Dhe harrova dicka: Nese ky forum eshte i arrire, meriten jo me shume se 1% e ka stafi, pjesa tjeter ju takon anetareve.
Dhe harrova dicka: Nese ky forum eshte i arrire, meriten jo me shume se 1% e ka stafi, pjesa tjeter ju takon anetareve.
Mekat qe talenti nuk eshte semundje ngjitese, sepse kesisoj nuk do te kishim kaq shume budallenj neper kembe.
Frederik Rreshpja
Me vjen keq po faktet flasin disi ndryshe z.Ilirjan, dhe ju e dini qe une flas me argument. Pikerisht une kam qene dikur nje anetar i stafit tuaj dhe mesa kujtoj me ftove personalisht ti, te ndihmoja ne disa nenforume te vogla, gje te cilen e beja me kenaqesi dhe pa shperblime apo favore.Postuar mė parė nga Albo
Nese te kujtohet mire ishte pikerisht e njejta ndodhi si kjo me anetarin Wisper, kur une u ofendova ne sy te te gjithe anetareve me frazen San of the Bitch nga nje anetar qe per arsye etike nuk po ja permend emrin. Dhe pikerisht per kete ti ndermore aktin me mosmirenjohes ndaj kolegut tend Dito duke me denigruar mua si fajtor gje per te cilen sot je koshient qe eshte krejt ndryshe. Pikerisht anetari qe me ofendoi mua eshte shenjester e cdo kolegu tuaj ne staf, shiko sa here e keni perjashtuar pasi me bete mua fajtor.
Pra nga gjithe kjo del qe e drejta nuk eshte njesoj me te gjithe. Ruaj nje konsiderate te vecante per anetarin Wisper, dhe te them qe ke bere gabim qe e ke perjashtuar, mund te gjeje nje rruge te mesme me Wisperin, sepse duket nje djale inteligjent dhe nuk kam dyshimin qe do te kuptonte fare mire Ilirjan. Nuk po e le pa faj Wisperin ne gjithe rrjedhen e ngjarjeve, dhe kete ja kam demostruar edhe ne temat e tij, por mendoj qe me anetare te atij niveli duhet gjetur gjuha e mirekuptimit dhe i afrimit me kete host, qe per hir te se vertetes eshte nje host i kendshem.
Duke uruar harmoni dhe paqe midis jush, ju pershendes.
Dito.
Per hir te miqesise, njeriu ben dhe marrezira.
"U perjashtua nje anetar i nderuar, do veteperjashtohem dhe une", -thote miku i mire virtual.
Nuk eshte zgjedhje kjo, mendoj une.
Miku yt mund te riregjistrohet me nickname tjeter,dhe mbase s`do te ju jape as te njohur,
pale me te ju vleresoje miqesine tuaj;apo sakrificen tuaj.
Me vjen keq qe lexoj te tilla deklarata virtuale.Ne te gjithe ketu duhet te falenderojme stafin e ketij forumi,
organizatoret kryesore(Adminet), qe na dhane mundesine te shkruajme dhe lexojme gjuhen shqipe,
se mjaft po shkruajme dhe lexojme ne gjuhe te huaj.
Perkundrazi, ne duhet te rrime sa me te bashkuar, te ndihmojme njeri-tjetrin
ne mendime,te hapim tema sa me interesante qe te defrehemi ne kohen boshe.
Me falni,-por virtualiteti duhet kuptuar jo si pjese e jetes plot halle e probleme,
por si mjet argetimi dhe kalimi kohe te tepert.
Jemi shume mendje te kunderta, sic kemi te kunderta fytyrat apo ngjyren e syve,apo gjatesine trupore.
Na bashkon nje gjuhe, mijera mendime dhe nje forum,-te mos harrojme!
Respekte.![]()
-Lirine kerkon?!-Pushka s`ka cark!Fluturimin do?por krahet s`i hap.Me rraso je veshur.Zotin e tall!Kush je ti?!-Perendi a djall?!
Postuar mė parė nga Albo
He me te lumte, Albo djali! Sa me ke pelqyer ketu!
Dashkan dhe sqarime per shkelmat keta "burrat e mire"!
Te Perjashtohet Nje Anetar Jo I Nderuar Por Shume I Nderuar I Respektuar Si Wisper Eshte Turp .
Pse U Perjashtua Sepse Tha Dicka Qe Ishte Reale ??
Sepse Tha Dicka Qe Nuk U Erdhi Mire Te Tjereve ??
Po Tani Cfare Do Beni Kur Dikush Thot Te Verteten Perseri
Do E Perjashtoni ??
Dhe Cfare Do Fitoni Me Kte Ju Te Dashur Miq E Un Dhe Te Tjere
Asgje Por Do Tregojme Vet Veten Tone Se Sa Duhemi E Respektohemi Ne Si Shqiptare..
Takohemi nė Ditėn e Gjykimit
Julius, mirese u ktheve. Bashkohem me ty, Alboja eshte arrogant dhe ca here ka edhe delirin e plotfuqishmerise, po keto jane semundje qe me nja 20 vjet psikoterapi edhe mund te sherohen.
Puna eshte keshtu: Alboja shet nje produkt qe eshte shume i suksesshem dhe lider i tregut perkates. Une nuk njoh forume shqiptare me te suksesshme se ky. Dhe shumica e forumisteve jane njerez me talent e shume te mire.
Po edhe Alboja do te vere pak buke ne tavoline, pasi i duhet te jetoje. Ca tema pershembull ai s'mund t'i lere atje. Pershembull si mund te themi ne qe Skenderbeu ishte katolik? Alboja na e beri uniat (a thua se e kishte pjelle Vojsava ne Ukraine) dhe pastaj tha "Dreqi ta haje, po e bej ortodoks fare, ops ortHodoks."
Si mund te na nxere neve goja qe shqiptaret jane siperiore ndaj grekeve? Si mund te bejme gafe e te themi qe Janullatosi nuk mund te rrije ne krye te Koash-it?
Nese Alboja nuk shet produktin e tij, nuk ha buke. Mundohuni ta kuptoni.
Patjeter pres qe ky postim te fshihet/"moderohet" brenda dites.
Falemiderit per urimet e perzemerta me rastin e vetperjashtimit tim por sic e sheh jam prap ketu , sepse e ndjej per detyre te bej disa sqarime , qe me pare nuk kisha deshire ti beja ,por duke pare pergjigjet dhe reagimin tend te gabuar u detyrova te hap kete teme dhe shpresoj te kete nje fat me te gjat se temat e tjera.
Ne radhe te pare dua te vleresoj ty dhe stafin tuaj qe keni ngritur dhe mbani ne kembe vullnetarisht kete faqe Shqiptare.
Shpesh mendoj se si ja dilni ti pergjigjeni gjith atyre postimeve dhe problemeve qe dalin nga ana teknike dhe organizative .
Pergezimet e mia te sinqerta .
Por ne fund te gjith kesaj pune duhet te shohim edhe frutin e saj qe fatkeqsisht nuk eshte gjithnje i njejte , here eshte i embel , here i tharte ,e here i hidhur, do ishte me mire pra qe ky frut te ishte me i qendrueshen ne vetite e tij ne menyre qe te shijohet nga te gjith njelloj.
Hyme ne teme :
Ne postimin tim te vetperjashtimit kame thene qe nuk me intereson arsyeja e mbylljes se temes dhe ajo e perjashtimit , por mbas pergjigjes suaj kuptova se ju nuk e keni kuptuar fare ate teme, prandaj po mundohem ta rrotulloj nga kendveshtrimi i Whisperit imi dhe ndonje tjeter ketu ne forum .
Ne rradhe te pare vete fjala karshillek perdorur nga Whisperi perben nje lavderim mbasi ka zevendesuar fjalen Turke " sehirxhi " pra tema mund te quhej edhe :
" Sehirxhite antishqiptar te Forumit Shqiptar "
Me kete Whisperi thot se dikush ben propagande anti Shqiptare dhe Stafi i ketij forumi rri e ben sehir pra ky karshillik apo sehirxhi eshte i vullnetshem nga Stafi apo nuk e kane pare dhe menjeher sa t'ja bejme te ditur do marrin masa !.
Prandaj ai perdor fjalen nése..... ( nese....ju e lini vete jeni P..... e) gje qe do te thote se jeni dakort me X apo Y per ato qe shkruhen mbi Shqiptaret .
Prandaj dhe une i kerkova fakte per kete akuze gje qe faktikisht duhej bere nga ju, biles kerkova nga antaret e tjere te mos komentojne pa lexuar faktet gje qe edhe u be .
Faktet erdhen ishin dy individ me nick ( Katnar ) dhe ( Tanhauser ) , Mbas ketyre fakteve kam qendruar disa ore ne forum per te njohur kush eshte Katnar dhe Tanhauser dhe vetem ateher i ktheva pergjigje Whisperit e cila perfundoj ne koshin e forumit bashke me kohen time te humbur per ate postim , gje duhej ta kishit bere ju apo dikush nga Stafi .
FAKTET
Kush jane Katnari dhe Tanhauser
Katnari
Kjo kuptohet lehte duke lexuar postimet e tyre :
Kur lexon postimet e Katnarit kuptohet qarte dhe ai shpreh vete qe eshte anti Shqiptar , biles len te kuptohet qe eshte i angazhuar ne organizata anti Shqiptare qe veprojne ne Shqipčri dhe ne Greqi
Pyetje?
A i dinit ju keto dhe a lejohet nje individ i tille te marre pjese ne kete forum simbas rregullores se Forumit ????
Tanhauser
Vetequhet Historian dhe nxenes i Cabej profesor qe jep mesim diku neper shkolla etj....
Deri ketu shum mire pasi forumi eshte i hapur per te gjithe, por kur profesori nxjerr nga xhepi teorite e tija anti Shqiptare duhet dhene pergjigje nga Stafi gje qe pervec mod Era 1 nuk e ka bere askush tjeter biles edhe ajo eshte ankuar se ne replike me te i jane fshire postimet.
Pastaj pergjigjet e tjera i merr nga antaret e thjeshte te forumit qe bejne polemike me te sipas nivelit te pregatitjes se tyre gje qe ju vihet ne dukje nga profesori ne menyre fyese dhe ofenduese qe nuk i kane hije nje ( " INTELEKTUALI " ) pasi tregon injorance komunikuese , dhe perseri Stafi nuk nderhyn apo me mire te themi qe nderhyn duke fshire postimet ofenduese te antareve qe vinin si rrjedhoje e replikave me te .
Ne disa raste ai perkrah emrave te fshatrave Shqip ve edhe ate Grek
Per Cfar arsye ???
Mund te ma thoni .
Ai ne moton e tij ka shkruar ne Greqisht , dhe ku ta di un qe ai nuk na ofendon te gjithve aty...
Aeshte kjo ne kundershtim me rregulloren ??
Ka edhe te tjera por me mire lexojini vet dhe nxirrni perfundimet vet se kush eshte Tanhauseri
A ka ne keto fakte shkelje te rregullores se forumit ?
Nese po kush e ka lejuar ??
E pra nese keto gjera i dini dhe i lini vete ky quhet karshillek Antishqiptar.
Dhe nese nuk i dini ndryshon puna.
Ju lutem para se te pergjigjeni lexoni sic i lexova une shum prej postimeve te tyre.
Dhe nese ky kendveshtrim rezulton i vertet ti kerkohet falje Whisperit per keqkuptimin duke e ftuar perseri ne forum.
dardajan
larguar forever
pa dashur te perserisim vetveten ne disa gjera, po duke mare shkas nga shkrimi i mesiperm...
Mendoj se ai Tanhauseri duhet perjashtuar Albo, se ai vertet qe ka vere shume sulme e propoganda antishqitare te sofistikuara ne formulimin e tyre.
Fundja kujt i plasi nese ai thyen rregullat, apo i lexon rregullat, dhe pastaj i shfrytezon ato per te perhapur prapaganden e tij antishqiptare? Njesoj eshte, bile ne rastin e dyte esht me keq, se shume njerez bien pre e kesaj te dytes.
Veret ka tipa ne forum qe shume gjera u duken progrekoserbe dhe antishqiptare pa te drejte, por rasti i Tanhauserve nuk eshte nje nga ta, keshtu qe ai meriton perjashtimin e perhershem.
Per me teper mund te flasen disa antare qe kane debatur me ate personalisht.
Dardajan, kush ve ne medyshje shqiptarizmin dhe integritetin e stafit te forumit shqiptar, qe nuk u krijua dje, me ato "nese", ka nje guxim prej budallai dhe une nuk e harxhoj fjalen me te tille njerez se nuk meritojne nje pergjigje. Nese ti nuk e kupton kaq gje vete, une nuk kam se si te ta shpjegoj me fjale.Me kete Whisperi thot se dikush ben propagande anti Shqiptare dhe Stafi i ketij forumi rri e ben sehir pra ky karshillik apo sehirxhi eshte i vullnetshem nga Stafi apo nuk e kane pare dhe menjeher sa t'ja bejme te ditur do marrin masa !.
Stafi i forumit nuk ka nje termometer qe mat "shqiptarizmen" dhe "anti-shqiptarizmen" e anetareve te vet, dhe te gjithe ata qe kane bere propagande ne forum, heret a vone e kane gjetur veten te perjashtuar nga forumi. Shembujt ne 5 vjet jane me dhjetra, per ata qe e kane frekuentuar forumin per nje kohe te gjate.A i dinit ju keto dhe a lejohet nje individ i tille te marre pjese ne kete forum simbas rregullores se Forumit ????
Mirepo, ksenofobia dhe utopia e shprehur nga shume anetare ne forum here pas hrere ne forma nga me te ndryshmet, nuk jane misioni i forumit. Ne nuk jemi staf qe perjashton nje anetar pasi Dardajan apo Whisper mendon se ai eshte anti-shqiptar, apo se 10 anetare nga 26000 qe ka forumi mendojne keshtu. Ajo eshte ne gjykimin e anetareve te stafit te cilet marrin ne shqyrtim temat dhe postimet me rradhe dhe veprojne sipas gjykimit me te mire konform rregullave te forumit. Ju keni vetem te drejten te raportoni postime qe mendoni se jane te pahijshme dhe bien ndesh me rregullat e forumit.
Ksenofobia shprehet hapur ne botekuptimin e disave qe jane kunder cdo gjeje jo-shqiptare dhe arrin kulmin kur kjo ksenofobi drejtohet edhe ndaj njerezve te Zotit apo artisteve e kengetareve. Vlerat qe forumi kerkon te promovoje e percoje jane ato te respektit te mendimit ndryshe, te bashkejeteses ne diversitet dhe te vleresimit te gjithckaje te bukur dhe me vlere, packa se mund te mos jete shqiptare.
Katnarin nuk e njoh se kush eshte ne mendim, pasi as kam diskutuar dhe as nuk kam lexuar prej tij gje ne forum. Por per Tanhauser di te them, qe eshte nje nga anetaret me te respektuar per mua ne forum, qe personalisht mendoj se nuk eshte "njeri" por "enciklopedi-njeri" pasi sjell me pranine e tij ne forum nje biblioteke te tere me dije qe ai ka lexuar e pervetesuar. Se ku e shohin njerezit anti-shqiptarizmin e Tanhauser une nuk e di, pasi me aq sa kam lexuar une prej tij, ai sjell ne forum nje njohje akademike te historise qe kalon kufijte e Shqiperise, Greqise e Ballkanit.Kush jane Katnari dhe Tanhauser
Pavaresisht se mund te mos kem ndare mendimin e njejte me te ne disa tema, ai mbetet i respektuar ne syte e mi per mendimin qe shpreh dhe materialet historike qe sjell ne forum, qe ne shume raste kane qene edhe origjinale qe botohen per here te pare ne kete forum.
Nese ju u pelqen te lexoni e degjoni vetem ate qe ju pelqen te lexojne syte tuaj, kjo e ka emrin utopi dhe konformitet mendimi dhe vetem keto te dyja qe nuk e kane vendin ne nje forum ku cdo anetar ka nje mendim e qendrim ndryshe.
Ne mbyllje dua te te bej te qarte, qe cdo postim qe ti mendon se nuk e ka vendin ne forum, ti mund ta raportosh tek moderatoret dhe nuk me kish bere vaki ne tere keto vite qe nje anetar apo nje grup anetaresh te hapnin nje teme ne forum qe te kerkonin perjashtimin e nje anetari, bile te arrinin deri aty sa te vene ne medyshje "shqiptarizmen" e forumit dhe te stafit te tij.
Sic e kam thene edhe me pare, nese ndiheni te ofenduar nga forumi apo stafi, thjeshte mos merrni pjese ne forum. Por nese prisni qe forumi apo stafi i forumit te kompromentoje misionin e hapjes se ketij forumi vetem per te perligjur utopine e konformitetin e mendimit te nje grupi te vogel anetaresh, atehere me vjen keq tu them, qe aq vjet qe ju merrni pjese ne forum, ju nuk keni mesuar asgje per te. E perseris, vetem uniformitet dhe utopi mendimesh qe nuk keni per te gjetur jo sot, por as ne 100 vjet ne kete forum.
Bukuria e ketij forumi nuk eshte se te gjithe anetaret e forumit mendojne njesoj, por se te gjithe anetaret e forumit sjellin nje mendim te lire ndryshe per te njejten teme.
Albo
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Albo : 23-07-2006 mė 23:53
citoj Albon:
Meqe une jam nje nga ata qe te akuzoj ty dhe nje pjese te manipuluar te stafit tend qe lejoni antishqiptarizmin ne kete forum shqiptar dhe meqe me fyen duke me quajtur " budalla" atehere po te them qe BUDALLAI I FORUMIT JE TI ALBUSH! Kjo sa per fyerjen qe me bere!kush ve ne medyshje shqiptarizmin dhe integritetin e stafit te forumit shqiptar, qe nuk u krijua dje, me ato "nese", ka nje guxim prej budallai dhe une nuk e harxhoj fjalen me te tille njerez se nuk meritojne nje pergjigje
Mbetesh arrogant dhe i paedukate!
gone with the wind...
Krijoni Kontakt