Close

Rezultati i Sondazhit: A ka censure te padrejte ne forum?

Votues
125. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po

108 86.40%
  • Jo

17 13.60%
Faqja 13 prej 16 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 152
    Citim Postuar më parë nga DeuS
    ........................
    PS: Kur e kam marr vesh sesa para fitohej nga ky forum jam habitur...dhe detyrimisht qe edhe SMO+MOD duhen te kene rroga te majme, sepse do jete kulmi nese seriozisht perdoren si lysha duke i perkedhelur nga mbrapa me shprehjen e zakonshme 'E keni nder ti sherbeni Forumit te Shqiptareve te Perbashkuar' lol
    DeuS

Cila eshte rendesia e sasise se fitimeve nga forumi? Per mua eshte zero!! Nese shqiptaret nuk kane hequr dore nga te parit xhepin e tjetrit, por punen e tyre, thjesht kane mbetur shume shume prapa.

Ajo qe na intereson te gjitheve, perderisa jemi perdorues te forumit (per perfitim apo humbje te forumit)te mos na fshihen shkrimet dhe te mos merren personale apo si sulme opinionet e kunderta qe mund te kemi me "parine" apo dhe antare te tjere. Ka mundesi qe njerezit te heqin dore nga epitetet, krahasimet dhe nga ofendimet??? Nese po, kjo eshte arritja me e madhe.

Le te bejne sa te duan, bravo u qofte, ia gjeten anen, te zgjuar jane, shume mire. As me intereson fare. (Dhe uroj te mos u interesoje shume vetave te tjere, pasi kjo gje do ishte shume e ulet)
    Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!

i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411
    duke pare dhe sondazhin dhe une mendoj se ka censure ne forum .
    kam shume respekt per shume moderatore dhe super moderatore por jane disa te cilet nuk e meritojne kete post . nuk dua te me keqkuptoje njeri por une jam mese i bindur qe ka censure , me disa veprime qe kane bere disa ketu me mua dhe me disa nga miqte e mi . jane disa ketu qe shikojne interesin e tyre dhe nuk marrin per baze demin qe bejne . ose bejne ndere aty ku nuk duhet bere duke perkrahur krahune gabuar . prandaj une mendoj qe keta te medhenjte e forumit ta marrin pak me shume seriozisht kete pune .

faleminderit per mirekuptimin

Kryeminister i muzikes
    Anëtarësuar
    25-07-2006
    Vendndodhja
    Hollanda
    Postime
    6
    normal qe ka censur se si thote ajo fjala e bamkes
    po ta kete ne dore forumin : nje skrapalli i shartuar me peshke keshtu do vene punet

Authentic Maska e DeuS
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Citim Postuar më parë nga Manulaki
    DeuS

Cila eshte rendesia e sasise se fitimeve nga forumi? Per mua eshte zero!! Nese shqiptaret nuk kane hequr dore nga te parit xhepin e tjetrit, por punen e tyre, thjesht kane mbetur shume shume prapa.

Le te bejne sa te duan, bravo u qofte, ia gjeten anen, te zgjuar jane, shume mire. As me intereson fare. (Dhe uroj te mos u interesoje shume vetave te tjere, pasi kjo gje do ishte shume e ulet)

Ti gezon respektin tim (virtual) dhe keshtu vazhdofte, vec mire eshte te mos pergjithesosh shqiptaret ne rastet kur nje individ (ne kete rast DeuS) shpreh dicka, qofte kjo e drejte apo e padrejte...se kur thua shqiptaret keshtu e shqiptaret ashtu, automatikisht sikur e distancon veten si pjestare e ketij grupi, dmth sikur te jesh nga nje kombesi tjeter, pak rendesi c'kombesi.

Mesa di une, ose me c'shoh perdite, te tere njerezit, ose me mire pjesa derrmuese e programeve televizive, jane te mbushura me pasurite e dynjase. Jo kaq para ka ky e kaq ka ai...jo te filmojme vilat e ketij e atij...jo ky person bleu kete e bleu ate, duke fillu nga sportistet, politikanet, kriminelat e deri tek emigrantet si puna jone qe kane bere hajer diku, qofte me lopate ne dore, qofte me kazem mes shaleve apo me nje forum te hapur per 'nder' te shqiptareve anembane. E keto programe, gazeta e revista, nuk besoj se publikohen e printohen nga shqiptaret (te vdekurit per te pare xhepin e tjetrit) por nga te tere njerezit e botes, prandaj eshte mire qe heret a vone tua heqim vetes keto epitete, veti apo huqe qe u kemi damkosur si rrjedhoje e varferise, vuajtjes apo thjeshte zilise. Kaq per repliken tende rreth xhepit te tjatrrit!

Persa i perket temes, te siguroj qe hyra kot, thjeshte lexova disa antare te vjeter, te cilet kam pasur kenaqesi ti lexoj gjithmone (mgjs pjesa derrmuese jane zhdukur nga ky forum per nje arsye apo tjeter dhe na ka marr malli tu lexojme dy llafe) dhe thashe po jap nje mendim. Eshte e vertete qe duke qene nje nga te paret e listes se zeze (i perjashtuar cdo muaj, i konsideruar si rrugac, i paedukate, halabak dhe injorant nga drejtuesit e ketij forumi) nuk me takon shume te jap mendim, jo vetem per faktin qe i bie qe te kem inate personale me filan fistekun (lol) por edhe per faktin qe fjalori e bagazhi im nuk eshte aq ne nivel sa te arrij e te gjykoj lartmadherite e tyre!

Kenaqesi te lexohemi Manulaki!

PS: Merre lehteshem se te them te drejten, kam nja 7muaj qe nuk me plas me as 1 e 1000-ta per forumin. I konsumova gjithcka dikur dhe tani qe erdhi e perfundoi ne kete mjerim, vallai me duket humbje kohe.

Citim Postuar më parë nga DeuS
    Ti gezon respektin tim (virtual) dhe keshtu vazhdofte, vec mire eshte te mos pergjithesosh shqiptaret ne rastet kur nje individ (ne kete rast DeuS) shpreh dicka, qofte kjo e drejte apo e padrejte...se kur thua shqiptaret keshtu e shqiptaret ashtu, automatikisht sikur e distancon veten si pjestare e ketij grupi, dmth sikur te jesh nga nje kombesi tjeter, pak rendesi c'kombesi.

Mesa di une, ose me c'shoh perdite, te tere njerezit, ose me mire pjesa derrmuese e programeve televizive, jane te mbushura me pasurite e dynjase. Jo kaq para ka ky e kaq ka ai...jo te filmojme vilat e ketij e atij...jo ky person bleu kete e bleu ate, duke fillu nga sportistet, politikanet, kriminelat e deri tek emigrantet si puna jone qe kane bere hajer diku, qofte me lopate ne dore, qofte me kazem mes shaleve apo me nje forum te hapur per 'nder' te shqiptareve anembane. E keto programe, gazeta e revista, nuk besoj se publikohen e printohen nga shqiptaret (te vdekurit per te pare xhepin e tjetrit) por nga te tere njerezit e botes, prandaj eshte mire qe heret a vone tua heqim vetes keto epitete, veti apo huqe qe u kemi damkosur si rrjedhoje e varferise, vuajtjes apo thjeshte zilise. Kaq per repliken tende rreth xhepit te tjatrrit!

Persa i perket temes, te siguroj qe hyra kot, thjeshte lexova disa antare te vjeter, te cilet kam pasur kenaqesi ti lexoj gjithmone (mgjs pjesa derrmuese jane zhdukur nga ky forum per nje arsye apo tjeter dhe na ka marr malli tu lexojme dy llafe) dhe thashe po jap nje mendim. Eshte e vertete qe duke qene nje nga te paret e listes se zeze (i perjashtuar cdo muaj, i konsideruar si rrugac, i paedukate, halabak dhe injorant nga drejtuesit e ketij forumi) nuk me takon shume te jap mendim, jo vetem per faktin qe i bie qe te kem inate personale me filan fistekun (lol) por edhe per faktin qe fjalori e bagazhi im nuk eshte aq ne nivel sa te arrij e te gjykoj lartmadherite e tyre!

Kenaqesi te lexohemi Manulaki!

PS: Merre lehteshem se te them te drejten, kam nja 7muaj qe nuk me plas me as 1 e 1000-ta per forumin. I konsumova gjithcka dikur dhe tani qe erdhi e perfundoi ne kete mjerim, vallai me duket humbje kohe.
    Me vjen keq qe me paske keqkuptuar disi

Eshte e vertete qe publikohen pasurite e njerit apo tjetrit (duke filluar qe nga gjenia i microsoft-it e deri ne numrin 100 te forbes). Por une e gjeta te pavend komentin tend, dhe shpesh here gjej te pavend pyetjet e rendomta te shqiptareve (gje qe eshte shume e pazakonte jashte Shqiperise) "Sa ben?" "Kur e merr rrogen" "Paguhesh me ore apo me pagese standarte?"...dhe menjehere pastaj fillojne bejne llogarine "Si te del muaji?" "Sa e ke qirane?" "Sa paguan per kete dhe per ate?". Ne keta shqiptare une fus dhe veten time, pasi e kam te trasheguar kete kuriozitet dhe shpesh here kafshoj gjuhen kur behem gati te pyes dike "Sa paguesh???"

Kenaqesi qe u lexuam, shpresoj te vazhdojme te lexohemi, te uroj shendet dhe gjithe te mirat
    Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!

Perjashtuar Maska e Ryder
    Anëtarësuar
    24-06-2002
    Postime
    1,160
    te isha moderator do beja "random message delete", do ja vija gishtin nja 10 postimeve cfardo e do i fshija kot sa me kalu kohen.
    ose do e kapja vec me 1 person dhe do ja fshija gjith mesazhet per ti len me kuptu se e kam me te personalisht. kjo do ishte e forte se do ankohej vetem 1 person dhe askush sdo e degjonte nderkoh qe un do vazhdoja me i cu mp kercenuse perdite.
    pastaj do e veja fjalen "moderator" ne nick titull firme e vendndodhje, do futesha ne cdo teme qe shkrujn anetaret e stafit e do thoja "jam dakort me gjithcka" dhe do i firmosja gjith postimet ne fund me "ryder mod." nket pike do me ndryshonte dramatikisht toni i zerit, do me shkonte arroganca ne cati e do i flisja anetarve si msuesi nxenesit

kurse si cherry on top do vija ne firme "ka 1 miljon website ne internet, ju lutem mos vini te kjo e imja - forumi esht i imi, penalltine do e gjuj vete"

brenda i muji askush sdo e merrte me seriozisht profesionin e moderatorit

SPHINX
    Anëtarësuar
    17-04-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    835

Po

Citim Postuar më parë nga PINK
    Edhe ju c'paskeni qene, e kthyet temen rreth Tannhousit, se pertoj tja spelloj tamam tani. Pse i jepni kaq rendesi nje personi te vetem ketu , kur jemi 26 mije anetare ? lol

Censure ? Yes Ka .
    voten e kam hedhur qe njehere po tani po hedh dhe nje post.

Me c'po shikoj une forumi eshte kthyer ne 1/2 diktature. Une personalisht kur hoqa dore ne fillim nga forumi ishte pas disa incidentesh me postimet qe beja. Kalova ne psotimet sportive dhe tek tuk hedh dhe ndonje postim ne keto temat e tjera.

Po kete MOTON e re po e pelqej shume: Nese nuk te pelqen Forumi IK!!!

Une kisha nje pyetje per stafin qe jam i sigurt qe po e monitoron kete teme nga afer:

1. Nga 26,000 anetare qe kini; keta qe zboni ja u hiqni teseren apo prape hyne ne 26,000.

Iu uroj censure te mbare se ne fund te fundit:

Liria tende mbaron atje ku preket rregullorja e forumit dhe sedra e moderatorit ose moderatores.

P.S. Prisni pas ca kohesh kur te behet forumi me abone. $ 10 per poste pa kufi te hene deri te premte ose $ 0.05 per post. Ne uikende do kete poste pa leka.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Isomer937 : 25-07-2006 më 17:41
    Liberty, if it means anything, is the right to tell people what they don't want to hear.
    WCC 2006 ITALY

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Pa diktature/censure forumi nuk mund te eci perpara...

Mesa kam pare ka shpesh here censure, disa here e drejte disa here jo!

Censure ne forum ka, eshte menyra me e mire dhe eshte e nevojshme qe te ket rregull ne forum!

E gjifa Maska e Henri
    Anëtarësuar
    14-04-2002
    Vendndodhja
    Kanada
    Postime
    1,086

vezhgime te bazuara ne pershtypjet e mia

- Kuqe ti i hype njehere kalit e pastaj i zdrype prape. Qepe tani e mos e kthe temen ne bor*de*llo se na merr edhe xhuxhun me qafe :>

- Manulaki, me pelqen llogjika jote, po eshte ca jashte realitetit. (dhe kjo e thene pa hidhesine me te vogel, perkunder, idealizmi ne ditet e sotme ka kaluar vertet ne virtyt)

- Leci, ky vezhgimi im me poshte vjen nga nje qe ka qene ku jane "keta te tjeret sot" (poshte dmth), u ngjit aty ku "je ti" dhe u zbrit/e zbriten/zbriti prape prej aty:

Ia ke fut kot plako!

per Deus - une propozoj te fillojme nje bast se ne c'vit do hidhet kandidatura per deputet. Une them 2010, ti si thua, apo s'ka zgjedhje ne ate vit?

Per gjithe ne te tjeret (po e perfshij dhe Era1 ketu se eshte shume e fresket e me kujton veten ne vaft) nje keshille miqesore:

nese nuk ua varin nje here, mos e lodhni frymen 100 here. Nese ndiheni te fyer, mos iu perkushtoni forumit kaq shume, qe te minimizoni lendimin. Me sa shoh une ata qe e vuajne me shume perjashtimin jane anetaret qe vertet i jane dedikuar forumit me shpirt. Jane anetare qe besojne se virtualisht apo jo virtualisht, njeriu duhet te sillet e veproje ne baze te parimeve te veta e rregullave kolektive. Ata qe jane lenduar me shume ne vite jane anetare qe shumicen e rasteve jane paraqitur me emrat e veta e jane prezantuar me punen e tyre ne forum, e gjitha kjo bere ne mirekuptimin se mundi i tyre do te vleresohet njesoj sic keta individe vleresojne forumin duke shkruar ne te. Forumi, nga vete emri dhe nga reklama eshte nje sofer shqiptare. Jo me kot sofra ka forme te rrumbullaket. Une mendoj se nese edhe stafi i FSH do te zgjidhej duke i kushtuar shume rendesi kritereve te mesiperm, mund te behej me e lehte zgjidhja e problemeve te tilla (me kupton tani Leci pse t'u drejtova ne fillim te ketij posti?).
    E gjitha sa thashe me lart eshte ne pikepamjen time menyra sesi nje forum i hapur per qellim bashkimin e shqiptareve ne nje sofer duhet te funksionoje. Ne realitet, forumi nuk drejtohet ne menyren e mesiperme, por eshte i formes: Pjesemarrja ne FSH eshte privilegj. Dhe po ne realitet, forumi eshte hapur nga nje grup i caktuar njerezish e detyrimisht qe do te mbroje mendimet/interesat e ketij grupi. Keshtu pra, ne realitet NE hyjme ne kete forum duke pritur te funksionoje si mendojme ne se duhet te funksionoje, duke anashkaluar "realitetin" dhe fjaline permbledhese te Albos: Pjesemarrja ne FSH eshte privilegj.
    Kjo keshilla ime shume e gjate ishte shprehur fare mire ne ato 5 fjale te "urta" qe postova ne fillim te kesaj teme. Ne mendjet tona Stamboli vazhdon te digjet, po ne fakt s'ka rene asnje lloj zjarri, dhe pushimet vazhdojne te qeta, dhe kjo teme po vazhdon aq shume te tregoje "demokracine" e FSH sa po me ngjan me PaDoganen.
    Perëndia nuk është mace...

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    e gjifa,

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=70719

pasi te lexova ne pershtypjet e tua, po te drejtosh te lexosh edhe pershtypjet e te tjereve...lol
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Faqja 13 prej 16 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Oda ( sofra ) Drenicake
    Nga projekti21_dk në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 1405
    Postimi i Fundit: 09-09-2017, 20:20
  2. Festivali i 11-të në RTSH
    Nga BlueBaron në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 18-12-2011, 06:55
  3. Censure mbi postimet dhe postuesit qe kerkojne antishqiptarizem?
    Nga Inteligjentja në forumin Votime dhe sondazhe
    Përgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 20-12-2008, 11:49
  4. KUJDES: Rregulla për pjesëmarrjen dhe përmbajtjen!
    Nga KVS në forumin Agnosticizëm dhe ateizëm
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 28-04-2007, 00:21

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •