Pas postit te Henrit me vijne ne mendje dy pyetje:
1- Perse nuk mund te shtoj ne listen e injorimit modsat dhe adminat?
2- Ne rast perjashtimi (te vullnetshem ose jo) A kam te drejte te kerkoj te me fshihen te gjitha postet qe kam bere ketu?
Po
Jo
Pas postit te Henrit me vijne ne mendje dy pyetje:
1- Perse nuk mund te shtoj ne listen e injorimit modsat dhe adminat?
2- Ne rast perjashtimi (te vullnetshem ose jo) A kam te drejte te kerkoj te me fshihen te gjitha postet qe kam bere ketu?
Henri, epo c'me kujtove ate temen e sherrit mua. Te kujtohet si u thoshe "ua fshiva une se mu duken pa vlera meditative." Ish ajo kohe kur Albo te kish supermoderatorin #1, dhe ne mos gaboj, gjithmone te thosh se te pret sepata ku duhet, dhe pa shume fjale.Po kur ankohej Deus diteziu moj, a e mban mend si ma edukoje ne msn (pashe qe kohet e fundit i paskan erdhur mente)
...eh sa iken e u kthyen, e iken prape.
E di si them nganjehere? Une e ca te tjere ketu e kemi ngrene luadhe. Ju te tjeret qe kini emra serioze, se kuptoni dot kete. Po une? Kane kater vjet qe me therrasin cupke, cupke, si i behet pas nja kater vjet te tjere? Prandaj them, duhet ikur pa u bere lolo fare nga keta kolopucet e sotem; keshtu e ka jeta, cave u mbeshtillet, ca te tjereve u c'mbeshtillet...litari. Kjo, them une, vlen edhe per drejtuesit. Keshtu pra, ne FSH problem nuk eshte demokracia se ajo s'ka ekzistuar asnjehere por qe: It ain't fun getting old, me thinks.![]()
Summertime, and the livin' is easy...
Natyrisht qe ka, ajo here eshte konstruktive, dhe hera heres sic po ndodh koheve te fundit destruktive.
Dito.
A ka ndonje burr ktu edhe te qendroj pa hyre ne forum ? - 100 % JO NUK KA !
Kjo eshte merite e forumit !
Por a ka Censure ne kte forum ? - 100 % KA ! KA CENSURE TE TMERSHME !
Kjo eshte e vetmja e keqe e ktij forumi !
MUND TE REGULLOHET KJO ? - ASNJEHERE !
Edhe sikur te ndrohet komplet staffi censura do vazhdoje, eshte e pashmangshme.
shume pesimist qenke 007...
Sipas teje s'do u beka Shqiperia...
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Shqiperia esht gje tjeter, per ate jam optimist![]()
Kjp puna e ankesave edhe temave qe 'lodhin' stafin eshte bo bajate edhe per ne anetaret. Nuk tallem burrash.
A ju mort mvti shalet ju qe ankoheni. PO pse ore derebardhe i rruhet njeriu se irritoheni ju?
Kjo pune do vazhdoje. Ju do ankoheni, segmentet do pergjigjen. Pergjigjja do kete pak arrogance edhe gjaknxehtet do irritohen.
Irritimi do coje ne perjashtime. Do rritet nr i anetareve te rregjistruar se do rregjistrohen prap(Thone forumi me i madh ne Shqipri nja 10 her jam rregjistru une. Thnx Fior)
Konkluzioni? Te majte e jotja o popull![]()
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
Si maten vizitat, per IP? Se mua me ndodh qe brenda gjysem ore ta mbyll e te futem ne forum ndoshta 10 here. 10 vizita numerohen?
Postuar më parë nga Isomer937
Mos me kane bere gje SuperModeratore dhe nuk e shikoj dot ket ngjyren blue une ? Aman me thoni mos me lini ta humb kete Opportunity
Edhe une bashkohem me ty Izomer . Poshte censura . Ose me mire ik pse rri . lol
ps: Ryder shume interesant ai versioni jot .![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
koha e atyre qe e marrin veten/forumin shum seriozisht po perendon. kto temat e ankesave ishin bumerang
jemi duke surf ne valet e nji revolucioni virtual qe nuk e kemi fillu as vete dhe armiqte tane na e kan dorezu fitoren ne tabake floriri duke nxjerr ndjenjat e tyre ne pazar per 5 lek te vjetra
frytet e fitores do i shijojm kur te mos ket me tema si "a duhet te martohen shqiptaret me te huaj" ose "cfare feje duhet te kene shqiptaret"
Krijoni Kontakt