ene un po shkoj i here mtiron ene shifena kur t'kthehem.
ene un po shkoj i here mtiron ene shifena kur t'kthehem.
no glove no love
Tike rruge e mbare e bena nje ze kur te kthehesh.
Une s'iki ketej pa marre dhe DiPi-ne me vete; jo per gje po nje mjek ne staf duhet gjithmone.![]()
Do te ti shkul ato floket e kuqe...edhe qesh pa le.Postuar mė parė nga Kuqalashja
Pastaj nje mjek per 4600 banore, thame- thote dikush ne forum.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga dp17ego : 26-07-2006 mė 15:27
sereno
O tuqka,
ca po beni si e keni nda mendjen?
se ai zeri yt ishte cop cop,
Mua duk vetja si cifuti ne shkretetire...lol
u beme si cobenjte, me delet perpara...oooop
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
lerja aman se mezi i ka. shkuli te verdhat po munde.Postuar mė parė nga dp17ego
kuqka shikoni njehere forumin virtual po deshet me ik vertet. ai cuni qe e ka ngrit m'u duk cun i mir. un vet nuk jam anetar po e njoha komplet rastesisht. deshi te me anetaresonte direkt.
megjithese, albo, balbo, ralbo ne pergjithesi njelloj jane te tere.
Dhe ti Uji s'ke lene Forum n'kembe pa gjezdis. Atij Virtualit i hodha nje sy te shpejte dhe qenka si ky yni, pra i lehte per ne qe te verdallosemi. Kush eshte ky Founderi njehere, e kam taku gje une me ty?
Xhuxho - zeri yt eshte vertet skandal, nivel bajat i mbushur me kalamaqer qe as shqip s'dine te shkruajne. Une u futa shava sa nxorra dufin (eh me gjete?) e s'futem me.
DiPe - akoma me keq...une e du personal mjekun.![]()
Te gjeta mi te gjeta, po po s'bere bam me korcarka s'te rrihet ty...lolPostuar mė parė nga Kuqalashja
Problemi eshte se s'mund te largohem pa i tregu kushurires, se ma gjujne kalamajte e temave, 2 germat e para apo te mbrapta...![]()
---voudou.. ---
Ja tu qeras lala me nje barcalete.
Is alcohol bad for your legs?
Man goes into a cocktail lounge and approaches a lady who is
> > sitting by herself.
> >
> > Man: "May I buy you a cocktail?"
> >
> > Lady: "No thank you, alcohol is bad for my legs."
> >
> > Man: "Sorry to hear that. Do they swell?"
> >
> > Lady: "No, they spread."
---voudou.. ---
ca lesh. o i cun mosha jote, aty ke 22, simpatik dhe truplidhur. i gjat si per ty. gjynof mos me u bo administratore aty.Postuar mė parė nga Kuqalashja
![]()
Te pyeta a e kam taku ndonjehere kur kemi qene bashke, jo si eshte e a ben per mu. Mezi ua dal ktyre qe kam, edhe simpatiku e truplidhuri me duhen tashi!Postuar mė parė nga uj me gaz
![]()
(ke gje ndonje foto te tij?)
Krijoni Kontakt