Nice Cosmo , apo sti japin pijet ato (TGIF) me gota si kavanoza te medha. Enjoy .![]()
Nice Cosmo , apo sti japin pijet ato (TGIF) me gota si kavanoza te medha. Enjoy .![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Yeap, that's what I'm looking forward to do this weekend!!! ByyyPostuar mė parė nga PINK
![]()
"...beauty comes from inside....the mind comes from reading"
le se rame ne dashni te gjithe me ate mbreme....po une s'e ndjeva dhe aq brengen, se isha tapePostuar mė parė nga diikush
![]()
Summertime baby!
une degjova qe ju u fiksuat kaq shume mbas dardhave te saj, sa njeri prej juve beri si i semure epileptik dhe tjetri i tha po mos ja le ti thithe njehere, ky do vdese dhe do i ngelen femijet rrugeve
nuk e prisja nga juve te benit nje gje te tille ... I mean you should have both pretended u were sick![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga diikush : 21-07-2006 mė 13:30
pelivesa lol po se mos flet nai her e para e di une te ka msu keq baba me qinceHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHa![]()
Ngrije cik pazarin, ngrije. S'beka me pune qindshja. LOL.
Diike, te moren jarget poshte nga dardhat e mulates. Permbahu pak se s'ben burri keshtu.
Naten, guud uikend e ju pafsha me drita te henen. (PINK hi&baj :-))
kuqakushja per ty kujdihet munde ta ngri pazarin nga nje qince po e bej dyqince ,jarget vetem Femrave i shkojne vaje se per ate pune janNgrije cik pazarin, ngrije. S'beka me pune qindshja. LOL.
Diike, te moren jarget poshte nga dardhat e mulates. Permbahu pak se s'ben burri keshtu.hahhahahahahahahahgaagagag sa kam QEsh 6 kile pjeshka ahhahgahgahgahgahgaahhahahahahahahahahahahha
hahhahahahahahahahgaagagag sa kam QEsh 6 kile pjeshka ahhahgahgahgahgahgaahhahahahahahahahahahahhaBaBa ,mendohet ja dhe leku ben qe tja nxjerri fytyrem interesit![]()
do te jap un korent nga chicago :PppP
Partizoni
Ckemi Nju Jorkeza ? Shume te urte sot ?
Do dal njehere andej nga NY sot n'dreke ... si eshte koha atje ?![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Krijoni Kontakt