[Une mendoj ndryshe, dhe e parashikova qe dicka e tille ishte.QUOTE=Prototype]Keto "ftesat" o DP jane pasojat e censures dhe jo e anasjellta.
Sigurisht, plotesisht ne nje mendje me ty per kete.Ti e shikon forumin si iniciative private me te cilen adminat promovojne dicka sipas interesave te tyre. Nese me anetaret ka konflikt interesash atehere jemi ne nje ekonomi tregu te lire ku kushdo ka te drejte te shkoje aty ku t'i behet me mire.
Vec kam dicka per te shtuar, ne vazhdim te ideve te mia te mepareshme.
Ne jemi nje komb i vogel, i ndare nga historia ne shume shtete. Qendrimi prane njerit jetrit,do te na ndihmonte per te njohur me mire kombin tone. Dita e bashkimit nuk eshte e larget dhe ne kemi shume per te mesuar per/nga njeri tjetri. Keshtu, nuk kemi pse te therasim atdheu,atdheu dhe pastaj te zhdukemi. Ne kemi nevoje per zera ne forum, ne kemi nevoje per afrim, njohje edhe te klithmave me te cuditshme te ndergjegjes kombetare. Te gjithe nuk jane heroj dhe te gjithe nuk jane njesoj te ndergjegjesuar per fjalen shqiptar.
Akoma ka turkoshake. grekofile, latinofile dhe po ashtu shqiptare te qarte...Keta jemi ne. Eja te rrime ne nje sofer dhe bisedojme, eja te jemi me njeri tjetrin , por si njeres, jo si armiq. Kush pyet pet Kryetare. ata jane te nevojshem, bile te domosdoshem ne cdo vend, por ne rastin e virtualit seicili eshte zot i vetes, zot i trurit te tij/
Ky eshte botkuptimi im dhe une nuk i imponohem askujt.
Firma ime eshte viva voce dhe jo mbylle gojen.
Krijoni Kontakt