po pra emrin e merr me qira per 8-9 dollare ne vit. Po duhet patjeter server te mbaje ngarkesat e shume userave qe futen pernjhere ne website. Serveri kushton leke edhe sikur ta marresh me qira.Postuar mė parė nga Leila
po pra emrin e merr me qira per 8-9 dollare ne vit. Po duhet patjeter server te mbaje ngarkesat e shume userave qe futen pernjhere ne website. Serveri kushton leke edhe sikur ta marresh me qira.Postuar mė parė nga Leila
Ika ne pishine une, se s'po u duroka moti. Po ngjis me karrigen... hajde te shqitem une tani. Ishalla e gjetet nje solution, dhe me gjithe seriozitet, mos e postoni ketu adresen e forumit te porsa-krijuar... bejeni exclusive. Ideja eshte te evitojme Fiorat... apo ata qe na dergojne MPs per te na kerkuar llogari per cfare thame 5 muaj me pare. lol
Pakap, nuk do kete shume usera. That's the point. It's exclusive. 100 tops.
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
i Pakapshem , sa ta beni forumin e ri , ja ku e keni ate tjetrin. Zeriyt. LOL
Nejse une kam vendos me u largu per ca kohe nga ky forum. Ndoshta mbas ca kohesh mund te vi prape , who knows.....
Bye te gjitheve dhe kalofshi mire kudo ku jeni.
PINK![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Wait, PINK... how will we know it's you? lol
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Postuar mė parė nga Leila
Pinkie do jete ajo qe mban trandafilin e bardhe.![]()
Ignore List: Den Bossi
Ok Gio, ty te mbeti bananja me duketdhe ju te tjeret gjeni ndonje menyre qe tju njohim..
It's a good think coz vdes per bananas une. A regular monkey.Postuar mė parė nga Antipatrea
![]()
Lol...ne po thmi ta mbash ne dore qe te te njohim, se po e hengre, cu pa pastaj...
Ose AlbaNurPostuar mė parė nga PINK
sereno
Postuar mė parė nga Antipatrea
Hahaha oooppppss, qenkemi marre vesh. Patjater.![]()
Krijoni Kontakt