Close

Rezultati i Sondazhit: A ka censure te padrejte ne forum?

Votues
125. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po

108 86.40%
  • Jo

17 13.60%
Faqja 14 prej 16 FillimFillim ... 41213141516 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 152
    Perjashtuar Maska e Prototype
    Anëtarësuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    Pas postit te Henrit me vijne ne mendje dy pyetje:
    1- Perse nuk mund te shtoj ne listen e injorimit modsat dhe adminat?

2- Ne rast perjashtimi (te vullnetshem ose jo) A kam te drejte te kerkoj te me fshihen te gjitha postet qe kam bere ketu?

Unquestionable! Maska e Cupke_pe_Korce
    Anëtarësuar
    24-06-2002
    Postime
    1,602
    Henri, epo c'me kujtove ate temen e sherrit mua. Te kujtohet si u thoshe "ua fshiva une se mu duken pa vlera meditative." Ish ajo kohe kur Albo te kish supermoderatorin #1, dhe ne mos gaboj, gjithmone te thosh se te pret sepata ku duhet, dhe pa shume fjale. Po kur ankohej Deus diteziu moj, a e mban mend si ma edukoje ne msn (pashe qe kohet e fundit i paskan erdhur mente) ...eh sa iken e u kthyen, e iken prape.
    E di si them nganjehere? Une e ca te tjere ketu e kemi ngrene luadhe. Ju te tjeret qe kini emra serioze, se kuptoni dot kete. Po une? Kane kater vjet qe me therrasin cupke, cupke, si i behet pas nja kater vjet te tjere? Prandaj them, duhet ikur pa u bere lolo fare nga keta kolopucet e sotem; keshtu e ka jeta, cave u mbeshtillet, ca te tjereve u c'mbeshtillet...litari. Kjo, them une, vlen edhe per drejtuesit. Keshtu pra, ne FSH problem nuk eshte demokracia se ajo s'ka ekzistuar asnjehere por qe: It ain't fun getting old, me thinks.
    Summertime, and the livin' is easy...

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882
    Natyrisht qe ka, ajo here eshte konstruktive, dhe hera heres sic po ndodh koheve te fundit destruktive.

Dito.

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    A ka ndonje burr ktu edhe te qendroj pa hyre ne forum ? - 100 % JO NUK KA !
    Kjo eshte merite e forumit !

Por a ka Censure ne kte forum ? - 100 % KA ! KA CENSURE TE TMERSHME !
    Kjo eshte e vetmja e keqe e ktij forumi !

MUND TE REGULLOHET KJO ? - ASNJEHERE !
    Edhe sikur te ndrohet komplet staffi censura do vazhdoje, eshte e pashmangshme.

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    shume pesimist qenke 007...

Sipas teje s'do u beka Shqiperia...
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Shqiperia esht gje tjeter, per ate jam optimist

Desert Fox Maska e bayern
    Anëtarësuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    Kjp puna e ankesave edhe temave qe 'lodhin' stafin eshte bo bajate edhe per ne anetaret. Nuk tallem burrash.

A ju mort mvti shalet ju qe ankoheni. PO pse ore derebardhe i rruhet njeriu se irritoheni ju?

Kjo pune do vazhdoje. Ju do ankoheni, segmentet do pergjigjen. Pergjigjja do kete pak arrogance edhe gjaknxehtet do irritohen.

Irritimi do coje ne perjashtime. Do rritet nr i anetareve te rregjistruar se do rregjistrohen prap(Thone forumi me i madh ne Shqipri nja 10 her jam rregjistru une. Thnx Fior )

Konkluzioni? Te majte e jotja o popull
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

Perjashtuar Maska e KingBaculum
    Anëtarësuar
    22-07-2006
    Postime
    5
    Si maten vizitat, per IP? Se mua me ndodh qe brenda gjysem ore ta mbyll e te futem ne forum ndoshta 10 here. 10 vizita numerohen?

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga Isomer937
    voten e kam hedhur qe njehere po tani po hedh dhe nje post.

Me c'po shikoj une forumi eshte kthyer ne 1/2 diktature. Une personalisht kur hoqa dore ne fillim nga forumi ishte pas disa incidentesh me postimet qe beja. Kalova ne psotimet sportive dhe tek tuk hedh dhe ndonje postim ne keto temat e tjera.

Po kete MOTON e re po e pelqej shume: Nese nuk te pelqen Forumi IK!!!

Une kisha nje pyetje per stafin qe jam i sigurt qe po e monitoron kete teme nga afer:

1. Nga 26,000 anetare qe kini; keta qe zboni ja u hiqni teseren apo prape hyne ne 26,000.

Iu uroj censure te mbare se ne fund te fundit:

Liria tende mbaron atje ku preket rregullorja e forumit dhe sedra e moderatorit ose moderatores.

P.S. Prisni pas ca kohesh kur te behet forumi me abone. $ 10 per poste pa kufi te hene deri te premte ose $ 0.05 per post. Ne uikende do kete poste pa leka.

Mos me kane bere gje SuperModeratore dhe nuk e shikoj dot ket ngjyren blue une ? Aman me thoni mos me lini ta humb kete Opportunity

Edhe une bashkohem me ty Izomer . Poshte censura . Ose me mire ik pse rri . lol

ps: Ryder shume interesant ai versioni jot .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Perjashtuar Maska e Ryder
    Anëtarësuar
    24-06-2002
    Postime
    1,160
    koha e atyre qe e marrin veten/forumin shum seriozisht po perendon. kto temat e ankesave ishin bumerang

jemi duke surf ne valet e nji revolucioni virtual qe nuk e kemi fillu as vete dhe armiqte tane na e kan dorezu fitoren ne tabake floriri duke nxjerr ndjenjat e tyre ne pazar per 5 lek te vjetra

frytet e fitores do i shijojm kur te mos ket me tema si "a duhet te martohen shqiptaret me te huaj" ose "cfare feje duhet te kene shqiptaret"

Faqja 14 prej 16 FillimFillim ... 41213141516 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Oda ( sofra ) Drenicake
    Nga projekti21_dk në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 1406
    Postimi i Fundit: 03-08-2025, 13:10
  2. Festivali i 11-të në RTSH
    Nga BlueBaron në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 18-12-2011, 06:55
  3. Censure mbi postimet dhe postuesit qe kerkojne antishqiptarizem?
    Nga Inteligjentja në forumin Votime dhe sondazhe
    Përgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 20-12-2008, 11:49
  4. KUJDES: Rregulla për pjesëmarrjen dhe përmbajtjen!
    Nga KVS në forumin Agnosticizëm dhe ateizëm
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 28-04-2007, 00:21

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •