Close

Rezultati i Sondazhit: A ka censure te padrejte ne forum?

Votues
125. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po

108 86.40%
  • Jo

17 13.60%
Faqja 6 prej 16 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 152
    DOTT. SKUTHI Maska e SKUTHI
    Anëtarësuar
    17-10-2005
    Vendndodhja
    It's not your business....
    Postime
    460
    paske zbuluar ujin e ngrohte tiiiiii.............. normale qe ne nje forum do te kete censure dhe moderim sepse neve perhere nuk kemi qef ti respektojm rregullat dhe esht e drejte qe kur nuk respektohen rregullat do te hyj censura dmth psh fshirje temash fjalesh fotosh etj...........

Ti ke bere pyetjen gabim.................. Pyetja duhet te ishte:

A aplikohet censura ne menyre e barabarte tek te gjithe Antaret e forumit?
    EVERYBODY'S BUSINESS IS NOBODY'S BUSINESS

Kjo qe po ben nuk eshte e mire. Nuk eshte e drejte qe te kerkosh solidaritet dhe pastaj ta qelbesh me postime te pista.

Une do ta heq "poshte censura" nga firma ime, sepse une nuk besoj ne kete lloj replike qe ti po i ben Albos, dhe nuk solidarizohem me ju!!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Gogla e Kuqe : 22-07-2006 më 15:21
    Ignore List: Snow~Drop

Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anëtarësuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    1,946
    Citim Postuar më parë nga Era1
    Te debatosh dhe te kercenosh jane dy gjera shume te ndryshme.
    Une jam per zgjidhjen e gjerave me qetesi dhe maturi dhe nuk jam per kete zgjidhjen e mesiperme.

Gjithkush (sado i acaruar te jete) duhet te tregoje , kulture, pjekuri dhe mirekuptim.
    Ketu nuk po vriten njerez por po debatohet per diçka qe disa mendojne se duhet te ndryshoje e disa te tjere jo, debatet sherbejne per te zhvilluar gjerat.

NJERZIT MERREN VESH DUKE FOLUR mos e harroni kete.

BASHKOHEME ME MENDIMIN E ERA1
    SKA PSE TE BENI KTO GJERA KUR JEMI SHQIPTAR
    JEMI NJE GJAK CDO GJE E MIRE ZGJIDHET

ME QETE KUSHDO QE JE TI JO SHARJE OFEZA SEPSE JEMI TE GJITHE SHQIPTAR
    Takohemi Ditën e Gjykimit

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar më parë nga Era1
    Te debatosh dhe te kercenosh jane dy gjera shume te ndryshme.
    Une jam per zgjidhjen e gjerave me qetesi dhe maturi dhe nuk jam per kete zgjidhjen e mesiperme.

Gjithkush (sado i acaruar te jete) duhet te tregoje , kulture, pjekuri dhe mirekuptim.
    Ketu nuk po vriten njerez por po debatohet per diçka qe disa mendojne se duhet te ndryshoje e disa te tjere jo, debatet sherbejne per te zhvilluar gjerat.

NJERZIT MERREN VESH DUKE FOLUR mos e harroni kete.
    Debati do te pakten dy persona.

Ti s'mund te flasesh, apo te shkruash(ne rastin e forumit), kshu ne tym, kur tjetri te thote flit dhe te heq zerin, apo shkruaj dhe te fshin postimet(ne forum), te shan, ofendon dhe mire qe s'te kerkon te falur, por te shuan dhe gjurmet e kerkeses tende per falje nga ata qe te kane ofenduar,

Nese do te sillen, si sillen disa ketu ne forum(grekce), (te vret naten dhe te qan diten), ky forum do te katandiset me postime mllefi dhe ofendime si ai siper postimit tend.

P.S

Referimi i postimit tend, s'do te thote se fjalet jane ndaj teje...
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar Maska e Era1
    Anëtarësuar
    19-12-2004
    Postime
    1,307
    Citim Postuar më parë nga Xhuxhumaku
    Debati do te pakten dy persona.

Ti s'mund te flasesh, apo te shkruash(ne rastin e forumit), kshu ne tym, kur tjetri te thote flit dhe te heq zerin, apo shkruaj dhe te fshin postimet(ne forum), te shan, ofendon dhe mire qe s'te kerkon te falur, por te shuan dhe gjurmet e kerkeses tende per falje nga ata qe te kane ofenduar,
    Mos fol (shkruaj) ne tym por per ate qe debatohet.

Nese do te sillen, si sillen disa ketu ne forum(grekce), (te vret naten dhe te qan diten), ky forum do te katandiset me postime mllefi dhe ofendime si ai siper postimit tend.
    Me kete do kuptojme sa shume kohe na shkoi dem.

P.S

Referimi i postimit tend, s'do te thote se fjalet jane ndaj teje...
    Nuk me shqetesojne citimet qe ju ben postimeve te mia sidomos mbasi me vrau syte firma jote inçestore
    Firma ime eshte : SHQIPTARE

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Per ate qe eshte debatuar kam folur, po aty shkruajta per reagimin qe do te kete ne kete forum, sado te perpiqesh ti ose dikush tjeter nga moderatoret, ndaj asaj fryme qe po dominon kaq kohe ne kete forum

FRYMA GREKOFONE ,

p.s Lidhur me firmen, incesti eshte brenda familjes(kushurirat nga brezi i dyte deri ne te shtatin) jane fis for jo familje...

sidomos per kushurira virtuale...lol
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Perjashtuar Maska e diikush
    Anëtarësuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    ... Lidhur me firmen, incesti eshte brenda familjes(kushurirat nga brezi i dyte deri ne te shtatin) jane fis for jo familje...
    une them tani te harrojme protestat per forumin dhe te merremi me protestimin e firmes se Xhuxhut, dhe ndonjeri te shkoje ti bjere sirenes se alarmit andej nga farefisi xhuxhut

seriozisht tani, nuk jam dakort ne kete pike me keto protestat 'e dhunshme' dhe me keto 'permbytjet', mesoni nga historia juve ...gjerat zgjidhen me menyra paqesore; aty ky zgjidhet dhuna si metode, si p.sh. izraeli me palestinen, dhuna sjell vetem me shume dhune dhe nuk ka rrugedalje lol

merni shembull nga Era1, qe eshte nga te paktat moderatore qe kam pare qe nuk ka drojtje te shprehe mendimin e saj, edhe pse eshte pjese e stafit... tek e fundit, me se pari eshte njeri, pastaj antare e forumit, pastaj moderatore

i/e regjistruar Maska e SnoW~DroP
    Anëtarësuar
    05-05-2004
    Postime
    432

Lajmet me te fundit

Serjozisht e keni gjithe kete prokupim?
    Mua me duket qesharak

i/e regjistruar Maska e etan
    Anëtarësuar
    24-09-2004
    Vendndodhja
    Kamerun - AFRIKA QENDRORE
    Postime
    91
    Kush Mund Te Hapi Nje Forum Tjeter Shqiptar Ku Mund Te Jemi Te Lire

Censure?
    Censure ka dhe nuk me cudit kjo gje. Si c'do vend tjeter edhe ketu ka nje piramide e kush eshte ne krye te piramides e kush jane ne shkallet e saj, kjo as me intereson - se sjam per kete pune ne forum- por di qe une e te gjithe antaret e tjere jemi baza e saj. Tani nqs ne baze behet rremuje, sigurisht qe duhet nje cike kontroll nga maja qe te vihemi dhe nje here ne vije te drejte ne te bazes, sepse kjo baze e mban ne kembe piramiden.

Por ama jo gjithmone ata qe na drejtojne ne, jane gjithmone ne vije te drejte vete - sado qe ne te bazes e kerkojme ndonjehere dhe deshperueshem kete gje- ata thjesht kane forcen e mausit qe manipulon bazen, edhe pse kjo e drejte i vjen nga deshira qe kane shprehur per tu bere moderatore e jo nga zotesia e gjykimit apo niveli i larte i inteligjences qe mund te kete treguar gjithesecili prej tyre.

Shpesh kam degjuar thenie te tipit "kush nuk do, e ka rrugen e hapur" dhe sigurisht nuk me duket aspak shprehje qe duhet te perdorin ata "10" elemente qe drejtojne forumin. Gjithashtu nuk me duket e drejte as kur keta "10" elemente fshijne mesazhe sipas qejfit edhe atehere kur mesazhi nuk permban asgje jashte normave te sjelljes apo te komunikimit e nderkohe qe shume mesazhe te tjere ofenduese -si tek sofra tironce psh- vazhdojne te ekzistojne ne forum. Pra si kudo tjeter kjo kryesi perqendrohet me shume tek c'fare i djeg para hundes se vet se sa tek c'fare mund te prishi atmosferen e forumit. Normaleeee - duke pranuar faktin qe gjerat keshtu ndodhin jo sepse keshtu duhet te ndodhin -.

Nderkohe qe ne te bazes jemi te te gjitha llojeve e te te gjithave ngjyrave. Disa nuk njohin respekt, disa nuk njohin norma sjelljeje e shpesh eshte veshtire te kontrollohesh nga dikush tjeter kur nuk arrijme te kontrollojme veten. Nderkohe dhe ata moderatore te ketij forumi, shpesh here nuk e kontrollojne veten sepse fundja edhe ata pjese e piramides jane.

Pra, si pjese e piramides te dyja palet po kerkojme dicka qe s'ka per te ndodhur kurre. As kryesia nuk na ben dot te " ikim nqs nuk na pelqen" as ne nuk i veme dot "stop censures" kryesise. Censure do kete, e kjo duket sheshit dita dites. Por ama do kisha nje sugjerim per kryesine mbi perdorimin e censures.

Nqs doni vertete ta mbani me nivel kete forum, krijoni censure aty ku vertete meritohet, jo mbi ata qe shkruajne me faqe te tera ne forum e me pas i fshihet gjithcka vetem se kjo mundet te kete prekur disi personalitetin e kryesise. Julius dhe Whisper me sa kam pare, kane dhene shume ne kete forum, dhe pashe qe te dy jane perjashtuar, dikush me deshire e dikush pa deshire. Eshte turp kjo gje. Me pare lexoja dhe shkruaja shume ne te gjithe forumin, nderkohe qe me kalimin e kohes shoh gjithmone e me pak shkrime qe lene vertet deshire per debat. Ose njerezit kalojne ne ofendime te tipit " ti je i trashe" ose jane dhe keto rastet qe tema i fshihet sepse "po s'te pelqeu dil perjashte". E si perfundim ...PDG ngelet vendi ku mund te shprehesh lirshem, dhe atje antaret kane filluar te moderojne veten, sepse nuk ndjehen te privuar nga ajo qe duan te shprehin e nuk ndjehen te frustruar nga fshirja e mesazheve te tyre.

E pra ndoshta me shume liri gjykimi kerkohet ne keto raste nga kryesia sepse ashtu sic Forumi Shqiptar u zhvillua ashtu dhe mund te bie perseri niveli i tij, prandaj nuk e di cili eshte qellimi kryesise me kete aplikimin e censures se tyre, por shpesh here, shume moderatore me jane dukur shume subjektiv ne fshirjet e mesazheve pa gjetur asnje arsye.

Le te ndihemi pak me te lire o njerez, se thelle thelle te gjithe nje "semundje" kemi ne qe jemi ne forum, anetare apo moderatore qofshim. Shumica, jemi te prekur nga "semundja" e deshiresh per te diskutuar me shqiptare nga malli e nostalgjia qe kemi per ate cope jete qe kemi lene pas.
    Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.

Faqja 6 prej 16 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Oda ( sofra ) Drenicake
    Nga projekti21_dk në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 1405
    Postimi i Fundit: 09-09-2017, 20:20
  2. Festivali i 11-të në RTSH
    Nga BlueBaron në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 18-12-2011, 06:55
  3. Censure mbi postimet dhe postuesit qe kerkojne antishqiptarizem?
    Nga Inteligjentja në forumin Votime dhe sondazhe
    Përgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 20-12-2008, 11:49
  4. KUJDES: Rregulla për pjesëmarrjen dhe përmbajtjen!
    Nga KVS në forumin Agnosticizëm dhe ateizëm
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 28-04-2007, 00:21

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •