Close

Rezultati i Sondazhit: A ka censure te padrejte ne forum?

Votues
125. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po

108 86.40%
  • Jo

17 13.60%
Faqja 0 prej 16 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 152
  1. #-9

A ka censurë në forum?

Shume antare kane bere ankesa per censurim te padrejte. Po e hap kete teme per te votuar sa prej jush e shihni si te drejte kete ankese dhe sa prej jush jo. Gjithashtu shpjegoni arsyen e mendimit tuaj.

Shpresoj qe moderatoret dhe administratoret te kene nje kendveshtrim me te gjere ndaj sugjerimeve te forumisteve. Ato nuk jane ankesa ndaj punes se tyre, por shprehje e fjales.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Manulaki : 20-07-2006 më 10:54
    Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!

2. #-8
    Manulaki, po nuk te pelqeu forumi, dhe te mendosh qe stafi i fourmit eshte i padrejte, ik ne nje forum tjeter. Ose do perjashtohesh pa sqarime apo paralajmerime. Ha Ha Ha

Pergjigjen per pyetjen tende, mendoj se e kupton!
    Ignore List: Snow~Drop

3. #-7
    Perjashtuar Maska e strano
    Anëtarësuar
    07-04-2006
    Vendndodhja
    n'toke
    Postime
    371
    normale qe ka censure, per arsye se nuk te len te shprehesh si te duash... duan qe ti te thuash ate qe disa ktu kan deshire te degjojne.. kshu qe normale qe quhet censure edhe censure e shpifur.

4. #-6
    in bocca al lupo Maska e Leila
    Anëtarësuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=66034

Kaq kam per te thene une. Kane goje te ankohen per censurat e Enverit?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Leila : 20-07-2006 më 11:16
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

5. #-5
    Citim Postuar më parë nga Gogla e Kuqe
    Manulaki, po nuk te pelqeu forumi, dhe te mendosh qe stafi i fourmit eshte i padrejte, ik ne nje forum tjeter. Ose do perjashtohesh pa sqarime apo paralajmerime. Ha Ha Ha

Pergjigjen per pyetjen tende, mendoj se e kupton!

Une nuk po e bej sondazhin se nuk me pelqen forumi, perkunderazi. Te shpreh pikerisht ate qe shume njerez ndjejne dhe me kane shprehur dhe mua. Duan te jene antare, u pelqen forumi, u pelqen komunikimi me njerez, dhe nuk kane ankesa ndaj moderatoreve ne pergjithesi.
    Ajo qe po ndodh, qe kam vene re keto kohet e fundit, eshte se nuk po respektohet pikerisht kjo deshire e njerezve dhe per arsyen me te vogel po perjashtohen apo paralajmerohen.
    Nuk eshte ceshtje pelqimi. Per mua forumi eshte nje lloj qyteti dhe te gjithe ketu jane fqinjet e mi. Mos ndoshta do largohem sepse pata nje mosmarrveshje?
    Sugjerimet jane per bashkepunim dhe per mirekuptim, jo per sharje te njeres apo tjetres pale.

Qellimi im eshte t'u le te kuptojne moderatoret dhe administratoret se njerezit duan te jene pjese e ketij komuniteti por ne te njejten kohe moderatoret dhe administratoret te jene pjese e lirise se tyre.

Dikush me pyeti si ta shpjegoja "forumin" dhe thashe "Ditar personal i administratorit" te cilit i eshte shtuar ditari personal i shume te tjereve. Puna eshte se aty ku jeta dhe bindjet e dikujt nuk shkojne shume krah ditarit qendror, aty fillon censura.
    A mund te gjendet nje menyre qe njerezit te mund te shprehen pa pasur frike se duhet te shprehen per jeten e dikujt tjeter dhe jo te tyren?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Manulaki : 20-07-2006 më 11:21
    Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!

6. #-4
    Manulaki, shpresoj te mos me kesh keq kuptuar. Ketu censura eshte me keq se ne kohen e ......., ups nuk po e shkruaj, se pastaj do perjashtohem vertete. Nejse.

Mua me duket teper injoruse ndaj mendimeve dhe kohes se anetareve qe postimet e tyre te fshihen apo te moderohen.

Kur njeriu nuk eshte ne gjendje te pranoje realitetin, ai e fshin ate kur ka mundesi. Tani ketu ne forum, ka ca anetare dhe kryetare qe kane privilegjin te vizatojne nje te vertete sipas qefit, dhe pastaj te na thone qe nuk ndodhi, se ne nuk kemi fakte. Regjistrat jane ne duart e tyre.

http://www.forumishqiptar.com/showpo...01&postcount=9

Ps. Uau, paska shkuar loja 6-0.
    Ignore List: Snow~Drop

7. #-3
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-03-2006
    Postime
    94
    Une mendoj se ka censure
    Moderatoret sigurisht qe mbrojne interesat qe pronari i tyre Koço Kokedhima ka ne tendera.
    Une protestoj

8. #-2
    burnt... Maska e ash
    Anëtarësuar
    05-12-2005
    Postime
    103
    Ka censure skandaloze!

Le te sherbeje ky sondazh spontan si tregues i asaj qe mendojne postuesit per temen e hapur!
    (Sigurisht goma do beje te sajen, por gjithsesi zoti Albo ben mire ta shohe se cfare mendojne anetaret e forumit te tij per censuren dhe lirine qe ofrohet ketu.)

Po kjo Albo si ndodhi keshtu ? 92 % e forumisteve mendojne se ka censure! Ah mosmirenjohes keta anetaret e forumit(looooooool)
    Ndryshuar për herë të fundit nga ash : 20-07-2006 më 12:42
    gone with the wind...

9. #-1
    bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga ash
    Ka censure skandaloze!

Le te sherbeje ky sondazh spontan si tregues i asaj qe mendojne postuesit per temen e hapur!
    (Sigurisht goma do beje te sajen, por gjithsesi zoti Albo ben mire ta shohe se cfare mendojne anetaret e forumit te tij per censuren dhe lirine qe ofrohet ketu.)

Po kjo Albo si ndodhi keshtu ? 92 % e forumisteve mendojne se ka censure! Ah mosmirenjohes keta anetaret e forumit(looooooool)

Ash ,
    Censure ka dhe pike . E padrejte shume. Eshte turp ne fakt ta mendosh qe kjo lloj censure perdoret sot ne mendimet dhe opinionet e shume anetareve ketu. Eshte dicka qe cfaredo te bejne, ne nuk e nderrojme mendimin tone . Secili prej nesh eshte nje individ i lire dhe shkruan ate qe mendon. Shume here e kemi diskutuar kete gje ketu , por vazhdon te bjeri ne vesh te shurdhet dhe sy qorr. Une pervete jam " lodhur" me keto lloj gjerash sepse nuk ja vlen. Rendesi ka qe te gjithe e dime se kush jemi ne real life , se cfare mendon Albo ketu per filan/e anetare pak rendesi ka. Do vij dita qe ky forum do ngeli Bosh. Me kete lloj censure dem po bejne vetes dhe jo ne. Ne fjalen tone te lire kemi ku e themi, ne mos ketu diku tjeter po .

Nejse .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Citim Postuar më parë nga Gio
    Manulak, me qafsh, mos bej sikur s'di. Kjo eshte si ajo puna kur ishim kalamaj: Ky eshte topi im dhe do luajme si e kam qefin une. Prandaj edhe ne luanim me peta se gure gjeje gjithandej.
    Embelsirke, nuk dua te krijojme arsye per te kunderten e asaj qe eshte votuar

Pikerisht pra, le te tregojne anetaret pa negativitet (menyre amerikane kjo) ku ka pasur shkelje te rregullores... qe ne fund te fundit ajo "shkelje" eshte shenje e punes se moderatoreve. Ne nuk duam t'i shkelim, perkunderazi i vleresojme, ne te njejten kohe... duam ca hapesire se sikur po na shtrengon gravata.

Psh. une jam dakord te mos kete ofendime nga ana e forumisteve, nderkohe nuk jam dakord qe tema te ndryshme te mbyllen apo dhe anetare te perjashtohen, thjesht sepse mendimet e tyre duken te ashpra. Psh. tema e whisper kur ai postoi ate poezine. Jonka u perjashtua (dhe mendoj se arsyeja ka qene)
    Citim Postuar më parë nga Jonka
    Albo vuan nga deliri i madheshtise..........liria e fjales ne forum arrin deri tek cenimi i ineresave te tua
    Une kam tjeter mendim per Albon, nderkohe nuk mendoj se ky mendim i Jonkes, ishte arsye per perjashtim (nese ka qene ky - nese ka tjeter, atehere shembull i gabuar).

Faqja 0 prej 16 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Oda ( sofra ) Drenicake
    Nga projekti21_dk në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 1405
    Postimi i Fundit: 09-09-2017, 20:20
  2. Festivali i 11-të në RTSH
    Nga BlueBaron në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 18-12-2011, 06:55
  3. Censure mbi postimet dhe postuesit qe kerkojne antishqiptarizem?
    Nga Inteligjentja në forumin Votime dhe sondazhe
    Përgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 20-12-2008, 11:49
  4. KUJDES: Rregulla për pjesëmarrjen dhe përmbajtjen!
    Nga KVS në forumin Agnosticizëm dhe ateizëm
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 28-04-2007, 00:21

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •