Close

Rezultati i Sondazhit: A ka censure te padrejte ne forum?

Votues
125. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po

108 86.40%
  • Jo

17 13.60%
Faqja 10 prej 16 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 152
    bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Edhe ju c'paskeni qene, e kthyet temen rreth Tannhousit, se pertoj tja spelloj tamam tani. Pse i jepni kaq rendesi nje personi te vetem ketu , kur jemi 26 mije anetare ? lol

Censure ? Yes Ka .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2004
    Postime
    6,076
    po votoj edhe une si pinku

po ka dhe shume bile......................

Citim Postuar më parë nga ash
    ps. E kuptoj shume mire qe te doli tema disi jashte asaj qe kishe parashikuar dhe ke ndoshta vrarje ndergjegje qe e hape ti kete teme. ( Kam te drejte te dyshoj qe ke qene e porositur te hapesh kete teme, duke marre shkas nga kthesa qesharake prej 180 gradesh qe bere. Uroj te mos "aksidentohesh" lol)
    Nuk e lexova me perpara kete, por me ke bere per te qeshur.

Nese do te dish arsyen e hapjes se temes, nuk eshte me porosi, nje dhe as une nuk kam ndryshuar qendrim ndaj te vertetes se censures.

Mirepo mendja ka imagjinate dhe ka te drejte te te shkoje ku te doje.

Fakti qe une tregova anen tjeter te mendimit tim nuk zhvlefteson ate qe une mendoj se ka me teper rendesi: Mos moderimi dhe mos fshirja e shkrimeve me vlere dhe mos ofendimi i antareve.

Nese jam njeri qe i shoh gjerat me te mirat dhe te ligat, nuk do te thote se vleresoj te ligat, thjesht i ve ne dukje. Dhe e keqja e shume ketu (duke perfshire dhe kryesine) eshte mos respektimi i debatit dhe i pjesetareve ne te. Dhe mos respektimi fillon nga chit chat-et dhe perfundon ne fshirjen totale apo dhe ne perjashtimet.
    Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!

Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anëtarësuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    1,946
    Ncncncn

Hapet Nje Teme Me Nje Sondazh

Pikerisht Ti Manulaki Qe E Ke Hap Temen Duhet Te Kerkosh Ti Qe Mos Kthehet Tema Ne Chit - Chat Me Kto Citime Por Gjith Se Cili Te Jape Mendimin E Vet

Vet Sondazhi Flet Vet Votimi Flet Per Ate Gjerat E Tjera
    Skeni Pse Debatoni Kot Me Kot
    Takohemi Ditën e Gjykimit

viva voce
    Anëtarësuar
    05-09-2005
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    758
    Citim Postuar më parë nga Bota_E_Jona
    Ncncncn

Hapet Nje Teme Me Nje Sondazh

Pikerisht Ti Manulaki Qe E Ke Hap Temen Duhet Te Kerkosh Ti Qe Mos Kthehet Tema Ne Chit - Chat Me Kto Citime Por Gjith Se Cili Te Jape Mendimin E Vet

Vet Sondazhi Flet Vet Votimi Flet Per Ate Gjerat E Tjera
    Skeni Pse Debatoni Kot Me Kot
    Me fal per nderhyrjen por germat kapitale vihen vetem ne krye te fjalise dhe jo tek cdo fillim fjale.

Nuk ke faj ti, por mua me nervozon nje shqipe e shkruar keq. Nuk rri dot pa nderhyre

Si eshte e mundur qe nuk e di kete, apo eshte ndonje arsye tjeter?
    DP
    sereno

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anëtarësuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Ore nuk kuptoj nje gje. Shqiptare jemi e Shqip nuk po merremi vesh.

Albo e ka theksuar qindra here ju cfare jeni duke diskutuar akoma. Thjesht jepeni nje vote aty meqe e keni hapur si sondazh.

Nuk e di se ku e gjeni ju te drejten te akuzoni nje Forum te tere, nuk e di se kush jeni ju qe te vendosni mbi bindjet politike apo fetare te nje personi tjeter. Sic e kane thene edhe nje ish-mod. nese vertet mendoni se Forumi eshte "Anti-Shqiptar" dhe nuk ju pelqen jeni te lutur te largoheni sa me pare, pasi njeri me dhune nuk po mbajme.

Po beni shume rremuje per dicka qe vertet ju shqeteson duke kaluar edhe ne akte shume te ulura sic qe postimi masiv nga Anetari/ja Fifija. Kujtoni se me ate veprim fituat gje.

Nuk e kuptoj pse akoma vazhdoni e merreni me nje teme ku pergjigjen e keni marre tashme.

Vertet do te filloni replikat duke me quajtur "Anti-Shqiptar", por po ju them dicka Kaq sa une te jeni Shqiptare ju. Saper info nuk kam votuar as po as jo.

Edhe mua me vjen vertet keq per ato perjashtime, por nuk mund te themi se Anetari ka gjithnje te drejte. Disa here kam kontaktuar me anetare te ndryshem me ane te MP duke i paralajmeruar se jane duke vepruar gabim edhe si perfundim ne resto kam marre ofendime nga me ordineret.
    Nuk them se Admin. dhe Smod. jane pa faj po edhe ato kane nje fare arsye qe e bejne ate veprim.

Mos harroni se edhe Admin. Smod. e Mod. jane njerez, kane seder nuk jane robote.

Nejse po e mbyll me kaq, e shpresoj te ulni pak ritmin e kesaj "kryengritje" qe jeni duke bere.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Citim Postuar më parë nga ClaY_MorE
    Ore nuk kuptoj nje gje. Shqiptare jemi e Shqip nuk po merremi vesh.

Albo e ka theksuar qindra here ju cfare jeni duke diskutuar akoma. Thjesht jepeni nje vote aty meqe e keni hapur si sondazh.

Nuk e di se ku e gjeni ju te drejten te akuzoni nje Forum te tere, nuk e di se kush jeni ju qe te vendosni mbi bindjet politike apo fetare te nje personi tjeter. Sic e kane thene edhe nje ish-mod. nese vertet mendoni se Forumi eshte "Anti-Shqiptar" dhe nuk ju pelqen jeni te lutur te largoheni sa me pare, pasi njeri me dhune nuk po mbajme.

Po beni shume rremuje per dicka qe vertet ju shqeteson duke kaluar edhe ne akte shume te ulura sic qe postimi masiv nga Anetari/ja Fifija. Kujtoni se me ate veprim fituat gje.

Nuk e kuptoj pse akoma vazhdoni e merreni me nje teme ku pergjigjen e keni marre tashme.

Vertet do te filloni replikat duke me quajtur "Anti-Shqiptar", por po ju them dicka Kaq sa une te jeni Shqiptare ju. Saper info nuk kam votuar as po as jo.

Edhe mua me vjen vertet keq per ato perjashtime, por nuk mund te themi se Anetari ka gjithnje te drejte. Disa here kam kontaktuar me anetare te ndryshem me ane te MP duke i paralajmeruar se jane duke vepruar gabim edhe si perfundim ne resto kam marre ofendime nga me ordineret.
    Nuk them se Admin. dhe Smod. jane pa faj po edhe ato kane nje fare arsye qe e bejne ate veprim.

Mos harroni se edhe Admin. Smod. e Mod. jane njerez, kane seder nuk jane robote.

Nejse po e mbyll me kaq, e shpresoj te ulni pak ritmin e kesaj "kryengritje" qe jeni duke bere.
    Clay_MorE

C'ka nuk ke kuptuar qe eshte shqip?

Ne lidhje me komentet antishqiptare, nuk behet fjale per bindje politike, por per bindje patriotike, dhe Albo eshte i pari qe promovon pikerisht keto vlera ne forum. Pra nje pjesetari ne forum thjesht i bie ne sy dicka ndryshe nga keto vlera dhe flet.
    Nese ky/kjo anetar i ka lexuar gabim shkrimet, ku eshte e keqja e shpjegimit? Nese ne nje forum ortodoks, nje katolik nuk shkruan dot dhe i fshihen shkrimet, a mund te shkruaje nje grek/rus/amerikan (fjala vjen) ne forumin shqiptar dhe te mos i fshihen shkrimet?
    Me sa kam kuptuar une moderatoret bejne moderime dhe shpjegojne moderimin. Ku eshte problemi qe nje antar kerkon shpjegim per mos moderime aty ku ai/ajo mendon se ka shkelje.

Askush nuk po ben kryengritje ndaj Albos+administratoreve te tjere+moderatoreve. Thjesht duke qene pjesetare te forumit dhe duke dhene perdite kontributin si te tille, kerkojme nje fare drejtesie te justifikuar mendoj.
    Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!

Citim Postuar më parë nga i_pakapshem
    1. Ti cfare e quan veten?

2. Tannhauser e ka pranuar vet qe eshte grek me plot goje.

3. S'eshte antishqiptarizem nga tannhauseri te shashe pjesen derrmuese te intelektualve shqiptare, ti besh shqiptaret grek, token shqiptare toke greke e me mijra postime qe ky "intelektuali njeri-enciklopedi ben"?!!! Me duket se si ke lexuar shkrimet e tija.

4. Ky "intelektuali" bie vetem shkrime te trilluar nga mendja e semure greke dhe gjithmone kto shkrime thyen me argumenta dhe fakte nga cyclotomic dhe plote antare te tjere qe ju shkon pershtat emri intelektual. Pergjigjia e tani per kto shkrime eshte "Ik mer baloz andej". Kurse pergjigja e albos kunder ktyre shkrimeve eshte ti heqi dhe te perjashtoje antaret si whisper qe bejne kto shkrime. Eshte alboja me kompani grek dhe greqidashes apo eshte vecse paranoja jone?
    Edhe nje shqiptar mund te jete anti shqiptar. Prandaj nese Tann. ka pranuar qe eshte grek, sic e tha dhe diikush (me duket) nuk e ben anti-shqiptar. Perkunderazi, shkrimet keqedashese krijojne anti shqiptarizmin.

Sa per mua, s'jam anti-shqiptare, besoj te mjafton (kur te me hidhen ca ne gryke - e ketilla, e atilla, e hape sondazhin me qellim te keq... e ku ta di une c'mund t'i pjelle mendja forumistit )

Ne lidhje me fjaline e fundit, nuk kam pergjigje reale, thjesht nje urim: Qofte paranoje

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Hehe, bravo i qofte Albos qe krijoi krizen e identitetit te toskeve ne foruminshqiptar. Ia arriti qellimit. Ata qe krijuan Shqiperine, duan edhe ta shkaterrojne.

i/e regjistruar Maska e Era1
    Anëtarësuar
    19-12-2004
    Postime
    1,307
    Citim Postuar më parë nga Manulaki
    Edhe nje shqiptar mund te jete anti shqiptar. Prandaj nese Tann. ka pranuar qe eshte grek, sic e tha dhe diikush (me duket) nuk e ben anti-shqiptar. Perkunderazi, shkrimet keqedashese krijojne anti shqiptarizmin.

Sa per mua, s'jam anti-shqiptare, besoj te mjafton (kur te me hidhen ca ne gryke - e ketilla, e atilla, e hape sondazhin me qellim te keq... e ku ta di une c'mund t'i pjelle mendja forumistit )

Ne lidhje me fjaline e fundit, nuk kam pergjigje reale, thjesht nje urim: Qofte paranoje
    Manu ti e ke hapur sondazhin me qellim shume te mire.
    Dhe nga kjo teme po kuptojme kush jemi, ku jemi dhe pse jemi dhe, sigurisht qe nga keto do perpiqemi te gjejme ate qe i mungon gjithseicilit ne kete forum.
    Une nga ana ime te falenderoj shume , sepse eshte me me vlere kjo teme se sa temat me sharje nga te gjitha krahet.
    Firma ime eshte : SHQIPTARE

Faqja 10 prej 16 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Oda ( sofra ) Drenicake
    Nga projekti21_dk në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 1406
    Postimi i Fundit: 03-08-2025, 13:10
  2. Festivali i 11-të në RTSH
    Nga BlueBaron në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 18-12-2011, 06:55
  3. Censure mbi postimet dhe postuesit qe kerkojne antishqiptarizem?
    Nga Inteligjentja në forumin Votime dhe sondazhe
    Përgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 20-12-2008, 11:49
  4. KUJDES: Rregulla për pjesëmarrjen dhe përmbajtjen!
    Nga KVS në forumin Agnosticizëm dhe ateizëm
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 28-04-2007, 00:21

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •