Koha e ngrofet eshte. Thuaj ishalla t'dali dielli.
Kulmi pa drita ne ket vape .. si ja bejne njehere ?
Koha e ngrofet eshte. Thuaj ishalla t'dali dielli.
Kulmi pa drita ne ket vape .. si ja bejne njehere ?
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
lol...mua sa me mori nje kusherire andej nga Ditsmars qe do sjelle ushqimet ketu tek une. Bahh sa keq per keta (lol)
Taulanti : Mendo sa mire per ne kembesoret, ecim pa merak fare (kuptohet kur nuk ndeshemi me ndonje te krisur qe te na e fuse rroten edhe te shkojme per pambuk pastaj)
My whores left me no time to get married.
Don't be so biased, pres me shume nga ty.Postuar mė parė nga Bokerrima
![]()
Ti viziton shqiptare kur vjen, keshtu qe domosdo do te te nxjerrin mallin e Shqiperise Bronxi me Ridgewood-in.Astoria ka Broadway-n qe dine gjithe shqiptaret e aty rrine te gjithe, e ka zona me te mira e te qeta ku jetojme ne te tjeret. :-D Mgjte une jam tu hik se shpejti...:-)
Po degjo, mire qe u kujtova....Sa larg eshte Wilmington, DE nga DC? I need to be there sometime next month.
Postuar mė parė nga PINK
Te forta e te fortė.
Po c'beri njehere?
Postuar mė parė nga Kuqalashja
Shauu --- > Enverist . lol
Pasiqe , me verte po ty pse nuk te perjashtuan ? lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
care boni pa drita mer daj. ecni knej kah ne se ju presim kena ene drita ene uj ene air condition ene ashuja hap dritaret ene fry era vet
ny pa drita anej kah penssylvania ishte bo qameti kishin ra pem e kishin vra njerez
no glove no love
Mos ki merak une jam shofer shume i kujdesshem , sidomos pas konsimimit te ndonje pije alkolike ( dmth ndonjehere teper ralle kur pi ndonje birre nga ato light fare) . Duhet t;u ruhesh shoferave si Ihti se kan nam te keq ande nga Ditmarsi. Sec degjova behet nje all white albanian party ................sic duken jane merzit gocat tu pa cuna vetem me bluza te zeza .Postuar mė parė nga Pilivesa
amtrak shko ne wilmington
www.amtrac.com. mer trenat rajonal se jan ma lir
ka ene bus po se kom bo noihere. po ky amtrac o shume afer asaj ku do shkoj ti
no glove no love
se mos NJ eshte me mire! Trenat nuk punojne, rruget jane bere sikur te kete kaluar qofte-largu me peme te cara ne mes, dege te medhaja sheshit, makina te bera pete plus dhe rruget e vdekura tipike NJ. Mu duk vetja si ne ndonje horror movie.
u te keqen e ny. sa kaloj linkonin me duket vetja njeri.![]()
Toleranca, eleksiri i lirisė.
ups, doli dy here postimi :P
Kaltersi: Cosmo ka nje histori te bukur per NJ deh rruget e tija... (ngacmoje pak)
My whores left me no time to get married.
Krijoni Kontakt