Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 42

Tema: Plagė jete!

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216

Plagė jete!

Edhe sot provova tė mbyll plagėn e hapur nga ikja jote, edhe sot grumbullova tė gjitha fashat e botės, tė gjitha kininat shėruese, tė gjitha barėrat popullore, por asgjė nuk mė bėri punė, asgjė nuk e mbyll plagėn e hapur nga ti, plagėn qė kullon pandėrprerė dhe qė ēdo ditė bėhet edhe me e thellė, qė ēdo ditė e mė shumė mė afron drejt vdekjes, kurse ti nuk do tė jesh prezente as nė varrimin tim, as aty qė sė paku mbi arkivolin tim tė hudhish njė grusht dhe, apo njė buket me lule, as atėherė!!!
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-07-2006
    Postime
    61
    Citim Postuar mė parė nga Poeti
    Edhe sot provova tė mbyll plagėn e hapur nga ikja jote, edhe sot grumbullova tė gjitha fashat e botės, tė gjitha kininat shėruese, tė gjitha barėrat popullore, por asgjė nuk mė bėri punė, asgjė nuk e mbyll plagėn e hapur nga ti, plagėn qė kullon pandėrprerė dhe qė ēdo ditė bėhet edhe me e thellė, qė ēdo ditė e mė shumė mė afron drejt vdekjes, kurse ti nuk do tė jesh prezente as nė varrimin tim, as aty qė sė paku mbi arkivolin tim tė hudhish njė grusht dhe, apo njė buket me lule, as atėherė!!!

P.s Me fal i nderuar Poet,besoj se nuk te shemtoj kete shkrimin tend .....duke lexuar postimet e tua mu ringjalle e kaluara ime .......

Sonte sa kisha deshire te jsh ne kete cast me mua ..mundohem te harroj dhe te mbyll ate qe e perjetuam .........athua gjithnje ne mendje do te kem .edi qe edhe Ti mendon per mua .....do te doja qe ne kete qast bota te ishte vetem per ne te dy .........te mos na pengoj njeri........asgje nuk me gezon ne kete bote vetem prania jote ........mundohem te te theras por,nuk kam guxim se te tjetren e ke prane ..........cdo dite shikoj foton ...... .e di qe edhe veten e din ........une tani jam vetem por me kujtime dhe ne anderr me Ty jam ........por nuk e di pse Valle me bere qe te dua kaq fort ...kur Ti ndoshta nuk e meriton kete dashurin qe e kisha per Ty..............
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _DIAMANTA1_ : 17-08-2006 mė 15:57

Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Citim Postuar mė parė nga _DIAMANTA1_
    P.s Me fal i nderuar Poet,besoj se nuk te shemtoj kete shkrimin tend .....duke lexuar postimet e tua mu ringjalle e kaluara ime .......

Sonte sa kisha deshire te jsh ne kete cast me mua ..mundohem te harroj dhe te mbyll ate qe e perjetuam .........athua gjithnje ne mendje do te kem .edi qe edhe Ti mendon per mua .....do te doja qe ne kete qast bota te ishte vetem per ne te dy .........te mos na pengoj njeri........asgje nuk me gezon ne kete bote vetem prania jote ........mundohem te te theras por,nuk kam guxim se te tjetren e ke prane ..........cdo dite shikoj foton ...... .e di qe edhe veten e din ........une tani jam vetem por me kujtime dhe ne anderr me Ty jam ........por nuk e di pse Valle me bere qe te dua kaq fort ...kur Ti ndoshta nuk e meriton kete dashurin qe e kisha per Ty..............
    Jo jo perkundrazi, kam nderin qe me prezencen tende i freskon temat e mia dhe i ringjall ne kete menyre. Kjo edhe tregon se sa i vlereson ato. Te falamnderit.

e largeta Maska e shpirti_i_bukur
    Anėtarėsuar
    26-07-2004
    Vendndodhja
    franc
    Postime
    59
    Poet me pelqen qe sa here shkruan sjell dicka te mire per te lexuar,andaj ky shkrim i juaj paksa i prekur , por me ben ta lexoi sa here qe ta kuptoi se cka ke dashur te shkruash.Edhe pse e dhembeshme por ja qe me pelqen pershkrimi shum i thjesht ,por me kuptim mbrendesor.artistik

Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Citim Postuar mė parė nga shpirti_i_bukur
    Poet me pelqen qe sa here shkruan sjell dicka te mire per te lexuar,andaj ky shkrim i juaj paksa i prekur , por me ben ta lexoi sa here qe ta kuptoi se cka ke dashur te shkruash.Edhe pse e dhembeshme por ja qe me pelqen pershkrimi shum i thjesht ,por me kuptim mbrendesor.artistik
    Ndjehem shume i privilegjuar krahas vleresimeve qe me beni mua dhe shkrimeve te mia. Une e hudhe ne leter ate qe e ndjej, thjeshte, pa zbukurime, drejteperdrejt nga zemra. Pse ky shkrim eshte i dhembshem? Sepse e dhembshme eshte vete jeta, prandaj une si njesi brenda saj nuk mund te jem tjeter, apo ndoshta kam pasur fatin jetesor te tille qe e bukura e jetes nuk me ka tangjentuar kurre!!??

pink Maska e Danubi_blu
    Anėtarėsuar
    06-04-2006
    Vendndodhja
    mes jush
    Postime
    54
    Ndjehem shume i privilegjuar krahas vleresimeve qe me beni mua dhe shkrimeve te mia. Une e hudhe ne leter ate qe e ndjej, thjeshte, pa zbukurime, drejteperdrejt nga zemra. Pse ky shkrim eshte i dhembshem? Sepse e dhembshme eshte vete jeta, prandaj une si njesi brenda saj nuk mund te jem tjeter, apo ndoshta kam pasur fatin jetesor te tille qe e bukura e jetes nuk me ka tangjentuar kurre!!??

.........dhe eshte pikerisht kjo qe vleresojme ne TY. Une ndihem krenare qe jam shoqja juaj.

Me respekt Hilda
    pink

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anėtarėsuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Pershendetje poeti

I lexoj me vemendje gjithcka shkruan ne kete forum.. dhe me te vertet eshte mbreselenese menyra e shprehjes se ndienjave te tua ne cdo krijimtari.. Urime..!!

Zemrushja
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

i/e regjistruar Maska e LIMANN
    Anėtarėsuar
    05-08-2006
    Vendndodhja
    Kumanov
    Postime
    12

poetit

Pershendetje per ty poet e lexova me vemendje shum e bukur,mua me ke emocionu shum ngase per nga natyra jam shum i prekshem nga kto gjera.Megjithate ti vetem vazhdo keshtu ok kalo bukur >>>>>>>>>>>>>>>>>

i/e regjistruar Maska e LIMANN
    Anėtarėsuar
    05-08-2006
    Vendndodhja
    Kumanov
    Postime
    12
    Pershendetje per ty poet e lexova me vemendje shum e bukur,mua me ke emocionu shum ngase per nga natyra jam shum i prekshem nga kto gjera.Megjithate ti vetem vazhdo keshtu ok kalo bukur >>>>>>>>>>>>>>>>>

Mbi te gjitha Dashuria Maska e xixe xixellonja
    Anėtarėsuar
    13-02-2006
    Vendndodhja
    Amerik - Miami
    Postime
    404
    ...Poet, me beso me ka ber ky mesazh i yti te me rreqethet trupi...o more djal gati me bere te me dalin lotet...oh po kush te plagosi aq rend?...met vertet je nji poet i shkelqyeshem...por prap mendoj qe keto vargje te sinqerta dalin veten nga nji zemer vertet e plagosur prej dashuris?...qe tua...apo eshte vetem nji poezi?. apo me shum?...e perjetuar...

....te deshiroj suksese te shumta, ēdo te mir.
    "Dashuria e vertetė dhe e sinqertė nuk shuhėt kurrė"

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •