Eshte nje njeri qe me merr nate e dite ne telefon e nuk ndalon.Me merr te telefoni i shtepise dhe nuk ia gjej numrin atij.Ju lutem a mund te me thoni nje menyre si tia gjej atij numrit.Se me zbedis.Ju lutem ktheni nje pergjigje sa me shpejt.
Eshte nje njeri qe me merr nate e dite ne telefon e nuk ndalon.Me merr te telefoni i shtepise dhe nuk ia gjej numrin atij.Ju lutem a mund te me thoni nje menyre si tia gjej atij numrit.Se me zbedis.Ju lutem ktheni nje pergjigje sa me shpejt.
Thjesht, neser shko ne sportelet e Albetelekomit, spjego rastin dhe ato te zgjedhin kete problem, te gjejne numrin dhe pronarin/en e atij numri.
My silence doesn't mean I am gone!
Marius te kuptoj mjaft mire tensionin qe ke hequr dhe mbase po heq endePostuar mė parė nga marius
Ka disa menyra per ndaluar kete problem mjaft serioz.
1) Te kontaktosh me menaxheret per publikun prane kompanise Albtelekom dhe ti parashtrosh problemin tend. Pergjigja qe do t'u jepet ne keto raste eshte: Do kontaktojme me personin dhe do paralajmerohet deri ne zgjidhjen e kontrates.
Nese edhe pas ketij kontakti problemi nuk zgjidhet atehere veprohet keshtu.
2) Ju Duhet te kontaktoni drejtorin e filialit tuaj ku beni pagesen dhe ti kerkoni ne menyre ultimative listen analitike te thirrjeve drejt telefonit tuaj dhe thirrje dalese te numrit tuaj, pasi ju keni konsumuar lajmerimin kundrejt kompanise.
Nese edhe pas ketij rasti neglizhoheni nga pala kontraktuese atehere veproni si me poshte.
3) Kontaktoni nje avokat dhe kryeni nje takim koke me koke me juristin e kompanise Albtelekom i cili normalisht do terhiqet nese ju keni konsumuar dy pikat pararendese dhe do beje te pamunduren qe problemi juaj te marre zgjidhje brenda disa oresh. Nese edhe ky i fundit injoron kerkesat dhe faktet, atehere ju lajmeroj qe ju beheni automatikisht nje fitues i nje bilete 10 milion leke te vjetra si demshperblim nga pala kontraktuese per mos zbatim te neneve ne fuqi. Pra duhet te hapni nje gjyq me kompanine dhe ju siguroj qe jeni i fituar pa hyre ne ate gjyq.
Keto jane hapat Marius qe te biesh i qete. Marius emri apo numri shqetesues eshte i ndaluar me ligj te jepet nga secila pale. Gjithsesi ka menyra mjaft te sofistikuara te cilat e gjejne ate numer, por une te rekomandoj mos tentosh deri ne ate pike pasi nuk fiton asgje pervec sherreve banale.
Dito.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ClaY_MorE : 23-06-2006 mė 07:54
hej Dito te faleminderit per keto por nuk doja te veja kaq larg me keto hetpa.Kisha degjuar se mund ti bije nje numri (nuk e mbaj men) dhe te tregonte se kush te kishte marre ne telefon.Por jo kaq larg me gjygjera a te tilla gjera.Gjithesesi faleminderit.
Atehere meso dicka marius. Kjo qe parashtron eshte nje opsion i tatueshem nga ana e telekomit dhe i ofrohet njerezve te rendesishem psh, kryetar bashkie, drejtore komisariati, drejtues partiake lokale apo ku di une tjeter ose mbase edhe ndonje bisnesmeni te fuqishem. Ndersa ti i nderuar marius nuk ke shansin te kesh nje opsion te tille nese nuk permbush nje nga kushtet e mesiperme.
Te kam shkruar ne postimin e mesiperm qe ka menyra te sofistikuara te cilat identifikojne ate numer ku nje prej menyrave eshte posedimi i aparatit MRF1 i cili eshte nje dekoder i shkelqyeshem dhe aparaturat digitale te albtelekomit genjehen nga ky model aparati. Asnje opsion nuk aktivizohet nga inxhinjeri elektronik i njesise qendrore te telekomit per asnje abonent pervec rastit kur autorizohet nga prekuroria.
Tani desha te te pyes dicka Marius: Ti do te gjesh numurin qe te shqeteson apo do qe shqetesimet te marrin fund?. Hakmarrja nuk rekomandohet edhe pse eshte nje menyre per te mbushur boshllekun e shpirtit qe kerkon hak.
Dito.
marius, albtelecom ofron sherbimin e Identifikimit te numrit. Do te paguash nje tarife fillestare dhe pastaj paguan nje tarife mujore qe me duket eshte 200 leke ( te reja) ne muaj. Duhet qe aparati jot te kete opsionin qe identifikon numrin dhe aparate te tilla mund te gjesh pasi une psh kam nje te tille qe me ra ne dore fare rastesissht dhe nuk ishte ndonje marke speciale. Nese abonohesh tek ai sherbimi pastaj gjithmone e di numrin e atyre qe te marrin ne telefon.
Ne radhe te pare Albtelekomi ka nje rregullore dhe status ligjor qe i drejton ato ne pune,se cfare detyrimesh dhe sherbimesh kane ato per abonentet,cfare u lejohet dhe cfare nuk u lejohet.Varet,per rastin qe ke qe te besdis dikush,Albtelekomi mund te ta jape numrin ose jo.Gjeja me e mire qe mund te besh eshte ta raportosh rastin ne polici.Policia merret me ate pune.Besdisja ne telefon eshte e ndaluar me ligj ,te pakten ketu ne Amerike,gjithnje behet fjale per njerez qe nuk identifikojne veten dhe nuk flasin kur te marrin ne telefon.Quhet ngacmim(harassment).Ne raste kur kjo perseritet disa here ne nje periudhe te shkurter quhet gjurmim(stalking).Eshte e denushme me ligj.Nuk e di ne shqiperi a ka dale ligj per keto raste.Postuar mė parė nga marius
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Huh Beno , une thashe se do i sugjeroje ti binte *69 . lol
Ti i thua shko ne polici . Pse ka polici atje ?
Marius nderro numrin e telefonit .
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
pershendetje,Postuar mė parė nga marius
me sa di une eshte nje sherbim qe ofron albtelekomi i per te cilin duhet te paguash vetem 200 lek ne muaj...dhe ne aparatin tend te telefonit shfaqen numrat qe te marrin...
te pakten nje miku im keshtu me ka thene....
pyet njehere per te qene me i sigurt!
kalofsh mire dhe qetesi nga cerrrrrrrrrrrrrrrrrja asap
Ehe kshu eshte.Postuar mė parė nga cikita
Po cmimin e ka rritur me duket.
Krijoni Kontakt