ska te thot mos ti besosh gjithe djemeve, por nese nje person te jep nje "bad vibe" psh nese ve re gjestrat etje, qe te duket alarmuese eshte me mire ti rrish larg, per meshkujt qe ke qen ne lidhje dhe i ke len per nje kohe te shkurter, mundohu te krijosh nje lidhje me dike qe me vertet ja vlen, me dike qe eshte i sinqert me ty 100% dhe ti gjithashtu me te. Pra derisa te gjesh nje person te tille, me mire mos krijo lidhje me te tjere pasi do te bej me shume te deshperuar dhe me vone mund te pendohesh.
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834
    Personi me siper **** ka shume te drejte dhe e pergezoj per keshillat e tij.

Tani per sa i perket rastit tend.Me ka ndodhur mua qe me kane treguar nje X per nje rast te ngjashem si i juaji dhe der diku e di mire se si mund te ndihesh.
    Te nderrosh 6 djem brenda nje viti nuk te ndihon aspak dhe sa me shume ta mbash brenda vetes aq me shume do kete pasoja per ty.Nqs nuk ka shume kohe qe je dhunuar atehere eshte mire qe ta denoncosh per te miren tende ne rradhe te pare,pastaj ne te mire te moshatareve dhe shoqeve te tua.Gjthsesi ky eshte nje vendim qe te perket ty.
    Tia besh te ditur nje familjari eshte shume e drejte dhe shume c'liruese per ju.
    Tregoje historine ashtu sic ka ndodhur sepse e kaluara eshte e vertete qe nuk harrohet por ama edhe duke e treguar do jete nje ndihme e madhe per ta harruar,pasi ky rast eshte vertete per tu harruar.Kete gje duhet ta besh dhe me nje shok ose "Te dashur" qe mund te lidhesh ne te ardhmen.
    Te flasesh,kjo eshte menyra me e mire per ju mendoj une.

Te uroj gjithe te mirat dhe ta harrosh sa me shpejt se c'fare ka ndodhur me pare.Duhet te shikosh perpara nga e ardhmja juaj pasi e kaluara nuk kthehet me

Me Respekt Lindi.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •