Merri te gjitha nga vehtja ime
madje merrmi edhe vargjet e mia
Lermė nė udhėkryq si jetime
mjafton tė vuaj nga...dashuria
Merri te gjitha nga vehtja ime
madje merrmi edhe vargjet e mia
Lermė nė udhėkryq si jetime
mjafton tė vuaj nga...dashuria
Postuar mė parė nga Poeti
Shume e dhembshme kjo, Poeti!
Postuar mė parė nga molleendaluar
Jeta vet eshte e dhembshme, prandaj une vec po shpreh ate qe mendoj shumica e kane ndjere apo perjetuar!
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA
Eh...jeta merre shume e jep pak. Here here te behet qe ke ne duar ate qe e kerkon me shpirt por vetem mashtrohesh, sa qel e mbyll syt rreshqet nga dora dhe thyhet si xhame ne nje nga trotuaret e shtruara me kallderm.
Nuk shpeton asgje jane vetem therrmijat e dhembjes qe mbesin nga xhami i thyer.
E duke u perpjekur ti mbledhesh, nga duart e tua del gjake dhe lage guret e kalldermit, sa shume dhembin kur copat e thyera te ngulen ne gishtat e holle, por prap vazhdon ti mbledhesh..............
Buzėqeshje dhe lotė.......
Sa e vrazhd me duket kjo jete...Te gjitha mi morri asgje nuk me dha.Edhe ato qe mi dhuroj njeher shum shpejt i mori nuk pat meshire fare qe do me lendon.....Pse nuk me morri edhe shpirtin do te ishte shum me leht edhe per mua.
Pse te jem vetem hije e jetes????Jete ta quaj kete?Jo kjo eshte vetem kalim i kohes sepse jeta me eshte vorros atje thell ne toke dhe zemra eshte atje vetem te rrahurat qe sa vijn e ngadalsohen kan mbet ne mua qe te me mbajn ne kemb si nje statuj pa ndjenja....
Nuk mundem te shkruaj at qka e ndij sepse nuk me kan mbet as ndjenja u treten edhe ato,sepse njeriu i vdekur eshte pa ndjenja athua edhe une jam e vdekur???
Asgje te veqant nuk te kerkova moj jete e vrazhd!Vetem at qe me takonte e ti u tregove aq e pashpirt per mua dhe nuk ma vure veshin fare qe vuaj qe shkrihem ngadal si qiriu shum e pameshirshme u tregove ndaj meje pse?Qte bera?athua mekat eshte te dashurosh?me thuaj te lutem o jete e pashpirt mos nguro?Ma thuaj qe te me sherohen plaget ku gabova??
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Kur s'gabon njeriu me jeten
Gabon jeta me njeriun
Kur kerkojme te verteten
Shpesh i hyme labirinthit.....
------------------------------------------------------------------------------------------
ME MIRE TE RROJ ME DHIMBJEN E SE VERTETES, SE SA ME LUMTURINE E GENJESHTRES(diku nga shkrimet e mia)
Me thone te gjithe pse qan?Po vetem ata lot jan qe me kan mbet dhe nuk mund ti ndali.Nuk me pyesin fare,ata skan orar rrjedhin e rrjedhin ashtu deri sa nje dite te zbrazet edhe ai burim, sikur qe u zbraz zemra dhe humben ndjenjat.
Eh pastaj me nuk ka plag jete,nuk do ket lot sepse ateher nuk do kete me as jete!!!!!
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Plaget e jetes, jane plage kujtimesh, plage pagjumesie, plage vuajtjesh, plage plagesh!!
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA
Me Merre
Jam vrare e lenduar
Ndersa plaget
Me mbeten akoma hapur
Sepse mjeku
Nuk erdhi.
Jam kallur
Edhe pse eca
Sikur hije
Duke marrshuar ne jete.
Jam perveluar
Edhe pse akoma
Me bien copat pa ndale
Sikur te isha fantazme.
Jam hidheruar
Por kendova
Dhe ndegjova
Simfoni
Me dy serenada.
E pse?
Akoma nuk me more
Si pacient
Te kallur
Te djegur
Te perveluar
Qe sherimin ta kem nga ti
Sikur te ishte
Betimi i Hipokritit.
I Lenduar Nga Dashuria
Nuk e di c'me shtyu te shkruaj ne gazeta " Paloma " . Edhe pse kjo histori per disa persona mund te duket qesharake per moshen qe kisha .
Historia ime nis para 1vit e gjysem ne nje klub te Korce dhe ishim me klasen per te festuar . Atje kam pare vajzen e endrrave te mia ( J..... ) , vajzen me te cilen mendoja se kisha gjetur vertet shpirtin binjak . e njojta nga nje shoqja ime e klases dhe menjehere me ka hyre ne zemer , ate dite e kam ftuar te kercenim dhe pranoi mu duk se endrra mund te realizoheshe . Mbaroi festa dhe jemi pershendetur , por nuk i thashe asgje .
Pas disa ditesh marr vesh qe shoku im i ngushte kishte kohe qe e pelqente ate vajze , hoqa dore , nuk mund te tradhetoja shokun tim . Ai i kerkoi te lidheshin por kjo e fundit nuk pranoi per asye se shoqja per te cilen fola me pare i kishte thene fjale jo te kendeshme por qe nuk ishin te verteta , keto fjale me erdhen ne vesh nga nje person qe ishte kur ishin thene , nuk guxoja dot t'i thesha shokut tim c'fare genjeshtrash kishte nxjerre shoqja jone per te . Edhe sot e kesaj dite ai nuk e di si eshte folur per te . Une i flisja me me goje shoqes dhe kjo ra ne sy ne klase . Shkolla mbaroi dhe nuk kisha mundesi ku mund ta takoja J....... . Ishim shkembyer disa here ne rruge por nuk e merrja dot guximin ta ndaloja dhe t'ia thesha c'fare ndjeja per te , me dukeshe se menjehere do theshte JO .
Filloi shkolla dhe ne nje nga festat qe organizohen c'do te shtune ishte dhe vajza qe une kisha 1 vit qe se kisha harruar . Me ne fund e morra guximin per ta ftuar te kercente dhe pranoi edhe pse ishte me shoqet e saj .
Diten tjeter ( te djele ) i shpreva ndjenjat qe kisha per te dhe se kisha 1 vit qe se harroja dhe qe e doja me gjithe shpirt , them se mund te jete cuditur por nuk me ktheu pergjigje ate dite .
Te nesermen me vjen nje sms ku me thote qe nuk do qe te lidhet me mua por nuk dha asnje arsye kur ja kerkova .
U deshperova dhe humba kontrollin e vetes , vajta nje nje klub dhe ja futa duke pire derisa se mbaja dot veten . duke qarre dhe duke urryer veten vajta ne shtepi , por gjumi nuk me zinte , tere naten qava sepse vajza qe doja me gjith shpirt ma mohoi dashurine time qe ndieja per te .
Dy dite me vone morra vesh qe tek J...... kishte ndikur prape shoqja ime qe te jepte ate pergjigje .
Jam nje djale qe nga ana ekonomike jam shum mire dhe nuk kam patur probleme asnjehere , gjithashtu dhe vajza eshte shum mire nga gjendja ekonomike por shoqja e kishte genjyer duke ja mbushur mendje qe une nuk e doja me te vertete por per parate e saj . Por nuk eshte e vertete , J..... e dua me gjith shpirt dhe jam gati te jap c'do gje per te , Biles dhe Jeten .
Momenti kur me ka thene Jo ka qene 1 muj me perpara , por edhe pse ajo me tha Jo une edhe sot e dua me gjith shpirt dhe gjithmone do mbetete ne zemren time nje vend per te , edhe pse ajo e mohoi dashurine time qe ndieja per te .
Ne gusht mbush plot 18 vjec dhe kam do jem i vetem ne nje qoshe te erret duke pare te tjeret qe festojne kurse une do jem i deshperuar sepse nuk kam perkrah vajzen qe dua , vajzen e endrrave te mia , vajzen e qe e dua dhe sot , nuk e di qe do jepja dhe jeten per te , nuk e di sa shume e dua por besoi tek fjalet e te tjereve , tek genjeshtrat dhe jo tek sinqeriteti .
E dua dhe do e dua pergjithmone edhe pse nuk mund te me kthehet pergjigje .
Eja po te pres , sonte nese malli fort te merr .
Eja se po vuaj shum paty , se kam te lehte te jetoj vec vetem .
Mos harro zemren time qe c'do nate te pret me mall .
Ps :
Poeti , kemi perjetur te njeten gje ,
nje vuajtje dashurie eshte shume me teper se nje vuajtje fizike .
Krijoni Kontakt