Close

Rezultati i Sondazhit: A ka censure te padrejte ne forum?

Votues
125. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po

108 86.40%
  • Jo

17 13.60%
Faqja 11 prej 16 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 152
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    Citim Postuar më parë nga Manulaki
    Edhe nje shqiptar mund te jete anti shqiptar. Prandaj nese Tann. ka pranuar qe eshte grek, sic e tha dhe diikush (me duket) nuk e ben anti-shqiptar. Perkunderazi, shkrimet keqedashese krijojne anti shqiptarizmin.

Sa per mua, s'jam anti-shqiptare, besoj te mjafton (kur te me hidhen ca ne gryke - e ketilla, e atilla, e hape sondazhin me qellim te keq... e ku ta di une c'mund t'i pjelle mendja forumistit )

Ne lidhje me fjaline e fundit, nuk kam pergjigje reale, thjesht nje urim: Qofte paranoje
    Prandaj te thashe ne piken e trete qe si ke lexuar shkrimet e tannhauzerit. Normal qe automatikisht nuk behet anti-shqiptar tjetri pse eshte grek, por shkrimet e tija jane fakte te patunduara qe ai eshte anti-shqiptar ne palce.

kur te pyeta se ca e konsideron veten desha me thene je shqiptare apo greke meqe the qe gjyshrit i ke greke.....nejse....

Ate do uroja dhe une, por fatkeqsisht ka me mijra postime qe vertetojne te kunderten.

burnt... Maska e ash
    Anëtarësuar
    05-12-2005
    Postime
    103
    hej Clay...

Po beni shume rremuje per dicka qe vertet ju shqeteson duke kaluar edhe ne akte shume te ulura sic qe postimi masiv nga Anetari/ja Fifija. Kujtoni se me ate veprim fituat gje.
    Pse u drejtohesh pjesmarresve te kesaj teme me fjaline tende te fundit? Nese te paska shqetesuar postimi i Fifise ta merrje mundimin e ta pyesje perse ka reaguar ne ate fare feje te sharrash fyese...Mos valle edhe Fifine e kane fyer ne ate mase ndonjeri nga koleget e tu ? Mos valle ia keni prure ne maje te hundes me arrogancen tuaj dhe perjashtimet akoma me arrogante dhe duke mos i dhene asnje mundesi te mbrohet e detyroni te reagoje ashtu? Vertete mendoni se anetaret vijne ketu per te sharre njeri tjetrin apo stafin e forumit me liber shtepie?

Sigurisht ai postim plot sharrje i Fifise nuk perfaqeson Fifine e vertete! Kjo eshte ajo qe besoj une per cdo "Fifi" te perjashtuar me arrogance nga koleget e tu te papergjegjshem apo ndonjeri nga administratoret.

Keto pyetje duhet tia beni vetes perpara se te perjashtoni dike nga forumi plot arrogance! Komunikimi i dallon njerezit nga kafshet!

ne mbyllje te terheq vemendjen edhe nje here per fjaline e fundit te postimit tend te cituar! Me ate fjali e kompromenton veten ne NE(dmth anetaret postues te kesaj teme) DHE ATA (dmth. JU stafi)...

Te kuptoj qe fole si moderator, por me i permbajtur...Mos bej pergjithesime provokative...
    gone with the wind...

Citim Postuar më parë nga i_pakapshem
    kur te pyeta se ca e konsideron veten desha me thene je shqiptare apo greke meqe the qe gjyshrit i ke greke.....nejse....
    Une jam lindur dhe rritur ne Shqiperi. Gjuhen qe kam folur qysh foshnje ka qene shqipja, jam rritur mes shqiptareve, kam shoke dhe miq te ngushte shqiptare... c'te te them me teper? Femijeve te mi u flas shqip dhe insistoj te me kthejne pergjigje vetem shqip. Vajza ime kur flet me kusherirat e saj qe jane lindur ketu u thote: "Fole shqip, nuk je shqiptare ti?" Nese kjo s'eshte shqiptarizem, atehere c'eshte???
    Une thjesht i kam bezdi keto deklaratat, prandaj dhe pergjigjen ta ktheva "S'jam antishqiptare!"

Greqia thjesht m'u ndodh prane ne momente shume te veshtira, dhe ndryshe nga shume shqiptare, une kam kaluar shume mire. Kam kujtime shume te mira, dhe me vjen mire qe gjysherit e mi ishin greke, por kjo nuk me ben greke.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Manulaki : 24-07-2006 më 16:40
    Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!

Perjashtuar Maska e Ihti
    Anëtarësuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    966
    Citim Postuar më parë nga ClaY_MorE
    nese vertet mendoni se Forumi eshte "Anti-Shqiptar" dhe nuk ju pelqen jeni te lutur te largoheni sa me pare, pasi njeri me dhune nuk po mbajme.
    Se ty te kam dhe Milanist, nuk dua te te bie ne qafe

Por duhet te kuptosh sa qesharake eshte kjo shprehje.

Nuk po mban njeri, nuk te ka hypur njeri kalaqafe, as ty as Albos...(per Albon nuk jam aq i sigurte) po ketu po diskutohet ...ohu pertoj!
    Verejtje miqesore: mos e perdor me ate shprehje
    Summertime baby!

i/e regjistruar Maska e Era1
    Anëtarësuar
    19-12-2004
    Postime
    1,307
    Citim Postuar më parë nga ClaY_MorE
    Ore nuk kuptoj nje gje. Shqiptare jemi e Shqip nuk po merremi vesh.

Albo e ka theksuar qindra here ju cfare jeni duke diskutuar akoma. Thjesht jepeni nje vote aty meqe e keni hapur si sondazh.

Nuk e di se ku e gjeni ju te drejten te akuzoni nje Forum te tere, nuk e di se kush jeni ju qe te vendosni mbi bindjet politike apo fetare te nje personi tjeter. Sic e kane thene edhe nje ish-mod. nese vertet mendoni se Forumi eshte "Anti-Shqiptar" dhe nuk ju pelqen jeni te lutur te largoheni sa me pare, pasi njeri me dhune nuk po mbajme.

Po beni shume rremuje per dicka qe vertet ju shqeteson duke kaluar edhe ne akte shume te ulura sic qe postimi masiv nga Anetari/ja Fifija. Kujtoni se me ate veprim fituat gje.

Nuk e kuptoj pse akoma vazhdoni e merreni me nje teme ku pergjigjen e keni marre tashme.

Vertet do te filloni replikat duke me quajtur "Anti-Shqiptar", por po ju them dicka Kaq sa une te jeni Shqiptare ju. Saper info nuk kam votuar as po as jo.

Edhe mua me vjen vertet keq per ato perjashtime, por nuk mund te themi se Anetari ka gjithnje te drejte. Disa here kam kontaktuar me anetare te ndryshem me ane te MP duke i paralajmeruar se jane duke vepruar gabim edhe si perfundim ne resto kam marre ofendime nga me ordineret.
    Nuk them se Admin. dhe Smod. jane pa faj po edhe ato kane nje fare arsye qe e bejne ate veprim.

Mos harroni se edhe Admin. Smod. e Mod. jane njerez, kane seder nuk jane robote.

Nejse po e mbyll me kaq, e shpresoj te ulni pak ritmin e kesaj "kryengritje" qe jeni duke bere.

Me qete more djal me qete.

Ata qe shkruajne ketu jane nje pjese e atyre 20.000 anetareve qe moderon ti dhe une , dhe ti dhe une kemi detyre ti lexojme, te reflektojme dhe te reagojme konstruktivisht.

Albo e ka theksuar por gjithkush do te theksoj per vete.

Ata qe nuk jane dakort nuk jane te lutur te ikin nga Forumi por jane te lire te diskutojne , te debatojne dhe te ndihmojne qe ti , une Albo etj te ndryshojme ne te mire te ketij forumi.
    Firma ime eshte : SHQIPTARE

viva voce
    Anëtarësuar
    05-09-2005
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    758
    Citim Postuar më parë nga Pasiqe
    Hehe, bravo i qofte Albos qe krijoi krizen e identitetit te toskeve ne foruminshqiptar. Ia arriti qellimit. Ata qe krijuan Shqiperine, duan edhe ta shkaterrojne.
    Kriza e identitetit te toskeve
    E kupton se sa percares eshte ky shkrim?
    Nuk e sheh gjuhen e hidhur qe perdor, apo e ben qellimisht. Ti po i ndan shqiptaret ne nje kohe kur kjo u sherben disa te tjereve dhe ne nje kohe kur ata kane shume nevoje per bashkim.
    Prania ne forum nuk eshte invazion, por priviligj.
    Po hyre ne forum me idene qe ke dike mbi krye, kjo eshte krize identiteti.
    Dhe po ashtu po hyre ne forum me ide te ngrira, te fosilizuara, po ashtu je para nje krize identiteti....
    Dhe po hyre ne forum dhe mendon qe ti je i pari, kjo shkon edhe me tej se kriza e identitetit dhe cdo psikiater mund te te klasifikoje ne shkallet e njohura te shkences se tij.

Megjithate per te gjithe po perpiqem te shtroj disa mendime te tjera

...une mendoj qe pergjithesish prania ne forum te ndihmon te krijosh nje forme tjeter identiteti te pahasur me pare nga ne shqiptaret por edhe me gjere.

Forumi te meson qe te komunikosh pa u paraqitur fizikisht, je si nje liber bardh-e zi, pa kopertine nje hije, nje imazh dhe ky imazh i thote grupit bashkeforumist: Hej ja ku me kini, me zbuloni cili jam. Nuk pi uje ne je i bukur a i shemtuar, me tualet apo pa tualet, bile mund te hysh edhe pa lare syte ne mengjes dhe me breke po te duash...askush nuk te sheh ato mbulesa qe humanet i adaptuan mbasi i deboi perendija nga parajsa,(kjo per fetaret). apo kur u zhvilluan aq sa te kuptonin qe duhej te mbulonin "turpin"(jko per ateistet).
    Ne forum nuk ka grada, nuk ka moshe, nuk ka ofiqe dhe une mendoj qe qe ketu fillon kontradikta. Njeres qe jane mesuar te imponohen (me gradat moshen, rangun, veprat, veshjet, seksin,pozat) ndodhen si te barabarte para te panjohurish, me te cilet duhet te ballafaqohen me ate te famshmen "materje GRI", e cila shpesh cedon qe te bindet.
    Atehere fillon reagimi i cili s'eshte gje tjeter vecse nje krize identiteti ne virtualitet, nje krize identiteti qe duhet studjuar nga shkencetaret, nje forme absurde e ekzistences, nje virtualitet qe te kujton disa filma fant-shkencore.
    Ne vijme ketu nga shume lloje CV, histori jetesh, bartim mbi supet tane faje e mekate, ngjarje , vrasje ndergjegje momente katharsi, refleksione ndaj pushtetit , por dhe nenshtrime te turpshme. Kjo sjell per pasoje deformacione karakteri te tilla qe erresojne logjiken, dhe e pervertin ate.

Dikush eshte minoritar grek, turk, maqedon, italian, jevg, cigan pse jo edhe cifut...
    Dikush ka nje daje serb, dikush ka nje moter te martuar me grek dhe vete eshte suni mysliman , por i biri eshte bere bektashi...mos jane te cuditshme keto?
    Njoh dike ketu qe e gjithe familja e tij ortodokse, ka luftuar kunder grekut per 200vjet dhe 100vjet me pare kunder Ali Pashes. Ky eshte akuzuar per grekofil ne nje nga postimet e tij sepse tha qe greket jane popull i lashte dhe me tradita.

I gjithe ky kontigjent kaq i larmishem duhet te bashkebisedoje ne nje forum, ne nje forum shqiptar...
    Mendon qe eshte kaq e lehte??? 26000 fryme te pafryma bashkejetojne duke perdorur vetem trurin.(ose duke mos e perdorur ate shume here)
    Dhe atehere fillon shperthimi edhe ndaj nje ngacmimi te vogel.
    Kur fillon ballafaqimi i ideve fillon krisja e identitetit.
    Dikush e di qe Aferdite perkthehet afer dites, por dikush e di qe nuk eshte fare Aferdite por Afrodhiti e lindur nga shkumba.
    Qe ne momentin qe ballafaqohen keto dy ide te cilat kamuflojne njohuri shkencore, historik, patriotizem, urrejtje rracore, inate te vjetra, ndryshime fetare etj etj , fillon acarimi. Kush pyet me se eshte Aferdite apo Andromaqi. Jo, jane te tjera gjera me interesante, me acaruese, qe rrisin adrenalinen dhe intrigojne edhe ate qe ishte i fundit "i klases" dhe ne jeten normale nuk guxonte qe te hapte gojen.
    Mendoj qe kjo teme e cila trajton shkaqet e zhvillimit te kontradiktave ne nje forum virtual eshte mjaft e gjere dhe nuk mund te ezaurohet kaq thjesht
    Respekt
    DP
    Ndryshuar për herë të fundit nga dp17ego : 24-07-2006 më 17:01
    sereno

i/e regjistruar Maska e leci
    Anëtarësuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    Citim Postuar më parë nga ash
    hej Clay...

Pse u drejtohesh pjesmarresve te kesaj teme me fjaline tende te fundit? Nese te paska shqetesuar postimi i Fifise ta merrje mundimin e ta pyesje perse ka reaguar ne ate fare feje te sharrash fyese...Mos valle edhe Fifine e kane fyer ne ate mase ndonjeri nga koleget e tu ? Mos valle ia keni prure ne maje te hundes me arrogancen tuaj dhe perjashtimet akoma me arrogante dhe duke mos i dhene asnje mundesi te mbrohet e detyroni te reagoje ashtu? Vertete mendoni se anetaret vijne ketu per te sharre njeri tjetrin apo stafin e forumit me liber shtepie?

Sigurisht ai postim plot sharrje i Fifise nuk perfaqeson Fifine e vertete! Kjo eshte ajo qe besoj une per cdo "Fifi" te perjashtuar me arrogance nga koleget e tu te papergjegjshem apo ndonjeri nga administratoret.

Keto pyetje duhet tia beni vetes perpara se te perjashtoni dike nga forumi plot arrogance! Komunikimi i dallon njerezit nga kafshet!

ne mbyllje te terheq vemendjen edhe nje here per fjaline e fundit te postimit tend te cituar! Me ate fjali e kompromenton veten ne NE(dmth anetaret postues te kesaj teme) DHE ATA (dmth. JU stafi)...

Te kuptoj qe fole si moderator, por me i permbajtur...Mos bej pergjithesime provokative...

Mos kujton se i kemi derguar 007 ne shtepi Fifise qe tja bijme ne maje te hundes,qe ti hipin nervat,qe te vije e te shaje mod,qe te perjashtohet etj?
    Aman se nuk na zen gjumi naten duke menduar si tja sjellim ne maje te hundes Fifise.
    Sinqerisht do me pelqente te dija çfare beni ne jeten reale,a keni halle a probleme,apo nuk merrni gjume per te zgjidhur problemin e antishqiptarizmit te dikujt.
    Se ndoshta keni ne dore metrin magjik per te matur sa patriote jane ata qe shkruajne ne kete forum.
    Nuk ju pelqen si shkruan Albo&company.
    Epo i shkruani atij ne privat e lereni ne paqe stafin.
    Shume po flitet ne kete teme por nuk po kuptoheni me njeri tjetrin.
    Ndoshta te flasesh shume eshte edhe pamundesi te shpjegohesh qarte?
    Edhe ndoshta.

Ti mendon te jesh kaq superior nga te tjeret sa me nje valle perpara te etiketosh si arrogante nje njeri qe nuk njeh?
    Duhet te dish qe ka shume anetare te perjashtuar sepse shajne,qe te kercenojne sikur te ishin Rambo,qe duan ti presin kokat anetareve te tjere etj.
    Ne si staf nje gjuhe te tille nuk e pranojme ne forum.
    Ne qofte se ti ke master ne komunikim,fillo i pari e ne do te marrim shembull.
    Komunikimi i dallon njerezit nga kafshet?
    Epo duke ndenjur me kafshet fillova te dashuroj marrezisht njerezit.
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar më parë nga leci
    Ti mendon te jesh kaq superior nga te tjeret sa me nje valle perpara te etiketosh si arrogante nje njeri qe nuk njeh?
    Duhet te dish qe ka shume anetare te perjashtuar sepse shajne,qe te kercenojne sikur te ishin Rambo,qe duan ti presin kokat anetareve te tjere etj.
    Ne si staf nje gjuhe te tille nuk e pranojme ne forum.
    Ne qofte se ti ke master ne komunikim,fillo i pari e ne do te marrim shembull.
    Komunikimi i dallon njerezit nga kafshet?
    Leci,

Nje pjestar nga Staffi juaj ka perdorur, kete gjuhe ndaj meje.

shih attachin.

dhe kur hapa nje teme, tek verejtjet dhe keshillat me teme :

Kush nga staffi i drejtuesve te forumit ka te drejte te ofendoje???

tema u mbyll, ose me sakte u cua tek koshi i forumit, nga Zeusi,

Tema juaj u transferua në një forum tjetër

--------------------------------------------------------------------------------

Tungjatjeta Xhuxhumaku,

Tema më poshtë që ju keni hapur u transferua në një forum tjetër nga stafi i forumit pasi nuk ishte hapur në vendin e duhur ose ishte në kundërshtim me rregullat e forumit.

----------
    Tema: Kush nga staffi i drejtuesve te forumit ka te drejte te ofendoje???
    Destinacioni: Koshi i forumit
    ----------

Faleminderit për mirëkuptimin,
    Albo

P.S Ky është një mesazh i automatizuar i forumit.

Atehere, me thuaj ti, cfare te drejte kam une, ndaj forumit, per te pakten u barazuar me sjelljen tuaj.???

P.s Shko tek koshi i forumit, lexo temen, dhe me thuaj kush nga Moderatoret kerkoi te pakten falje, per gjuhen shume me "edukate", te perdorur.

Nuk desha t'a hapja kete gje, por mendoj se nje gjuhe e tille mund te jete perdorur edhe ndaj shume antareve te tjere ne forum.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Ndryshuar për herë të fundit nga Xhuxhumaku : 24-07-2006 më 17:07
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar Maska e Era1
    Anëtarësuar
    19-12-2004
    Postime
    1,307
    Citim Postuar më parë nga leci
    Gabim!Nuk te falet.
    Sa me shume i njoh njerzit , aq me shume dua kafshet.
    Firma ime eshte : SHQIPTARE

i/e regjistruar Maska e leci
    Anëtarësuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    Citim Postuar më parë nga Era1
    Gabim!Nuk te falet.
    Sa me shume i njoh njerzit , aq me shume dua kafshet.

Gabim?
    Duke me njohur per ato dy-tre sekonda udhetimi ne bashkesi duhet ta dish qe nuk gaboj kollaj,dhe sikur te dua.E dij qe me ke falur
    Perfundimisht desha apo nuk desha?
    Eh pushimet bejne te veten

Xhuxhumaku
    Me vjen keq per gjuhen qe eshte perdorur kunder teje,nuk eshte sjellja jone por e dikujt,1 personi.
    Edhe mua me ka ndodhur qe me kane ofenduar me mp.Por te siguroj qe edhe pse kam mundesine nuk jam hakmarrur kundrejt askujt.
    Ti ndoshta do ta kishe bere.
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

Faqja 11 prej 16 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Oda ( sofra ) Drenicake
    Nga projekti21_dk në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 1406
    Postimi i Fundit: 03-08-2025, 13:10
  2. Festivali i 11-të në RTSH
    Nga BlueBaron në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 18-12-2011, 06:55
  3. Censure mbi postimet dhe postuesit qe kerkojne antishqiptarizem?
    Nga Inteligjentja në forumin Votime dhe sondazhe
    Përgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 20-12-2008, 11:49
  4. KUJDES: Rregulla për pjesëmarrjen dhe përmbajtjen!
    Nga KVS në forumin Agnosticizëm dhe ateizëm
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 28-04-2007, 00:21

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •