Postuar mė parė nga
Lady_
Heshtja me shoqėron nė kėtė natė, tik takėt e orės dėgjohen lehtė dhe mė bėhet sikur nganjėherė ndalėn.
Zemra ime rrah ashtu nė tė njejtin ritėm dhe mė vie sikur po dėgjoj njė zė qė mė thėrret.
Iluzion apo e vėrtetė? S'ka rėndėsi pėr mua, ky zė ėshtė ai qė mė shėron plagėt qė i mbulova me dheun e harresės...
Ah, largėsi...feminine
Zgjohėm ngadalė dhe hap dritarėn, shikoj ngjyrat e kėsaj nate. E bukur ėshtė qetėsia, e kėndshme nganjėherė. Era lehtė qė frynė dhe ledhaton fytyrėn, po lė gjurmė edhe nė qytetin tonė. Qyteti fle...vetėm shpirtėrat e vetmuar dhe tė humbur bredhin rrugėve A kėrkuar ngushėllim nė strehėn e kėsaj nate. Udhėtarėt vijnė e shkojnė, e qyteti tė gjithė i pret dhe i pėrcjellė me tė njejtin ritėm...dhe disa prej tyre, marrin me vete kujtimet, disa vetėm plagėt.
Ah, zemra...
Edhe pse qyteti fle, unė nuk gjejė dot qetėsi. Diēka mė mundon. Duke veshtruar yjet lartė nė qiell, e habitur nga bukuria e tyre e rrallė. Mė ngjajnė nė sy sytė mė tė bukur qė pashė ndonjėherė nė Aė. Ata sy engjullor, tė pafajshėm dhe tė qeshur...
Pėr njė ēast diēka m'shtrėngon nė zemėr. Ca pika bijnė lehtė mbi lėkurėn time, lotė tė zjarrėta tė dashurisė.
Ah dashuria ime
Tani mė je largė, diku nė pafundėsinė e kėsaj qetėsie tė thellė. Athua flenė apo edhe ti ndoshta diku tretėsh nė mendime sikur unė ? Mė vret heshtja e kėsaj nate, mė vretė kjo qetėsi
mė vretė gjithėēka dhe mungesa jote mė djegė shpirtin.
I mbylli sytė dhe para vetės tė kam ty. Atė fytyrė engjullore, atė buzėqeshje qė zemrėn ma shkrinė, ata sy tė bukur qė dikur i puthja sa herė qė i shihja, ata sy qė aq shumė i dua dhe nė tė cilėt shoh lumturinė
Nuk dua mė ti hap sytė, se do largohėm nga ti. Kjo mė bėn tė ndjejė sikur po tė jem nė errėsirėn mė tė thellė
por prapė, edhe aty, ti je me mua.
Krijoni Kontakt