Close

Rezultati i Sondazhit: A ka censure te padrejte ne forum?

Votues
125. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po

108 86.40%
  • Jo

17 13.60%
Faqja 12 prej 16 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 152
    burnt... Maska e ash
    Anëtarësuar
    05-12-2005
    Postime
    103
    Citim Postuar më parë nga leci
    Mos kujton se i kemi derguar 007 ne shtepi Fifise qe tja bijme ne maje te hundes,qe ti hipin nervat,qe te vije e te shaje mod,qe te perjashtohet etj?
    Aman se nuk na zen gjumi naten duke menduar si tja sjellim ne maje te hundes Fifise.
    Sinqerisht do me pelqente te dija çfare beni ne jeten reale,a keni halle a probleme,apo nuk merrni gjume per te zgjidhur problemin e antishqiptarizmit te dikujt.
    Se ndoshta keni ne dore metrin magjik per te matur sa patriote jane ata qe shkruajne ne kete forum.
    Nuk ju pelqen si shkruan Albo&company.
    Epo i shkruani atij ne privat e lereni ne paqe stafin.
    Shume po flitet ne kete teme por nuk po kuptoheni me njeri tjetrin.
    Ndoshta te flasesh shume eshte edhe pamundesi te shpjegohesh qarte?
    Edhe ndoshta.

Ti mendon te jesh kaq superior nga te tjeret sa me nje valle perpara te etiketosh si arrogante nje njeri qe nuk njeh?
    Duhet te dish qe ka shume anetare te perjashtuar sepse shajne,qe te kercenojne sikur te ishin Rambo,qe duan ti presin kokat anetareve te tjere etj.
    Ne si staf nje gjuhe te tille nuk e pranojme ne forum.
    Ne qofte se ti ke master ne komunikim,fillo i pari e ne do te marrim shembull.
    Komunikimi i dallon njerezit nga kafshet?
    Epo duke ndenjur me kafshet fillova te dashuroj marrezisht njerezit.
    Atehere meqe me citon po te pergjigjem edhe ty lec!

Do sugjeroja dicka si nje prove : Te gjithe racen tuaj te "zgjedhur" te moderatoreve t'i bejme thjeshte anetare dhe anetaret e perjashtuar t'i bejme vec per nje jave moderatore dhe TE SILLEN ME RACEN TUAJ TE "ZGJEDHUR " sic silleni ju me ata, sic jeni sjelle dhe sic silleni akoma! Jam shume kurioz te shoh se si do reagoni ju rraca e "zgjedhur" e moderatoreve me zotin TOPI ESHTE I IMI ne krye!

Te siguroj qe sjellja juaj nuk do jete aspak me e mire se e te perjashtuarve te tjere!Madje do jete edhe me e keqe!

Sepse "nese nuk mund te jesh fisnik kur je mbret i plotefuqishem, nuk mund te behesh fisnik kur katandisesh skllav i pafuqishem"!

Kete mesim ta jep Shopenhauer ty, races se "zgjedhur" te moderatoreve dhe sidomos atij zoterise kapadai dhe arrogant me nicname Albo! Ua jep juve "mbreterve" te gomes dhe fsheses virtuale!

ps. sa per ate superioritetin apo inferioritetin tim dil ne privat qe te mos e bejme temen chit chat personal. (meqe qenke kurioz jo per gje...)

Replike personale: Kurse une sa me shume njoh moderatore si disa prej jush aq me shume dua "njerezit" e thenjes se cituar nga ty !
    Ndryshuar për herë të fundit nga ash : 24-07-2006 më 17:32
    gone with the wind...

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar më parë nga leci
    Ti ndoshta do ta kishe bere.
    E shoh, qe ke bindje, per cdo gje, qe shkruan pa ditur gje Lec.

Shenje qe ben gabime i dashur ne vleresim, edhe ndaj atij fifise,

Dhe sjellje si te atij fifise s'eshte hera e pare qe i lexojme, ne forum, here pas here ka sjellje te tilla.

Dhe Ju, jeni po prape ju...

Ps, tu te kane odenduar ne mp, pra nicke te dallueshem, por ofendimi im eshte pa emer, eshte ofendim anonim, qe ju ve ne "faj" te gjitheve, vec ne mos qofte ky ofendim nga diskush, siper jush moderatoreve te thjeshte..., qe s'ju akuzon askush, por prape mbroni peremrin "Ne"
    Ndryshuar për herë të fundit nga Xhuxhumaku : 24-07-2006 më 17:39
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Perjashtuar Maska e Ihti
    Anëtarësuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    966
    Keshtu pra Leci...mos fol me "Ne" sepse ti nuk do te mbash pergjegjesi per ato qe thote nje kolegu yt ne forum.

Thuaj "Une"nuk te shaj, ofendoj e perjashtoj

Mund te maresh shembull nga Albo qe thote "Une vleresoj Tanhauserin" jo "une dhe Leci".
    Summertime baby!

i/e regjistruar Maska e leci
    Anëtarësuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    Citim Postuar më parë nga ash
    Atehere meqe me citon po te pergjigjem edhe ty lec!

Do sugjeroja dicka nje prove : Te gjithe racen tuaj te zgjedhur te moderatoreve ti bejme thjeshte anetare dhe anetaret e perjashtuar ti bejme vec per nje jave moderatore dhe TE SILLEN ME RACEN TUAJ TE "ZGJEDHUR " sic silleni ju me ata, sic jeni sjelle dhe sic silleni akoma! Jam shume kurrioz te shoh se si do reagoni ju rraca e "zgjedhur" e moderatoreve me zotin TOPI ESHTE I IMI ne krye!

Te siguroj qe sjellja juaj nuk do jete aspak me e mire se e te perjashtuarve te tjere!

Sepse "nese nuk mund te jesh fisnik kur je mbret i plotefuqishem, nuk mund te behesh fisnik kur katandisesh skllav i pafuqishem"!

Kete mesim ta jep Shopenhauer ty, races se "zgjedhur" te moderatoreve dhe sidomos atij zoterise kapadai dhe arrogant me nicname Albo!

Ja po te citoj per te barazuar.
    Schopenhauer dhe jo Shopenhauer ishte shume kontadiktor..nejse se skemi kohe per ate tani.Thjeshte per te treguar qe ishte kontradiktor.

Nje karakter i qete,i dashur qe ka prejardhje nga shendeti dhe lumturia,me nje inteligjence te qarte e te sigurte,nje vullnet i moderuar dhe i qete,keto jane cilesite qe asnje pozicion ne shoqeri dhe pasuri nuk mund te japin kurre.

Aphorismen zur Lebensweisheit -titulli origjinal po te interesoi.

Nga momenti qe une jam ne kete pozicion jam ne avantazh sepse kam kaluar si ty,kurse ti nuk mund te dish si jam une sepse ske arritur akoma.
    Per pozicion virtual flas e si i tille me vlere 0 ne jeten reale.
    Ne rraca e zgjedhur do shkulnim floket po te ishim ne vendin tuaj e te na perjashtonin,dhe te siguroj qe jane skena te llahtarshme prandaj mos u bej pjese e rraces se zgjedhur sepse ka mundesi humbje qelizash ne masen gri.Kjo e fundit eshte eventuale.
    Ndryshuar për herë të fundit nga leci : 24-07-2006 më 17:32
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

Unquestionable! Maska e Cupke_pe_Korce
    Anëtarësuar
    24-06-2002
    Postime
    1,602
    Citim Postuar më parë nga ash
    "nese nuk mund te jesh fisnik kur je mbret i plotefuqishem, nuk mund te behesh fisnik kur katandisesh skllav i pafuqishem"!

Kete mesim ta jep Shopenhauer ty, races se "zgjedhur" te moderatoreve dhe sidomos atij zoterise kapadai dhe arrogant me nicname Albo!

ps. sa per ate superioritetin apo inferioritetin tim dil ne privat qe te mos e bejme temen chit chat personal. (meqe qenke kurioz jo per gje...)
    ah, po une te njejten gje thashe, por juve se vure ujet me zjarr Kaq e veshtire eshte te kuptosh se ne rrethanat e ketushme, demokracia nuk mund te aplikohet? Forumin e komandon albo, edhe pike. Tani mos kerkoni demokraci dhe vetevendosje per nje "territor" qe nuk eshte juaji (sot e kesaj dite, ne shqiperi edhe me tapi ta kesh dicka, ke nje mije e nje kusure, jo vetem me llafe sic e kemi neve). Pra, ne na mbeten vetem dy opsione: ose te rrime urte e te mos perzihemi (shpesh edhe te injorojme, se jo gjithmone opinioni i kundert respektohet) ose te mos kthehemi me ketu. Kundershtimet dhe protestat nuk jane zgjidhje...ju siguroj une se as sot e as mot s'ka per te pasur vetevendosje ne FSH. Lideret e FSH-se nuk kane per te perfaqesuar ndonjehere interesat e antareve te FSH -- demokracine pra, hiqeni nga mendja!!! se po ju ben "yqme" me duket. Ata perjashto e fyej, juve kthehu dhe gam-gam; ata perjashto prape, juve kthehu e gam-gam perseri. Kur thoni qe jemi fyer, mua me vjen per te qeshur. Pse? Se po te ishit vertet, nuk do te ktheheshit me gam-gam-e perseri. Kjo nuk do shume mend per tu kuptuar, mendoj une.

ps. me keto me lart nuk desha te fyej njeri; as u njoh e as me njihni. por do te kish qene e udhes te merrni e jepni dicka ne FSH pa qene nevoja te grindeni. pra, te lexoni nje poezi te bukur, te shkruani nje pjese, te citoni nje fragment apo te mesoni si gatuhet nje gjelle. e nese jeni ateiste, mos ja lexoni albos liturgjine; nese jeni patriote, mos e lexoni grekun, nese jeni te krishtere, mos hyni nga mesimet e kuranit. that's all.
    Summertime, and the livin' is easy...

Pershendetje te gjitheve !

A ka censurë në forum?

Une mendoj se jo .
    Po flas ne gjuhen e nje antare dhe jo te moderatores .
    Asnje antar i ketij stafi nuk ka interes te perjashtoj antaret qe zbatojn rregulloren e ketij forumi .
    Tannhauser e kam lexuar dhe une , dhe kam debatuar shume here , por nuk do te thote akoma qe nje antar i tille mund te uli vlerat e Forumit Shqiptar , megjithese i ka acaruar gati 99% antaret e ketij forumi . Pikerisht antari Whisper , u acarua fillimisht me kete antar" Tannhauser " ku dhe filloj te hapi tema te ndryshme qe ne fillim , duke akuzuar per antishqiptarizem stafin e ketij forumi , me vone mbas nje debati te nxehte me Fiorin , krijoji dhe nje poezi "ironie" , ku dhe ne ate rast u perjashtua nga Fiori .
    Mendimi im , eshte se nuk ka njeri pa gabime , dhe ne Shqiptaret marrim flak shume shpejt , por qe te zgjidhim nje problem apo debat duhet te jemi me tolerant , dhe gjithmon te perdorim llogjiken para se te shkruajm apo diskutojm .

Me sa kam lexuar ne kete forum , shume antar te ketij forumi kerkojne perjashtimin e antarit Tannhauser.

Mendoj se Albo duhet ta marri seriozisht kerkesen e ketyre antareve , meqenese shumica jane pro perjashtimit te tij .

Citim Postuar më parë nga dp17ego
    Kriza e identitetit te toskeve
    E kupton se sa percares eshte ky shkrim?
    Nuk e sheh gjuhen e hidhur qe perdor, apo e ben qellimisht. Ti po i ndan shqiptaret ne nje kohe kur kjo u sherben disa te tjereve dhe ne nje kohe kur ata kane shume nevoje per bashkim.
    Prania ne forum nuk eshte invazion, por priviligj.
    Po hyre ne forum me idene qe ke dike mbi krye, kjo eshte krize identiteti.
    Dhe po ashtu po hyre ne forum me ide te ngrira, te fosilizuara, po ashtu je paara nje krize identiteti....
    Dhe po hyre ne forum dhe mendon qe ti je i pari, kjo shkon edhe me tej se kriza e identitetit dhe cdo psikiater mund te te klasifikoje ne shkallet e njohura te shkences se tij.

Por...une mendoj qe pergjithesish prania ne forum te ndihmon te krijosh nje forme tjeter identiteti te pahasur me pare nga ne shqiptaret por edhe me gjere.

Forumi te meson qe te komunikosh pa u paraqitur fizikisht, je si nje liber bardh-e zi, pa kopertine dhe i thua grupit bashkeforumist: Hej ja ku me kini, me zbuloni cili jam. Nuk pi uje ne je i bukur a i shemtuar, me tualet apo pa tualet bile mund te hysh edhe pa lare syte ne mengjes dhe me breke po te duash...askush nuk te sheh ato mbulesaqe humanet i adaptuan mbasi i deboi perendija nga parajsa,(kjo per fetaret). apo kur u zhvilluan aq sa te kuptonin qe duhej te mbulonin "turpin"(jko per ateistet).
    Ne forum nuk ka grada, nuk ka moshe, nuk ka ofiqe dhe une mendoj qe qe ketu fillon kontradikta. Njeres qe jane mesuar te imponohen (me gradat moshen, rangun, veprat, veshjet, seksin,pozat) ndodhen si te barabarte para te panjohurish, me te cilet duhet te ballafaqohen me ate te famshmen "materje GRI", e cila shpesh cedon qe te bindet. Atehere fillon reagimi i cili s'eshte gje tjeter vecse nje krize identiteti ne virtualitet, nje krize identiteti qe duhet studjuar nga shkencetaret, nje forme absurde e ekzistences, nje virtualitet qe te kujton disa filma fant-shkencore.
    Ne vijme ketu nga shume lloje CV, histori jetesh, bartim mbi supet tane faje e mekate, ngjarje , vrasje ndergjegje momente katharsi, refleksione ndaj pushtetit , por dhe nenshtrime te turpshme. Kjo sjell per pasoje deformacione karakteri te tilla qe erresojne logjiken, dhe e pervertin ate.
    Dikush eshte minoritar grek, turk, maqedon, italian, jevg, cigan pse jo edhe cifut...
    Dikush ka nje daje serb, dikush ka nje moter te martuar me grek dhe vete eshte suni mysliman , por i biri eshte bere bektashi...mos jane te cuditshme keto?
    Njoh dike ketu qe e gjithe familja e tij ortodokse, ka luftuar kunder grekut per 200vjet dhe 100vjet me pare kunder Ali Pashes. Ky eshte akuzuar per grekofil ne nje nga postimet e tij sepse tha qe greket jane popull i lashte dhe me tradita.
    I gjithe ky kontigjent kaq i larmishem duhet te bashkebisedoje ne nje forum, ne nje forum shqiptar...
    Mendon qe eshte kaq e lehte??? 26000 fryme te pafryma bashkejetojne duke perdorur vetem trurin.(ose duke mos e perdorur ate shume here)
    Shkruan shume bukur dp17ego , me pelqeu shume shkrimi yt .

Respekte ..
    Përmbi za, që lëshon bylbyli,
    Gjuha shqipe m'shungullon,

burnt... Maska e ash
    Anëtarësuar
    05-12-2005
    Postime
    103
    Lexuesja 1963

Tannhauser e kam lexuar dhe une , dhe kam debatuar shume here , por nuk do te thote akoma qe nje antar i tille mund te uli vlerat e Forumit Shqiptar , megjithese i ka acaruar gati 99% antaret e ketij forumi . Pikerisht antari Whisper , u acarua fillimisht me kete antar" Tannhauser " ku dhe filloj te hapi tema te ndryshme qe ne fillim , duke akuzuar per antishqiptarizem stafin e ketij forumi , me vone mbas nje debati te nxehte me Fiorin , krijoji dhe nje poezi "ironie" , ku dhe ne ate rast u perjashtua nga Fiori .
    Po..po...te lexojme, por me duket se e ke lene pergjysem aresyetimin tend, sidomos duke patur parasysh edhe faktin qe sipas teje nuk paska censure ne kete forum. Pra c'ndodhi me pas me kete rrefim tendin? Ke ndonje koment? Ti besoj je vajze e rritur dhe duhet te kesh nje opinion se cili gaboi, Tannhauzer, whisper apo Fiori ? Meqe je edhe moderatore...

Keshtu e ben me te besueshem opinionin tend dhe na ndihmon te ndryshojme dhe te permiresohemi ndoshta.
    gone with the wind...

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar më parë nga Lexusja_1963

Me sa kam lexuar ne kete forum , shume antar te ketij forumi kerkojne perjashtimin e antarit Tannhauser.
    Njerezit nuk kerkojne, perjashtimin e Tannhauserit, kerkojne qe antaret te trajtohen njelloj, jo kush shkruan si Tannhauseri t'i lejohen shkrimet, e kush shkruan kunder trajteses se tij, ti shuhen shkrimet.

Se edhe po u perjashtua Tannhauseri do te hyje me emer tjeter, pastaj kendej shuhen firmat e te tjereve, firma e tij greke qendron.

Pastaj ka plot e plot gjera, qe i kane bere njerezit te "ngrejne" krye si thone disa, por ti i lexon vete,
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Authentic Maska e DeuS
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Sa t'vdek jeni me i rrit mendjen tjetrit mer yahoo! (?!) Mos mer amon, mos ja permendni emrin aq fort se sa me shume vazhdoni aq me shume fllucka dalin nga pellgu ku po noton (ai dmth, se s'du me ja permend emrin lol) ...

Tjatrrit hallall se o i qut, shfrytezoi oportunitetin duke hapur nje forum ne nje kohe qe pak veta kishin dijeni dhe ja dinin te miren, i futi brrylin sa mundi tere kolegeve dhe rivaleve, u perkushtu si dreqi per ta mirembajtur dhe per ta avancuar dhe tashi ja pi longun benefitit (parave) qe vijne si rezultat i cdo klikimi qe ju beni mbi linkun e FSH, qofte ky direkt apo nga google etj. Hallall mer, sic mundoheni dhe ju me cdo lloj profesioni apo menyre per te fitu parane neper bote ashtu edhe tjatrri, por ama tjatrri ka edhe nje favor plus...qe ne nje te ardhme, pamvaresisht nga c'ka bere e ben, pamvaresisht sesi, qysh apo tek...i degjohet edhe emri (ate emer qe po i jehoni ju edhe sot) si nje nga themeluesit dhe kontribuesit e memedheut lol

Mesoni nga ne qe u regjem kohe e kohe me pare...let it go man...dhe n.q.s nuk te pelqen (gje qe eshte shume e mundshme) mos shkruaj fare!

PS: Kur e kam marr vesh sesa para fitohej nga ky forum jam habitur...dhe detyrimisht qe edhe SMO+MOD duhen te kene rroga te majme, sepse do jete kulmi nese seriozisht perdoren si lysha duke i perkedhelur nga mbrapa me shprehjen e zakonshme 'E keni nder ti sherbeni Forumit te Shqiptareve te Perbashkuar' lol

Perjashtuar Maska e romeoOOO
    Anëtarësuar
    27-08-2005
    Postime
    1,542
    DeuS hudhe ndonje shifer se sbehet nami!

Faqja 12 prej 16 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Oda ( sofra ) Drenicake
    Nga projekti21_dk në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 1405
    Postimi i Fundit: 09-09-2017, 20:20
  2. Festivali i 11-të në RTSH
    Nga BlueBaron në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 18-12-2011, 06:55
  3. Censure mbi postimet dhe postuesit qe kerkojne antishqiptarizem?
    Nga Inteligjentja në forumin Votime dhe sondazhe
    Përgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 20-12-2008, 11:49
  4. KUJDES: Rregulla për pjesëmarrjen dhe përmbajtjen!
    Nga KVS në forumin Agnosticizëm dhe ateizëm
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 28-04-2007, 00:21

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •