Diike, nuk e di si o puna e Taulantit;
mbreme rrinte i menduar me syte perenduar e fishkellente kenge dashnije.
pastaj kur vinte fishkellima te nje pjese e caktuar, kendonte me ze "s'me mbetet gje tjeter, zemres t'i ve nje gur"
Diike, nuk e di si o puna e Taulantit;
mbreme rrinte i menduar me syte perenduar e fishkellente kenge dashnije.
pastaj kur vinte fishkellima te nje pjese e caktuar, kendonte me ze "s'me mbetet gje tjeter, zemres t'i ve nje gur"
Summertime baby!
Mos shaj nga roomatja se te ve flaken!Postuar mė parė nga Taulant _NYC
Te keqen e avatarit by the way, Ydhi i lagjes. :-)
Cosmo, kot mi per dengla te mora inat....![]()
Pilli, boll u solle si pordha neper breke se s'po ta dhjet njeri.
Kur theres une degjon gjithe long island dhe queens apo jo Ihto , trembem ca te diele . Kur kuqka ze Korcen ne goje behem teper nervous long storyyyyyyyyyyy.
Sa per te mos dale nga tema sapo me njoftoj congressmeni i lagjes qe ne Ditmars and steinway po shperndahen : Water, ice and some food...........erdhen me ne fund ndihmat nga Tirana .
.Sa Per ju qe jetoni akoma ne Bronx futjani vrapit se Bronx o ba si puna Tiranes ska vajt malok ska vajt ne Tirane e kan zhvirgjiruar Tiranen nga te kater Cepat.Caio Piplla nga BaBaSa per Nju Jorkeze Futjani prap vrapit se kamikazet kan plane per new york
:P
Po ce o ty mbyllte une e kisha fajin , po ti o si pe si mi kishte cickat ajo mulatka para meje ne radhe??????????????Postuar mė parė nga Ihti
Gjezzz o shoke .![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Pelivesa e babsoulit je ti moj dreq apo je kopja e shemtuar e saji![]()
une them ta cojme ne las vegas dhe ne bunny ranch; kur te kthehet if he still feels the same for her, that means it was true love, and we'll leave him alone to enjoy his fall in love valleyPostuar mė parė nga Ihti
Postuar mė parė nga BaLLaKumi
Kopje karboni!![]()
My whores left me no time to get married.
Nejse po dal dhe une se me mbaroi orari i punes - TGIF sot!!!
Kaloni nje weekend sa me te bukur te gjitheeeeee!!!!!
"...beauty comes from inside....the mind comes from reading"
Krijoni Kontakt