Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 19 prej 19
    automotive Maska e ClaY_MorE
    Anëtarësuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Citim Postuar më parë nga ash
    ?????????????????

Po ti cfare pate? Cfare te shqetesoi ne postimet e mija dhe te beri te shkruash te mesipermen? C'ne thesi? Kush te quajti ty antishqiptar? O Zot i madh dhe i vertete!

Perderisa jam ne STAF, do te thote qe bej pjese ne postimet e tua te mesiperme.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

burnt... Maska e ash
    Anëtarësuar
    05-12-2005
    Postime
    103
    Citim Postuar më parë nga ClaY_MorE
    Perderisa jam ne STAF, do te thote qe bej pjese ne postimet e tua te mesiperme.
    Une nuk kam nga ta di qe ti je pjestar i ketij stafi, por gjithsesi kjo nuk te ben aspak fajtor nese nuk je fajtor dhe nuk ndjehesh fajtor per temen dhe replikat ne vazhdim...Nuk besoj se ke qene ti ndonje here objekt i ankesave tona, keshtu qe mos u shqeteso. Ata qe jane fajtore e dine vete edhe pse hiqen si engjejt virtuale kur nje mase e konsiderueshme anetaresh i akuzon publikisht per sindromin TOPI ESHTE I IMI.

Sidoqofte ty te kerkoj ndjese nese je ndjere i cenuar nga postimet e mija ne kete teme! Te siguroj qe ti nuk je nga te akuzuarit
    gone with the wind...

i/e regjistruar Maska e Era1
    Anëtarësuar
    19-12-2004
    Postime
    1,307
    OOOppppppssss edhe une qenkam moderatore .

Whisper i cili e di mire rendesine qe ka FJALA e perdor fjalen NESE qe njerzit (qofshin keta antare , mod, smo, admin) te marrin pozicionet e duhura dhe ti thone vetes qe me apo pa NESE une nuk jam plehre.

Njeriu nuk eshte plehere sepse jeton me arna , se nuk lahet, apo se nuk krihet por eshte plehre nga te bemet (i themi ne nga anet tona).

Te kesh dhe te dish jane dy gjera shume larg njera-tjetres. Whisper di dhe s'ka nevoje te kete sepse kamja vjen pas ditjes.

Nje shpirt i bute dhe aq artistik sa i Whisper duhet te dihet te lexohet.

Keshille per titullaret e forumit une mund te jap vetem : qetesi, durim, patriotizem, mirekuptim,shqiptarizem, paanesi.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Era1 : 20-07-2006 më 14:11
    Firma ime eshte : SHQIPTARE

Perjashtuar Maska e diikush
    Anëtarësuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    Puna eshte qe shpesh here kur kalon shume kohe ne forum fillon e gjykon ate me kriteret e nje grupi social real (society), te mireorganizuar, demokrat dhe mbase edhe me ideal se jeta ne te vertete. Sic tha the luanesha forumore diku tjeter duhet nje doze e vertete realiteti qe te te ndihmoje te distancohesh ca nga forumi, se shpesh here behen gjerat dhe prespektivat lemsh ne koke lol

Tani puna e stafit mendoj duhet vleresuar, se tek e fundit, te mire apo te keq, ata e mirembajne forumin dhe e bejne te mundur per te gjithe, dhe koha eshte flori per cdo njeri. Mendimi im personal me aq sa kam njohur stafin e forumit ketu ne virtualitet; kam respekt per shumicen dhe vleresoj punen e secilit prej tyre. Jane ca tipa pastaj qe ta sjellin ne maje te hundes (packa se per mua tek-tuk ka ndodhur) por si kudo dhe ketu. Gjithashtu do theksoja Albo qe po ta krahasoja vleresimin tim per shumicen e stafit te forumit me ate per ty personalisht, vleresimi per pjesen e stafit pa ty eshte disi me i madh . Vazhdoj te respektoj dhe vleresoj inisiativen dhe punen qe ben ti Albo, por kjo ka rene ca nder vite duke hasur ca tipare qe ke shfaqur se tepermi, si arroganca, mosmirenjohja, dhe disasocimi nga realiteti, qofte real apo virtual. Askush nuk eshte perfekt, por stonon shume kur nje individ i thote te tjereve (me fjale apo veprime) une i di gjerat si jane dhe jo juve, dhe per sa juve te jeni kundra mendimit tim e keni gabim lol, dhe duke qene 'shefi' qe thote kete eshte akoma me ndryshe; besoj e kupton.

Per sa i perket antareve, ti njehere personalisht Albo vertet qe je treguar mosmirnjohes ndaj shume prej tyre individualisht. Te gjithe e dime qe jo 26 mije po 26 milione te thone statistikat e forumit, jane vetem nje dore njerzish qe jane aktive ne forum, dhe personalisht mendoj edhe nga keta antare, nje pakice e tyre jane ata qe sjellin vertet vlera ne kete forum; te tjeret mbushim faqet. Eshte elementare ne te kuptuar qe nje forum, si bashkesi njerzish qe eshte (packa se virtuale) mer funksion vetem kur ka njerez qe marin pjese ne te; ne te kundert do ishte nje blog privat ku stafi vetem mer pjese, pra do ishte si nje ushtri vetem me gjenerale dhe pa asnje ushtar lol.
    Ne kete aspekt duket jashtezakonisht shume keq kur meqenese per nje gje apo nje tjeter ke nje argumentim apo mosperputhje me nje antar dhe i ve fshesen, meqenese forumi eshte i joti dhe 'kujt nuk i pelqen le te iki'.
    Personalisht mua ma vret akoma me shume syrin kur juve ne nja 2-3 raste qe kam deshmuar une, jo vetem qe keni perzene antaret qe ju jane kundervene, por edhe keni fshire temat e tyre (fshire, jo vetem mbyllur), per te zhdukur 'evidencat' ... me keq se kgb-te !
    * Per sa i perket wisperit, une isha mbase nga te paret tek tema e vet qe e kritikova ashper per disa fjale ofenduese te tijat nen forum, pasi jam kunder ofendimeve. Gjithashtu ama edhe i dhashe te drejte per nje pjese te shkrimit te tij, ashtu sic mu duk mua (keto shikohen tek tema e fshire). Gjithsesi, me aq sa lexova tek ajo teme, mendoj se perjashtimi i tij u be per te njejtat arsye si dhe per te tjeret 'si ai'; per ti treguar vendin atyre qe ngrene kryet kunder administratorit, dhe pastaj normal perdoret toni i tij ofendues si arsye (qe per mua ishte i gabuar, por jo i justifikuar per ta perjashtuar, se disa tipa kane share me fmilje e me fis dhe prap jane ne forum).

Cdo post i caktuar, qofte edhe virtual, vjen me pergjegjesi dhe pune, por edhe mundesi per abuzim. Ti per mua personalisht Albo ke anuar me shume nga e dyta keto kohet e fundit.

Kurse per te shume ankuarit dhe gjithe antaret (duke perfshire veten lol) do sugjeroja vertet nje doze te forte realizmi dhe mbase ca me shume distancim nga virtualiteti, aq me teper kur mendon se ke raste legjitime te besh kete per pune ankesash si keto tek kjo teme dhe te tjera si keto.

Tek e fundit mos harroni qe edhe keto tema dhe postime keshillash konstruktive apo kritika qe po shkruajme, jane po pjese e ketij forumi, dhe jane ne meshire/varesi te gjykimit te Albos dhe pjeses tjeter te stafit

P.S. Mos u cuditni shume po e pate kete shkrim timin apo temen te fshire, dhe mua te perjashtuar, se heren e pare u perjashtova pikerisht pasi vazhdova te mar pjese me shkrime tek forumi i "Verrejtjeve dhe keshillave" mbasi mu tha te mos ta beja nje gje te tille nga administratori forumit, packa se nuk ofendova njeri. Keshtu qe po u perjashtova kete rradhe e dini arsyen, se meqe do jem i perjashtuar nuk vij dot tua them lol
    Ndryshuar për herë të fundit nga diikush : 20-07-2006 më 14:56

Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anëtarësuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    1,946
    Nje Pyetje Kam Per Ty Albo

Per Ty Si Admin I Ktij Forumi Shqiptar , Ku Qe Gabimi I Wisper , Beri Ofendim Apo Thjesht Po Diskutonte Me Nje Moderator Psh .
    Dhe Nese Un Ose Dikush Tjeter Them Dicka Ne Forum Per Shqiperin Tone Per Te Drejtat Tona Si Shqiptar Qe Dikush Hyn E Na Flet Per Gjerat E Tjera Eshte Gabim Perseri ??

Nese Ke Mundesi Mund Te Me Japesh Nje Pergjigje
    Takohemi Ditën e Gjykimit

Bota, prite pergjigjen. hahaha.
    Ignore List: Snow~Drop

Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anëtarësuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    1,946
    Un Do E Pres Dhe Nese Nuk Mar Pergjigje Atehere Do Te Thot Qe Ne Jemi 0 Ktu Dhe Ngelet Si Perhere Nje Person Qe Duhet Te Behet Si Thot Ai Ose Ska
    Por Jo Shpresoj Qe Albo Do E Gjej Nje Pergjigje Per Nje Pyetje Te Thjeshte Qe I Drejtova
    Takohemi Ditën e Gjykimit

Perjashtuar Maska e strano
    Anëtarësuar
    07-04-2006
    Vendndodhja
    n'toke
    Postime
    371
    Ne fakt ktu shum antarëve u jepet baned nga s-mod apo mod Admin etj etj pa arsye, pse duhet te fshihen Temat, shkrimet, apo postimet e dikujt, sepse edhe ne forum futemi me të vërtetë për të bër debat në lidhje me ca tema ca gjëra që në jetë reale nuk i hasim, ama virtualisht kena mundësine ti shikojme kto gjëra.

Ama shum postime fshihen "edhe pse jan në lidhje me temën" shum postime të tjera lihen ku ka lidhje me racizem, shum të tjërve u jepet e drejta fjalës të flasin si të duan, edhe shum të tjerve u mbyllet goja me përjashtim direkt nga forumi..

Ne e dim Albo që ti e ke ktë forum edhe shyqyr është forumi me i madh virtual shqiptar sot per sot, ama ktu nëpermjet teje "dmth forumit shqiptar" ne kena njoht shum antarë të tjer, madje kena krijuar respekt për disa qe as i kena parë asnjëher, ama thjesht nga shkrimet i respektojmë... kjo sdo të thotë se ktu hyn njerëz që kan mbaruar shkollën e lartë apo ku ta di unë jan shkencëtare, ktu hyn të gjitha nivelet, nga shtresat e ulta gjer te shtresat e larta, prandaj ti nuk ke mundësine të dallosh se kush e ka gabim apo drejt, kush është mesues letersie e kush është traktorist...

Prandaj ktu duhen të jen të drejtat e barabarta, në rast se ti do lësh "nje mësues letërsie të flasë" që kur bie fjala mund të punojë edhe në McDonalds, duhet të lësh edhe dikë tjetër tjetër të flasë paçka se mund të ket nick të shëmtuar, flet apo nuk flet në PDG, në rast se dikush u permbahet temave, skeni të drejte ti fshini postimet, në rast se dikush tregohet racist duhet të merren masa, nuk duhet të ndalohet ai qe hap temen ANTI RACIZEM duhet të ndalohet ai që përhap racizëm.

Rastin e Whisper se di si ka qënë, ama në shum postime lexova qe ai po fliste për disa ANTI SHQIPTARE që flisnin mbanin anën e greqisë edhe ofendonin shqipërine.. atëhere duhet te merrni masa edhe per X person që ofendon VENDIN E TIJ, sduhet të merrni masa per X person që Mbron vendin e tij.

Duhet të krijosh një pa'anesi Albo sduhet të jesh i njëanshem.... shum thonë se je RACIST GREK, kur e thote një person nuk i vihet re, kur e thonë 2 heeemm duket si komplot, kur e thonë 100 ta siguroj se je i atillë.

ose vërtetoje se sje i atille ose e kotë të vazhdojme postimet, se unë kam hyrë sepse e di që është FORUM SHQIPTAR jo forum Grek.

Nuk pres perjashtime nga forumi per kte postim... mbase fshirje postimi.... po aq me ben jam mesuar tek mi fshini postimet.

Edhe shum Gabim kur thua "mund të ikni te gjith nga sytë këmbet" nuk ështe gjë e mire kjo.. gjithsesi koha do bëj të vetën!...

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,400
    Postimet në Bllog
    22
    Per Ty Si Admin I Ktij Forumi Shqiptar , Ku Qe Gabimi I Wisper , Beri Ofendim Apo Thjesht Po Diskutonte Me Nje Moderator Psh .
    Dhe Nese Un Ose Dikush Tjeter Them Dicka Ne Forum Per Shqiperin Tone Per Te Drejtat Tona Si Shqiptar Qe Dikush Hyn E Na Flet Per Gjerat E Tjera Eshte Gabim Perseri ??
    Ai nuk u perjashtuar per "nje" gabim ai u perjashtuar per shume gabime dhe nuk eshte hera e pare qe perjashtohet. Se cfare ben Whisper apo X, se cfare profesioni ka, se cfare intelekti apo shoqerie ka, mua nuk me intereson dhe as ka per te me interesuar ndonjehere. Ajo qe me intereson mua eshte qe kur me drejtohet mua apo stafit, te tregoje 1/10 e respektit qe kemi treguar ne per te.

Dhe gabimi tjeter eshte qe me ate fjalor, dhe me ato "akuza" ai nuk ofendon vetem stafin e Albon, ai ofendon inteligjencen e prek genin e patriotizmit te cdo shqiptari qe merr pjese ne forum: Karshillek anti-shqiptar i forumit shqiptar? Per cilin forum po flet? Per forumin e Albos apo per forumin e 26000 anetareve te regjistruar ku pjesa derrmuese jane ne diaspore dhe kane nje shkalle arsimimi e kulture me te gjere se vete shoqeria shqiptare? Do te merrnin pjese ata mijera anetare ne nje forum "anti-shqiptar"?

Dhe pasi te peshtyn ne fytyre me nje fjalor rruge, pret edhe nje pergjigje nga stafi e Albo personalisht. Nuk ka vend ne kete forum per ata njerez qe nuk vleresojne ate qe gjejne ne forum dhe perjashtimi behet se une nuk do te rri te "llogjikoj" me njerez qe jane me te vertete shpirtzinj e te pagdhendur.

Patriotizmin tim une nuk e shpreh me fjale dhe as nuk ka ngelur qe te ma vleresoje Whisper e kompani.

Albo

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-06-2009, 14:09
  2. Nje keshille rreth nje firewall...
    Nga ElMajico në forumin Pyetni ekspertët
    Përgjigje: 40
    Postimi i Fundit: 02-10-2008, 08:44
  3. Kerkoj nje keshille
    Nga fioreal në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-04-2005, 14:03
  4. Vargjet e hequra nga Kurani
    Nga Seminarist në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 04-02-2004, 11:40
  5. keshille lexuesit tim!
    Nga macia_blu në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 06-08-2002, 08:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •