Kurse ti Pinko po sharron te te shofim i cike ne te tjeret,.
Kurse ti Pinko po sharron te te shofim i cike ne te tjeret,.
Postuar mė parė nga Pasiqe
Si po sharroj ? Ne c'kuptim ?
Per avatarin akoma e ke fjalen ?![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Yeah, per vullkanet afshleshues qe ke vene te avatari. E ke harru shqipen komplet.
ok do flasim.Postuar mė parė nga Taulant _NYC
Pinko...ke filluar po mban rregjister me interpretimet e avatarit?
S'e shof me kalin e Aragornit...jam esell fare![]()
Summertime baby!
Pasiqe une shqip po flas/shkruaj , dhe shiko pa gabime fare . lol
Pastaj une ate avatar nuk e vura per tu dukur, ate e gjeta ketu mes jush .
Ihto rregjister jo , por 3 dite e kam ate qe i mbaj mend .. pastaj harrohen . Cfare sheh sot qe je esell ?![]()
po ti me nje gote uji mos prit te na lahet e tere vera qe pime mbreme. Plus je e sigurt qe je duke pire uje, shif mos ke ngaterru shishen tate te ujit me ate te Larsit sot ne mengjes...Postuar mė parė nga Kuqalashja
![]()
![]()
Rozine, avatari jot eshte shume disturbing. Kuqke what's ur take?
Toleranca, eleksiri i lirisė.
Postuar mė parė nga Pasiqe
Edhe ti ku mi gjen keto fjalet: afshleshues. Mezi e lexova (me keq se puna e xhaxheshes). Jo shqip te dije robi, po edhe profesor/eshe te jete, prape si merr vesh.
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Pasiqe : 20-07-2006 mė 12:40
Ignore List: Den Bossi
me vje zor me ta thon Pinko...jam gdhi shume horny today!Postuar mė parė nga PINK
![]()
Summertime baby!
Gjes gjes, tani u zgjova une.... edhe pse kam qe ne mengjes qe punoj. E kisha me dy mendje per te hyre ne forum por pashe qe kjo teme qenka interestorante...
Une sot ne mengjes kisha nje buRRe ne tren qe ka tromaksur gjithe trenin me zerin e tij te forte. Dmth nuk kam degjuar nje burre te flase aq shume, ore si mbylleshe goja.... s'kish njeri pa i dhene dirty looks, baaa po se pushonte?? Ore c'fare subjekte nuk ka zene ne goje: Dritat ne Astoria, Bushin, se si u la ne dush ne mengjes, se si do shiste condon ne NY qe te shkonte ne NC, se si kur te hipte ne avion do merrte ilacet me vete se mos semureshe, se si do shkonte ne Crown Plaza Hotel te hante mengjes me nje shok, por ne te njejten kohe mengjesi kushtonte $20.59, dhe se si do shkonte ne Mc Donalds sepse ne kete Hotel ai nuk ngopeshe me ushqim.
E vrava po se vrava dot.. me shpetoi.....
"...beauty comes from inside....the mind comes from reading"
Epo ik atehere mos e thuj meqe paske mendje t'keqe sot. Po mbajme ate qe the dje jo esell - Kalin e bardhe qe fluturon .Postuar mė parė nga Ihti
![]()
Kaltersi nuk eshte disturbing mi goc eshte shume e innocente si avatar , nuk e kuptoj cfare ju ka gjet, me cfare ushqeheni o milet dhe vitamina te kishin qene nuk do shifnit ashtu alla sojsha filma te keqinj .![]()
Krijoni Kontakt