Again s'ka me keq kur lexon qe shprehen ne ekte menyre ,kur jane dhe prind vete disa ,por edhe nese s'jane nje dite do behen..C'do gje eshte reciproke..
Again s'ka me keq kur lexon qe shprehen ne ekte menyre ,kur jane dhe prind vete disa ,por edhe nese s'jane nje dite do behen..C'do gje eshte reciproke..
Toro , gjeja ma e thjeshte dhe ma konvenientja asht qe njeriu me ndjek vetem interesin e vet ! Puna asht me pa pak edhe ate qe njeriu e ka per detyre ta beje !Te kujdesesh per prinderit nuk asht nder qe ban por detyre ose borxh . Ata te rriten , te edukuan , te futen ne jete dhe tashi qe jane plakur dhe s'e kane fuqine e dikurshme , nuk i mban dot sepse i prishet qetesia gruas kur sheh film apo sepse nuk shetit dot me breke neper shpi ajo..? Po ajo qe te pelqen ty a llogaritet apo gjithcka per qefin e gruas ? Gruaja te do me interes mor grup , plotesoja deshirat dhe qefet qe ka dhe te do ajo sigurisht , shkelja pak bishtin se te tregon gishtin (lol se po ban edhe rime )!Gruaja ka vendin qe i takon dhe prinderit vendin e tyre ! Rendesi ka qe te mos i nderhyjne njeri-tjetrit aty u nuk i takon ! Rregullator je ti , i zoti i shtepise !Natyrisht qe jane dy mentalitete te ndryshme por po te kete deshire mirekuptimi dhe leshimi pa nga te dy anet , arrihet ne nji mirekuptim pa ndonji problem te madh !Prinderit nuk duhet te jene zot shpie dmth qe te kene ekonomine ne dore dhe te vendosin dhe tek kjo pike nuk duhet te perzihen hiç !Postuar më parë nga Toro
Po edhe ti largosh sepse ashtu i pelqen gruas , sikur nuk shkon mer lal. I ke prind , kane nevoje per ty dhe te vret zoti ti kthesh shpinen ! Nejse se u zgjatem , nuk jam testu hala per ket gja por kam besim qe do gjej nji rruge te ndermjetme..!
Ndryshuar për herë të fundit nga AgainstAllOdds : 22-07-2006 më 17:47
...
Postuar më parë nga AgainstAllOdds
Hallall, ke fol taman!
Cdo njeri ka vendin e vet, fundja me gruan ndahesh e sdo tja dije me per ty, ndersa prinderit i ke gjithmone aty qe te duan pa interes!
-Askush s`ka prinder te keqinj, mundesisht cdo individi ne kete jetePostuar më parë nga romeoOOO
prinderit e tij(saj) i duken me te mrekullueshmit prinder ne bote.
Ndaj duhet toleruar ne jeten Familjare numeroze.
Nje mashkull/femer qe nuk vlereson prinderit e tij/saj-kot qe krijon Familje.
Kurre sdo behet Prind i(e) Mbare!
-Lirine kerkon?!-Pushka s`ka cark!Fluturimin do?por krahet s`i hap.Me rraso je veshur.Zotin e tall!Kush je ti?!-Perendi a djall?!
nuk eshte se nuk i dua vjerrin dhe vjerren, po nuk dua ti shof cdo dit as cdo jav, mbase njeher ne muaj dhe shum eshte. gruja nuk do ata te mit hajde merre vesh
Jam dakort me Agaistit. Neqoftese prinderit jan pleq dhe smund te mbajn veten, atehere femija e ka detyrim qe ti mbaj ne shpi. Por kur prinderit sado plak, mund te bajn veteveten dhe vec kan nevoj per para, atehere zgjedhia me e mire eshte ti lesh ne shtepin e tyre dhe ti dergosh parat via express![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Nuk e di po me kete tolerance qe nje e dy permend ti Amerikane me dukesh shume Fake . Pse do thuash ti ? Sepse ketu ne usa eshte jetesa e tille qe ti nuk do kesh mundesine te kujdesesh per prinderit si ne shqiperi. Sado ti duash , ti respektosh kur vjen puna qe ti si individ krijon familjen tende , femijet e tu ... jetesa nen nje cati me prinderit dhe sidomos ketu qe jeta per to eshte Hell , cfare do jesh ti ne gjendje tu garantosh atyre ? Nje jete te lumtur ??? I dont think so.Postuar më parë nga AMERIKANJA06
Duke punuar full time dhe kujdesesh per femijet e tu , me thuaj pak ku e do e gjesh ti kohen dhe per prinderit e tu ? Po prinderit fillojne ankesat , jo po me dhemb ketu , jo po u merzita , jo po kesh e ashtu ... sa nga keto do arrish tja permbushesh ti ? Jo se nuk do duash ..po koha eshte aq e limituar , dhe prape ai mentaliteti i tyre nuk ka per te kuptuar . E keshtu me rradhe lindin problemet , etc etc ... shkurt muhabeti secili ne shtepi te vet. Kujdesi per to do vazhdoje dhe nuk arris ta kuptoj pse duhet te jete big deal se jane me vete ??
Po shumica ketu jane mesuar me ate tradite alla shqiptarce .. te gjithe bashke dhe me sherre , dhe u duket tabu e madhe , jetesa me vete .Which eshte me healthy si lidhje per te gjitha palet .
Toro , je per tu pergezuar .. me pelqen arsyetimi yt . Respekte.![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga PINK : 22-07-2006 më 21:47
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Ca kisha per te than, s'mund ta kishe postuar ma mir shkodrane.Postuar më parë nga shkodrane82
Por un them qe duhet te komunikosh me burrin me shume sec po komunikon me forumin. Po s'nigjovi...mendohu mir, n.q.s ti don ate jet pergjithmon.
Ti thu me i lane prinderit ne Shqiperi ( edhe pse mund kene mundesine me ardh ktu me bashkim familjar , green carde or whatever ) dhe te shihesh me to nji here ne vit ( apo 1 here ne 2-3 vjete ) vetem pse nuk do te prishesh rehatine tande personale ?Postuar më parë nga PINK
Apo e ke fjalen ti kesh ne USA dhe ti mbash ne vehte por duke i ndihmu , qe nese i ke pleq dhe nuk punojne dot ca do i besh ? Do i paguash rentin , billat dhe ushqimet per cdo muaj ? I paguan dot 1500+ dollare ne muaj per te mbajt prinderit ? Apo do i cosh ne azil te pleqve ?
He PINK se te kemi goce te zgjuar...
Normal qe asht ma rehat dhe ma mire te jetosh vetem por duhet me pa pak edhe cfare kane nevoje ato dy njerez qe ti i detyrohesh shume...![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga AgainstAllOdds : 23-07-2006 më 01:25
...
Po jo mo AAO, nuk po te thote qe ti braktisesh...Fare mire prinderit mund ti sjellesh ne SHBA me bashkim familjeje, por jo domosdoshmerisht te jetojne ne nje cati me ty....Mund ti marresh e ti vendosesh fare mire nje shtepi afer teje....Dhe po TI duhet te jesh ai qe duhet ti paguaje billat e ushqimet dhe qirane, jo gruaja jote...Nuk besoj se ka ndonji detyrim gruaja jote ( apo imja) ndaj prinderve te tu apo te mi...Dhe kjo do te jete sakrifica qe do besh TI per prinderit e tu!!! Nuk ke apo nuk kemi te drejte tu kerkojme grave te bejne nje sakrifice te tille!!!....Detyrimi eshte i yni ( nese e konsideron ndihmen ndaj prinderve detyrim)...Fundi i fundit, cdo grua pranon te martohet me AAO apo me Toron, jo me familjen e AAO apo fisin e Toros!Postuar më parë nga AgainstAllOdds
Krijoni Kontakt