Close

Rezultati i Sondazhit: A ka censure te padrejte ne forum?

Votues
125. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po

108 86.40%
  • Jo

17 13.60%
Faqja 4 prej 16 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 152
    Unquestionable! Maska e Cupke_pe_Korce
    Anëtarësuar
    24-06-2002
    Postime
    1,602
    Citim Postuar më parë nga Xhuxhumaku
    e di si eshte puna,

leji maratin dhe shartolen, po thuj troc qe je me ariun,

Se serious bisness, nuk behet ketu.

K'tu ti e di shume mire qe, po mos ishte ai Shqiptar mbapa, nuk i hidhte qurret askush.
    xhuxho, une jam me te verteten. Nese ariu jot eshte e verteta, me ate jam! ti me ke je?

Me vjen keq qe edhe ti nuk e vret mendjen po shkon pas berja-se. Xhuxho, te te vinin miqte ty ne shtepine tende, e te te prosvalnin, do te te vjinte mire ty? Mua jo! Une do ti kisha marre per b*ythe perjashta. Gjeja e pare qe ata duhet te kene nder mend kur shkelin pragun tim eshte qe te me respektojne te drejten qe une jam e zonja e shtepise, dhe e vetmja qe ka te drejte te ngrere zerin. Pike! E kam per detyre ti respektoj doemos, ashtu sic kane ata detyre te me rrespektojne. Nese ata mendojne se shtepia ime eshte hale`, c'kerkojne qe i bien ere?

Te bera nje pyetje por s'mu pergjigje. Te thashe: me trego trimerine tende dhe te tregoj une timen. Pra, shko e hap nje forum ku flitet shqip, mblidh 26 mije antare, behu administrator shembullor, dhe une do te vij edhe te te bije ne gjunje, edhe do te them: bravo te qofte xhuxho! paskam qene e verber. (pac bekimin e perendise ne e befsh, se shume e kane provuar por jo shume e kane fituar.)

Po kur juve vec ankoheni se u eshte ngrene e drejta, e menderosni forumin, e si u kane perjashtuar dhjete here, ktheheni me dhjete nicknames, cfare duhet te besoj une? Sorry xhuxho, por ai qe s'ka rrespekt per veten, s'ka sesi te fitoje rrespektin e te tjereve. Kjo eshte e verteta! U pelqen apo su pelqen, kjo eshte.

Mos u mundo kot te fshihesh pas shqiptarllekut; ta them une qe behesh akoma me bajat (ashtu sic edhe une e ndjej veten shpesh, kur them qe s'do te hyj me dhe prape e sjell koken. ah po si thone kot, "birds of the same feather, flock together")

ps. xhuxho, gjyhahet pac ne s'me beson, por s'ka pune me te menderosur se ajo e moderatorit apo administratorit. e kam ngrene ate m`ut me pare prandaj te them. le ti leme te gjoret rehat se une e di qe kane plot gabime, por me shume kane te drejte.

mjaft tani se me zuri koka.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Cupke_pe_Korce : 20-07-2006 më 20:03
    Summertime, and the livin' is easy...

viva voce
    Anëtarësuar
    05-09-2005
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    758
    Do te perpiqem edhe une te shpreh mendimet e mia per kete teme, duke pare qe vazhdimisht ka sulme ne kete drejtim.

Une mendoj qe duke marre pjese ne nje forum duhet te respektosh rregullat e forumit......te ndertuara nga i zoti i forumit. Ky eshte ligji numur Nje(1).
    Kur hyn ne nje shtepi duhet te zbatosh rregullat e shtepise ku hyre, si mysafir qe je, ndryshe do te behesh i bezdisshem.
    Fakti eshte qe une rregullat e forumit kurre nuk i lexova te gjitha, me duken shume, dhe jam vertitur neper forum me instiktin e te drejtes qe ndodhet i gjalle te cdo njeri.
    Ve re qe moderatoret e forumit shume here veprojne ekstremisht dhe here te tjera flene. Ne te gjitheve na intereson nje forum qe funksionon mire, por kush eshte moderatori, kush jane moderatoret? Ata jane njeres te zakonshem, te zgjedhur nga Albo dhe stafi i tij. Por ata jane njerez qe i kane mbushur mendjen Albo-stafit per pjekuri dhe tendenca drejtesie dhe per disa aftesi te palicencuara???!!! Pra sigurisht Albos i duhen njeres qe te vere ne funksion Forumin dhe ky nuk eshte mekat, por Albos i duhen njeres te afte. Ai ka mundur te gjeje; ata qe mendja e tij i thote se jane te pershtatshem...dhe ky nuk eshte mekat perseri. Albo-stafi do te mendoje me mendjen e tij dhe jo me mendje te marre borxh nga une apo dikush tjeter. Ku qendron atehere e keqja?
    A ka censure te padrejte ne forum...Sigurisht qe ka. Dhe do te kete ne jete te jeteve.. amin.
    A ka mekate neper bote????
    Ne nuk jemi te kenaqur me stafin dhe demokracine ne forum.
    E para stafi ky eshte dhe ne nuk e ndrrojme dot.
    E dyte edhe kur behen propozime neper antare per te ndihmuar jo te gjithe jane gati
    dhe e treta: kush tha qe duhet te kete demokraci ne nje forum virtual?
    Eshte forum, nuk eshte shtet, as ndonje institucion social. Une jam per demokratizimin, po me pare dua te di cila eshte demokracia? A ke te drejte te perdoresh ne forum ku ka edhe te mitur fjale jo te pershtatshme?
    Cila eshte pra demokracia...?
    Demokracia europiane, amerikane, kineze, Tibetiane,Hoxhiane, Staliniane???? Te tere pretendojne qe kane, apo paten demokraci.
    Kush pra vendos per demokracine ne nje forum virtual? Duhet pergjigje per kete?
    Kush mund t'ja mbaje doren Albos per te perjashtuar nje antar? Asnjeri nuk e ka kete mundesi.
    Ne jemi nje forum multifetar, si te tille ne duhet te jemmi ekstremisht te kujdesshem kur flasim per fene, tonen apo te tjetrit.
    Vertet me kosovaret jemi nje komb, por nuk duhet harruar qe ne nuk i njohim ata pothuaj fare, aq te izoluar kemi qene. Kam vene re qe kur bisedoj me kosovaret mundohem te zbuloj ato gjera qe kemi te perbashketa...ne e njohim shume pak njeri tjetrin. Nje kristian shqiptar nuk ka shume probleme me nje mysliman shqiptar...ata shkembejne edhe vizita ne festat reciproke fetare, por kjo nuk e di a ndodh me nje kosovar? Vertet nuk e di!
    Dhe them shyqyr qe kemi nje forum ku shoh dhe njihem me nivelin fetar, artistik, kulturor, emocional te pjeses tjeter te popullit tim.
    Do te cik lehtas edhe nje problem tjeter. Ate te fqinjeve tane jug-lindore.
    Nuk duhet te na verbohen syte dhe te mallkojme nje komb te tere te nisur nga motive fetare...Jo! Nuk mund te gjykosh nje komb! Brenda nje kombi ka njerez te mire sa te duash. Italianet jane pushtues te perhershem te ballkanit...por une nuk kam pare ndonje reagim patriotik kaq te zjarrte sa shoh karshi grekut. E di mire ate qe greku ka bere dhe ben, por....Pse? Mos eshte feja shkak. Mos duhet qe ne forum te kemi me shume tema afrimi me fqinjet dhe jo vetem tema luftenxitese???? Ne jemi te denuar apo te destinuar qe te jetojme ne kete vend dhe me keta fqinje. Si do te vazhdojme te jetojme? Duke bere lufte? Mos u mundoni te me klasifikoni apo te me vini epitete, por ja me thoni, kush nga fqinjet e ka demtuar me shume historikisht kete treve, Latini apo lindori? Shikoni edhe statistiken e temave antilatine dhe antilindore, bile edhe ati-otomane po te doni....Mos ka te beje feja edhe ketu?.

Mos ka rruge te tjera Rugoviane, Europiane apo soft-diplomatike te cilat jane me efikase????
    Si e mendoj une zgjidhjen.
    Lemim i fjales, zbutje e debatit, permiresim i gjuhes, ngritje e nivelit te fjales se thene, Dashuri me teper per njeri tjetrin dhe nxitje por jo hakerrim ndaj Albos dhe stafit per drejtesi
    Respekt per bashkeforumistat
    DP
    Ndryshuar për herë të fundit nga dp17ego : 20-07-2006 më 21:25
    sereno

instinkt i vetembrojtjes!
    Anëtarësuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    ne bahcen e shtepise time
    Postime
    351
    Te gjithe e dime qe forumi ka nje pronar qe e ka krijuar dhe e miremban ate sipas ca rregullave te caktuara. Po ashtu, eshte e vetekuptueshme qe rregullat i ka krijuar ai dhe ata qe marrin pjese ne te duhet ti respektojne. Por nga ana tjeter nuk do te thote aspak qe anetaret e forumit mos japin mendimin dhe mos diskutojne mbi keto rregulla. Edhe nese nuk diskutohen ketu, do diskutohen diku gjetke duke i ulur apo i ngritur reputaciaonin forumit.
    Tani persa i perket rastit konkret te perjashtimit te anetareve, une nuk jam aspak dakord qe te perjashtohen vetem e vetem sepse kane nje mendim te kundert me te zotin e forumit apo dike tjeter ne forum, per sa kohe qe ata e diskutojne ate mendim ne menyre qytetare, pa ofenduar dhe share. Nese vazhdohet te perjashtohet cdo anetar qe ka mendim te kundert, atehere do katandiset forumi me nje njeri qe dikton cdo gje dhe me nje tufe te tjeresh qe thone "amin", ose qe hyjne dhe dalin dhe vetem tallen. Per mendimin tim vetem nje kriter duhet te kete per perjashtimin e anetareve: ata duhet te perjashtohen vetem nese shajne apo fyejne anetaret e tjere te forumit. Po ashtu shkrimet mund te fshihen vetem nese kane sharje fyerje apo ofendime ose nese jane jashte temes se diskutimit.
    Sa per patriotizmim, une mendoj qe forumi eshte i hapur. Ketu mund te hyne dhe te diskutojne edhe ata qe jane patriote edhe ata qe jane antishqiptare. Nese antishqiptaret sjellin fakte (pa share dhe fyer njeri), kundra Shqiperise, atehere eshte fushe e hapur per diskutim dhe shume bukur patriotet shqiptar, mund te sjellin fakte te kunderta dhe ti bindin te paret per vlerat tona, gjithmone pa share dhe ofenduar. Por problemi kryesor qendron ne fshirjen flagrante pa shkak te shkrimeve dhe ne perjashtimin e anetrareve.
    Vertet ka nje "shtepi" dhe nje "zot shtepie" me rregullat e veta, por ama asnjeri nuk e pengon ate qe shkon ne ate shtepi qe pasi del qe andej ta tregoje me gisht si nje vend ku nuk te linin te pipetije. Une nuk do doja kurre qe ky forumi, te tregohej me gisht ne kete menyre.
    Te moderosh dhe drejtosh nje forum, eshte nje gje aspak e thjeshte, por qe lehtesohet vetem duke zbatuar rigorozisht ca rregulla dhe duke lene menjane mendjemadhesine dhe egon personale.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Lule Portokalli : 20-07-2006 më 22:15
    Ji Vetvetja!

Perjashtuar Maska e Ryder
    Anëtarësuar
    24-06-2002
    Postime
    1,160
    Citim Postuar më parë nga Henri
    39 urraaa... prit se harrova une, kjo puna e sondazhit eshte si ajo puna e "qente le te lehin", ose me sakte tregon fare
    qarte se Forumi Shqiptar ka demokraci... prit se harrova prape, rezultatet e sondazhit mund te rregullohen e ndryshohen po ishte nevoja... prit se harrova prape, 98% e atyre qe jane perjashtuar me ceremoni jane kthyer prape (perfshi dhe mua) e kuvende e protesta te tilla jane bere shume here me pare. Ne raste te tilla stafi kam vene re se zbaton dy teknika, ose "le te lehin, se do lodhen nje dite" e cila pasohet nga nje heshtje e indiference e plote, ose "vete zot vete shkop" - ku perfshihet dhe teoria e Topit ose Mali im eshte me i Larte. Ne fund te fundit ai qe mbetet eshte realiteti, dhe realiteti eshte se ne (pothuaj) te gjithe rikthehemi ketu pavaresisht menyres harbute (apo te edukuar) te perjashtimit. Dobesi? Mbase, vetem une nje gje di te them per veten time e disa anetare te tjere qe kane pesuar te njejtin fat si Whisper; gjerat pas kthimit nuk jane njesoj, pjesemarrja bie, por me e rendesishme eshte se bie niveli i postimeve nga keta anetare. Dmth edhe forumi qe ne dukje nuk i humbet keta anetare, ne fund te fundit humbet pjeserisht ate c'ka keta anetare ofrojne. Ne rastin e Whisper vlera e forumit te letersise do ulet ndjeshem (disa thone se me teper nga kaq ulet s'ka ku shkoje ) gjithashtu edhe temat e tjera kombetare do jene me te varfera.

kaq kisha une ne lidhje me moderimin e forumit. Po e mbyll me ca shprehje reflektuese per te dyja palet:

"nje bie, mijera ngrihen"
    "peshku qelbet nga koka"
    "me bere prift, mos me rruaj mjekren"
    "stambolli ka kohe qe s'po digjet"
    "edhe fodull edhe qeroz"

si dhe "ca kafshe jane me te barabarta se te tjerat" - te me fali autori per plagjiarizmin.

per mendimin tim ata qe ankohen per moderim etj etj, thjesht kerkojne acceptance nga stafi. duan te degjojn vazhdimisht qe jan anetare te vlefshem dhe jo-problematike qe ta kene ndergjegjen e qete.
    smund te jetojn me veten po ja fshiu 1 postim moderatori ose po i kundershtoi kush per dicka....aq seriozisht e marrin konceptin e autoritetit virtual saqe i ankohen albos sikur i ankohen te jatit, gjith pasion e dhimbje dhe prap e respektojn aq sa te kthehen e ti falen prap me te njejtat fjale.

veteperjashtohem thot ai tjetri...kur tka hedh jeta me ftyre ne asfalt ke tentu vetvrasje? chill the fukk out nigga

Bebiiiiiii dove je? Maska e TiLoNcE
    Anëtarësuar
    11-05-2003
    Vendndodhja
    tu bo not
    Postime
    1,116
    Citim Postuar më parë nga llapa-llapa-pe-korce
    une po e mbyll ketu se s'po me shohin me syte edhe pse kam vene gjyzylyket. si honeps dot femrat llafazane, e aq me pak meshkujt llafazane.

mirembeci!
    Postimet e tua megjithse te shkrume,bojn shum zhurm.Nga shkronjat Duket sikur del nje zo i holl( sigurisht me theks pe Korce perzi me Inglezce) ene qe fol pa mar fryme.
    Si ka munci qe urren llapazonet kur ti je krye -llapazone??
    Ene nese ata te bezdisin,mendo sa shije te shpifet u le te tjerve ti?

Spiking of Censurejshen --Ehe ka censur,po mos u lodhni kot se skena ca te regullojm.Menimin muve : Mos shkruni gjona me vler,thjesht tallunu lart e posht sepse ky Forum nuk meriton te sjellesh asgje te bukur,asjge artistike,asgje me vlere.
    o-le-le firma

Kalimtare e rastit... Maska e AMERIKANJA06
    Anëtarësuar
    03-06-2006
    Vendndodhja
    shba
    Postime
    168
    Jo, mendoj une.
    -Lirine kerkon?!-Pushka s`ka cark!Fluturimin do?por krahet s`i hap.Me rraso je veshur.Zotin e tall!Kush je ti?!-Perendi a djall?!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378
    Citim Postuar më parë nga TiLoNcE
    ... asgje te bukur,asjge artistike,asgje me vlere.
    nese duhet shkruar dicka ne nje forum, keto me lart jane te vetmet qe duheshin shkruar. un propozoj te fshihen te gjithe postimet e pabukur, joartistike e te pa vlere. e perseris: te gjitha. rrofte demokracia.

ps: mos ishin postimet e bukura, artistike e me vlere ketu, ky forum do kishte marre fund.

i/e regjistruar Maska e babadimri
    Anëtarësuar
    07-07-2003
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    704
    Shpesh temat me fshihen apo me hiqen komplet. Ka nje klan qe funkcionon ketu per mrekulli kur sju pelqen dikudh edhe e nxjerrin nga loja. Por kjo vetem se e zbeh punene forumit askend tjeter

Citim Postuar më parë nga dp17ego
    Do te perpiqem edhe une te shpreh mendimet e mia per kete teme, duke pare qe vazhdimisht ka sulme ne kete drejtim.

Une mendoj qe duke marre pjese ne nje forum duhet te respektosh rregullat e forumit......te ndertuara nga i zoti i forumit. Ky eshte ligji numur Nje(1).
    Kur hyn ne nje shtepi duhet te zbatosh rregullat e shtepise ku hyre, si mysafir qe je, ndryshe do te behesh i bezdisshem.
    Fakti eshte qe une rregullat e forumit kurre nuk i lexova te gjitha, me duken shume, dhe jam vertitur neper forum me instiktin e te drejtes qe ndodhet i gjalle te cdo njeri.
    Ve re qe moderatoret e forumit shume here veprojne ekstremisht dhe here te tjera flene. Ne te gjitheve na intereson nje forum qe funksionon mire, por kush eshte moderatori, kush jane moderatoret? Ata jane njeres te zakonshem, te zgjedhur nga Albo dhe stafi i tij. Por ata jane njerez qe i kane mbushur mendjen Albo-stafit per pjekuri dhe tendenca drejtesie dhe per disa aftesi te palicencuara???!!! Pra sigurisht Albos i duhen njeres qe te vere ne funksion Forumin dhe ky nuk eshte mekat, por Albos i duhen njeres te afte. Ai ka mundur te gjeje; ata qe mendja e tij i thote se jane te pershtatshem...dhe ky nuk eshte mekat perseri. Albo-stafi do te mendoje me mendjen e tij dhe jo me mendje te marre borxh nga une apo dikush tjeter. Ku qendron atehere e keqja?
    A ka censure te padrejte ne forum...Sigurisht qe ka. Dhe do te kete ne jete te jeteve.. amin.
    A ka mekate neper bote????
    Ne nuk jemi te kenaqur me stafin dhe demokracine ne forum.
    E para stafi ky eshte dhe ne nuk e ndrrojme dot.
    E dyte edhe kur behen propozime neper antare per te ndihmuar jo te gjithe jane gati
    dhe e treta: kush tha qe duhet te kete demokraci ne nje forum virtual?
    Eshte forum, nuk eshte shtet, as ndonje institucion social. Une jam per demokratizimin, po me pare dua te di cila eshte demokracia? A ke te drejte te perdoresh ne forum ku ka edhe te mitur fjale jo te pershtatshme?
    Cila eshte pra demokracia...?
    Demokracia europiane, amerikane, kineze, Tibetiane,Hoxhiane, Staliniane???? Te tere pretendojne qe kane, apo paten demokraci.
    Kush pra vendos per demokracine ne nje forum virtual? Duhet pergjigje per kete?
    Kush mund t'ja mbaje doren Albos per te perjashtuar nje antar? Asnjeri nuk e ka kete mundesi.
    Ne jemi nje forum multifetar, si te tille ne duhet te jemmi ekstremisht te kujdesshem kur flasim per fene, tonen apo te tjetrit.
    Vertet me kosovaret jemi nje komb, por nuk duhet harruar qe ne nuk i njohim ata pothuaj fare, aq te izoluar kemi qene. Kam vene re qe kur bisedoj me kosovaret mundohem te zbuloj ato gjera qe kemi te perbashketa...ne e njohim shume pak njeri tjetrin. Nje kristian shqiptar nuk ka shume probleme me nje mysliman shqiptar...ata shkembejne edhe vizita ne festat reciproke fetare, por kjo nuk e di a ndodh me nje kosovar? Vertet nuk e di!
    Dhe them shyqyr qe kemi nje forum ku shoh dhe njihem me nivelin fetar, artistik, kulturor, emocional te pjeses tjeter te popullit tim.
    Nuk duhet te na verbohen syte dhe te mallkojme nje komb te tere te nisur nga motive fetare...Jo! Nuk mund te gjykosh nje komb! Brenda nje kombi ka njerez te mire sa te duash. Italianet jane pushtues te perhershem te ballkanit...por une nuk kam pare ndonje reagim patriotik kaq te zjarrte sa shoh karshi grekut. E di mire ate qe greku ka bere dhe ben, por....Pse? Mos eshte feja shkak. Mos duhet qe ne forum te kemi me shume tema afrimi me fqinjet dhe jo vetem tema luftenxitese???? Ne jemi te denuar apo te destinuar qe te jetojme ne kete vend dhe me keta fqinje. Si do te vazhdojme te jetojme? Duke bere lufte? Mos u mundoni te me klasifikoni apo te me vini epitete, por ja me thoni, kush nga fqinjet e ka demtuar me shume historikisht kete treve, Latini apo lindori? Shikoni edhe statistiken e temave antilatine dhe antilindore, bile edhe ati-otomane po te doni....Mos ka te beje feja edhe ketu?.

Mos ka rruge te tjera Rugoviane, Europiane apo soft-diplomatike te cilat jane me efikase????
    Lemim i fjales, zbutje e debatit, permiresim i gjuhes, ngritje e nivelit te fjales se thene, Dashuri me teper per njeri tjetrin dhe nxitje por jo hakerrim ndaj Albos dhe stafit per drejtesi
    Respekt per bashkeforumistat
    DP
    Nje nga shkrimet me reale dhe me te bukura qe kam lexuar ne forum.

Ka kohe qe kam bere mungesa, ne pergjithesi bej ne fakt ...por ne lidhje me kete teme mund te them se persa kohe zbatohen rregullat nuk ka censure. Kur vete moderatoret shkelin rregullat, aty fillon censura.

Nese antare jane perjashtuar perkohesisht nga forumi per arsye personale, kjo thjesht ka treguar nivelin e provokimit, nje...dhe dy, nivelin e dobet te moderatorit.

Pershendetje
    Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!

i/e regjistruar Maska e vrojtuesi
    Anëtarësuar
    06-04-2006
    Vendndodhja
    Në tokat shqiptare
    Postime
    237

Smile A je me mua apo me ate?

Duke lexuar sot pothuaj të gjitha postimet e kësaj teme nuk munda të mos kyqem edhe unë, edhepse mendimet për forumin i kam dhënë që në postimin e parë pa e ditur se kush ëshjtë Albo dhe jam konfrontuar direkt me te. Pastaj kam vazhduar prap me te dhe bashkëmendimtarët tjerë ku mu kanë fshirë disa postime. Tani nuk do të thot se jam pajtuar me ta por kam filluar ti zgjedhi disa tema më të "buta" për të mos u kundërvënë parashkruesve pa ndonjë "arsye të madhe", mirëpo çdoher kur e do rasti e që mendoj se janë në ""rrugë jo të drejtë" do tu përgjigjem të gjithëve.

Këtu gjeta poashtu shum mendime apo pikëpamje me të cilat pajtohem porse për diskutim e zgjodha këtë më poshtë për ta komentuar:

[QUOTE]
    Citim Postuar më parë nga dp17ego
    Edhepse ato mund të gjinden duke i kërkuar nëpër forum mendoj se STAFI nuk e ka të vështirë teknikisht që ti përmbledh në një vend dhe të iu dërgoi anëtarëve me e-mail në mënyrë automatike.
    Ama rregullave ti përmbahen edhe ata vetë dhe të krijohet mundësia që vetë anëtarët e thejshtë ta vlerësojnë një administrator me vërejtje apo poena! Që edhe ata të kenë një dozë frike se do të ndërrohen po nuk janë në rregull apo nuk u pëlqejnë anëtarëve.

Nëse ky FORUM PARAMENDOHET SI NJË KUVEND I MADHE SHQIPTAR KU TË GJITHË E KANË TË BARABARTË LIRINË E TË SHPREHURIT atëher moedomos duhet pasur edhe të DREJTËN E VOTËS SË LIRË.

Ve re qe moderatoret e forumit shume here veprojne ekstremisht dhe here te tjera flene. Ne te gjitheve na intereson nje forum qe funksionon mire, por kush eshte moderatori, kush jane moderatoret? Ata jane njeres te zakonshem, te zgjedhur nga Albo dhe stafi i tij. Por ata jane njerez qe i kane mbushur mendjen Albo-stafit per pjekuri dhe tendenca drejtesie dhe per disa aftesi te palicencuara???!!! Pra sigurisht Albos i duhen njeres qe te vere ne funksion Forumin dhe ky nuk eshte mekat, por Albos i duhen njeres te afte.

Normal që ke të drejtë.

Ai ka mundur te gjeje; ata qe mendja e tij i thote se jane te pershtatshem...dhe ky nuk eshte mekat perseri. Albo-stafi do te mendoje me mendjen e tij dhe jo me mendje te marre borxh nga une apo dikush tjeter. Ku qendron atehere e keqja?
    Fatkeqsisht se është po kështu si thua!

Ne jemi nje forum multifetar,
    si te tille ne duhet te jemmi ekstremisht te kujdesshem kur flasim per fene, tonen apo te tjetrit.
    Në disa postime kam kërkuar një RIRREGULLIM apo një menaxhim më të mirë të temave dhe mospërsëritje e tyre etj e ku anëtari i forumit qoftë i ri apo i vjetër të kyqet më lehtë dhe ti lexoj disa tema të preferuara apo të fitojë njohuri të reja etj.

Kështu është edhe kjo çështja që ke cekur këtu për kosovarët, fenë etj. Këto gjëra janë cekur në shum tema dhe ka pasur polemika të shumta por ka edhe mosnjohje dhe moskuptime nga të dyja palët shqiptare!

Sa për vizitat ndërfetare etj. kam prezentuar disa shkrime me shembuj konkretë në postimet e mia të para sepse më ka brengosur shum gjithë ajo ndasi fetare në forum!!!!!!!

Për këte do të duhen faqe të tëra sepse ka gjëra që duhet kundërshtuar por edhe këto mund ti gjesh në temat tjera.

Mirë e ke menduar por edhe ky Albo-ja duhet të mësojë ngapak nga ne! Ka disa veprime që bën apo pikpamje, me të cilët nuk pajtohen aspak shumica e forumistëve e ai prap vazhdon me të vjetrën!!!! Ndërsa posa ndonjëherë më befason për të mirëm herën tjetër gjithsesi më befason për të keq!

Pasi kërkova pak nga postimet e para e gjeta edhe një të pa fshirë nga ALBo e ku iu kam drejtuar atij me disa pyetje:

[QUOTE] Kërkoj disa sqarime nga ti?
    --------------------------------------------------------------------------------
    Nuk e konsideroj veten si njohës i këtij problemi me varre por pasi që si çdo tjetër lexoi dhe vrojtoj shkrimet e tuaja duhet ti them ca gjëra që vërtet nuk i ke të kjarta pa marrë parasysh MERITAT TUA PËR FORUM APO DEKLARIMET TUA PËR SHQIPTARË TË BASHKUAR etj.

Citim Postuar më parë nga Albo
    Citim

Te njejten gje mund te thote edhe ai greku ne mes te Athines. Perse duhet te mbajme ne ne mesin tone 600 000 shqiptare qe punojne/jetojne/mesojne ne Greqi, kur keta nuk na mbajne 100 varre ushtaresh te vdekur ne token e tyre?!

1. Pse ti dhe shokët tu vazhdimisht duhet të ia mbani krahun Greqisë?
    2. Pse ti mendon se Greqia i mban ata shqiptar?
    3. Ata shqiptar në Greqi kanë shkuar për pushime në det apo për të punuar?
    4. Ata shqiptarët që janë në Greqi a punojnë punë udhëheqëse apo punë krahu me mëditje?

Citim

Problemi i varreve te ushtareve greke ne toke shqiptare nuk do te ekzistonte, nese Italia fashiste nuk do te kish pushtuar Shqiperine dhe nuk do te kish goditur Greqine gjoja "per clirimin e Camerise". Ishte nderhyrja e pushtuesit italian, ashtu sic ishte edhe nderhyrja e Turqise per 500 vjet, qe prishi bashkejetesen midis dy popujve me te lashte te Ballkanit.

1. Çka mendon të kërkojm nga OKB etj që ta rregullojmë historinë sipsa shijës sonë sot?

Citim

Ministri grek i mbrojtjes ka maredhenie te shkelqyera me ministrin shqiptar te mbrojtjes ashtu si kryeministri shqiptar ka maredhenie te shkelqyera me ate grek.

1. Cilat janë ato marrëdhënie të këtyre ministrave?
    2. Mos dalin bashkë në vikend apo luajnë golf?
    3. Cilat punë i kanë rregulluar në mes shteteve të tyre??????

......................... ka edhe shum pyetje tjera por po iu lë tjerëve që ti vazhdojnë .........

Përshëndetje nga Kosova!
    Ndryshuar për herë të fundit nga vrojtuesi : 21-07-2006 më 09:48

Faqja 4 prej 16 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Oda ( sofra ) Drenicake
    Nga projekti21_dk në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 1405
    Postimi i Fundit: 09-09-2017, 20:20
  2. Festivali i 11-të në RTSH
    Nga BlueBaron në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 18-12-2011, 06:55
  3. Censure mbi postimet dhe postuesit qe kerkojne antishqiptarizem?
    Nga Inteligjentja në forumin Votime dhe sondazhe
    Përgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 20-12-2008, 11:49
  4. KUJDES: Rregulla për pjesëmarrjen dhe përmbajtjen!
    Nga KVS në forumin Agnosticizëm dhe ateizëm
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 28-04-2007, 00:21

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •