Close
Faqja 58 prej 65 FillimFillim ... 8485657585960 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 571 deri 580 prej 643
    ♥ Kitty Loves Bubi ♥ Maska e Viola.V
    Anėtarėsuar
    22-05-2010
    Vendndodhja
    CANADA
    Postime
    990
    Citim Postuar mė parė nga Lady_ Lexo Postimin
    Heshtja me shoqėron nė kėtė natė, tik takėt e orės dėgjohen lehtė dhe mė bėhet sikur nganjėherė ndalėn.
    Zemra ime rrah ashtu nė tė njejtin ritėm dhe mė vie sikur po dėgjoj njė zė qė mė thėrret.
    Iluzion apo e vėrtetė? S'ka rėndėsi pėr mua, ky zė ėshtė ai qė mė shėron plagėt qė i mbulova me dheun e harresės...

Ah, largėsi...feminine

Zgjohėm ngadalė dhe hap dritarėn, shikoj ngjyrat e kėsaj nate. E bukur ėshtė qetėsia, e kėndshme nganjėherė. Era lehtė qė frynė dhe ledhaton fytyrėn, po lė gjurmė edhe nė qytetin tonė. Qyteti fle...vetėm shpirtėrat e vetmuar dhe tė humbur bredhin rrugėve A kėrkuar ngushėllim nė strehėn e kėsaj nate. Udhėtarėt vijnė e shkojnė, e qyteti tė gjithė i pret dhe i pėrcjellė me tė njejtin ritėm...dhe disa prej tyre, marrin me vete kujtimet, disa vetėm plagėt.

Ah, zemra...

Edhe pse qyteti fle, unė nuk gjejė dot qetėsi. Diēka mė mundon. Duke veshtruar yjet lartė nė qiell, e habitur nga bukuria e tyre e rrallė. Mė ngjajnė nė sy sytė mė tė bukur qė pashė ndonjėherė nė Aė. Ata sy engjullor, tė pafajshėm dhe tė qeshur...
    Pėr njė ēast diēka m'shtrėngon nė zemėr. Ca pika bijnė lehtė mbi lėkurėn time, lotė tė zjarrėta tė dashurisė.

Ah dashuria ime…

Tani mė je largė, diku nė pafundėsinė e kėsaj qetėsie tė thellė. Athua flenė apo edhe ti ndoshta diku tretėsh nė mendime sikur unė ? Mė vret heshtja e kėsaj nate, mė vretė kjo qetėsi…mė vretė gjithėēka dhe mungesa jote mė djegė shpirtin.
    I mbylli sytė dhe para vetės tė kam ty. Atė fytyrė engjullore, atė buzėqeshje qė zemrėn ma shkrinė, ata sy tė bukur qė dikur i puthja sa herė qė i shihja, ata sy qė aq shumė i dua dhe nė tė cilėt shoh lumturinė…
    Nuk dua mė t’i hap sytė, se do largohėm nga ti. Kjo mė bėn tė ndjejė sikur po tė jem nė errėsirėn mė tė thellė…por prapė, edhe aty, ti je me mua.
    Kohe kishja pa lexuar nje shqipe kaq te bukur dhe kaq "feminine" !
    $ € $ ... ♥♫ - ♥♫

i/e regjistruar Maska e EXODUS
    Anėtarėsuar
    15-06-2003
    Vendndodhja
    Intravenous..
    Postime
    1,667
    Heshtjeplote,
    mjaftohet tinzarja nen rrahjesh te ngatheta!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Mposhta pasigurin me nje te buzeqeshur , as vete nuk e di nga me erdhi ,u ndjeva me e lehte dhe me e sigurt se kurre .wauuu

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Citim Postuar mė parė nga hajla Lexo Postimin
    Ditar...me fal qe te lendova dhe Ty me dhimbjet e mia,me mallin dhe lotet e pandara,qe as vapa e, e temperaturava te larta vere si thau,e as shirat e vjeshtes qe po bien dote si lau,ndoshta bora e dimrit do ti ngrin,por prap ne pranver ato do t'bijn..bashk me lulet qe lashe mbi varre,bashk me dhembjen edhe plagen,bashk me mallin qe zemren kallen,veshtire qenka ti perballosh,disa here i them veti,se nuk jam peshk qe jetoi ne deti,as e vetme ne kete bote,qe kam dhimbje edhe lote,dhe kjo bota eshte e madhe,qe mban njerez plote me halle,duhet mesoi qe jam shqiptare,jam unike e zemer madhe!!!

Hajla-Rugovase..
    Pershendetje hajla,

Ka kohe qe dhembja jote eshte pjese e dhembjes sone dhe kjo eshte mire sepse dhembja e mbajtur ne gji pervelon me shume...respekt per ty!
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    856
    Citim Postuar mė parė nga ooooo Lexo Postimin
    me fal A... por me verte me shpreh shume sot kjo poezi
    E pash fare rastesisht poezine time ketu (postimi 549),
    s'ka gje mos me kerko falje, vetem vendosi titullin: "Sumbulla" dhe emrin tim poshte ashtu sic eshte vendosur ne blog;

http://flokenaja.shqipo.com/2009/12/02/sumbulla/...

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga engjellorja : 21-02-2011 mė 03:40

marathonomaku Maska e Hekurani1
    Anėtarėsuar
    17-03-2003
    Vendndodhja
    Afer Diellit
    Postime
    287
    Jam me dhimbje koke. Sapo mora nje lajm per te cilin nuk isha i pergatitur, ndonese e dija se nje dite do ta merrja...
    Deri te Molla e Kuqe!

Hmm ditari i ndjenjave...Asnjėherė nuk kam mbajtur ditar, dhe nuk besoj se do tė mbaj ndonjėherė. E pse tė mbash njė ditar, pse tė shkruash nė tė ?! Mos vallė t’i kujtosh vetes atė ēfarė ke ndjerė, ke bėrė dhe menduar gjatė ditės, apo mė keq tė kthehesh e tė rilexosh, se ēfarė ke bėrė dhe si je ndjerė, para njė farė kohe; tė kthesh kohėn pas me anė tė faqeve tė njė ditari ?! E kur thonė pastaj se udhėtimi nė kohė nuk ėshtė i vėrtetė, kur njerėzit kėtė gjė bėjnė gjithė ditėn, kujtojnė tė kaluarėn duke shfletuar edhe me anė tė njė faqeje tė njė ditari, apo duke e nxjerrė tė shkuarėn - nė kohėn e tashme, nga kujtimet qė i mbajnė si nė zemėr dhe nė mėndje... Jo vetėm kthehen tek e kaluara, por udhėtojnė edhe nė tė ardhmen, duke ėndėrruar pa pushim, duke planifikuar tė ardhmen, dhe gjithė kohės gėnjejne veten dhe tė tjerėt se po jetojnė tė tashmen... Nuk jetohet e tashmja me fantazmat e sė kaluarės, dhe as me dėshirat pėr tė ardhmen...

Prap ke ditari tani, i kam zili njerėzit qė arrijnė tė shprehin ndjenjat me anė tė fjalėve dhe, t'i hedhin nė njė ditar, apo edhe vetė mendimet... Unė nuk kam qenė e zonja kurrė, tė shprehi ndjenjat me anė tė gėrmave, apo edhe vetė mendimet...
    Kush e di pse?! Mbase sepse ndjenjat nuk shprehen me fjalė, apo sepse i mbaj sekrete zemrės dhe nuk arrij dot, t’i shprehi ndjenjat me anė tė fjalėve ?!... Edhe zemrės duhet t'i mbash sekrete nganjėherė, sepse nuk janė tė rralla rastet kur tė tradhėton...
    Po mendimet, ah po ; kjo ėshtė mė interesantja – mė kujtohet shpesh mbreti Luigji XI i Francės qė thoshte : "unė do tė digjja o kapele, po ta dije ti se ēfarė fshihet nė mendjen time"... Unė jo vetėm kapelen, por edhe letrat e ditarit do t’i digjja, po ta dinte ditari se ēfarė fshihet nė mendjen time...

Por sot kam menduar gjatė, dhe nuk mendova edhe aq pėr veten, por po mendoja ashtu nė pėrgjithėsi se pse njerėzit gjithmonė ankohen, dhe sidomos ankohen pėr dashuritė e tyre. Po edhe pėr dashurinė e gjetėn tė ankohen njerėzit, apo tė llafosin aq shumė pėr Tė? Ka nevojė dashuria pėr llapa - llapat e njerėzve?! A nuk thonė gjithmonė se Dashuria i bėn tė lumtur? - dhe sa herė qė takoj njerėz tė dashuruar, gjithmonė do jenė mes dy ekstremeve : o nuk do i'u pushojė goja gjithė ditėn duke thėnė se sa i/e dashuruar ėshtė dhe, nuk do pushojnė tė tregojnė se si ndihen dhe se ēfarė bėjnė me tė dashurin/en, ose nga ekstremi tjetėr: do qurraviten gjithė ditėn se vuajnė nga dashuria, se nuk e harrojnė dot ish tė dashurin/en dhe nuk dinė mė - ēfarė tė bėjnė, se ai/ajo ishte jeta e tij/saj, se ishte lumturia e tij/saj....
    E ēfarė t'i thuash njeriut, ta pyesėsh se kjo na qenka dashuria e tyre, qė i bėn tė llafosin gjithė ditėn pa pushim duke treguar se si ndihen tė lumtur nga dashuria, dhe mė pas qurraviten po pėr shkak tė saj?
    Si ka mundėsi qė njerėzit gjithmonė e ngatėrrojnė egon e tyre me dashurinė? Mbase sepse dashuria e tyre ėshtė vetė egoja qė kanė ?!

Eh njeriu njeriu...si gjithmonė ia kthen shpinėn Diellit qė lind ēdo ditė dhe e ngroh, prandaj edhe nuk sheh gjė tjetėr - veē hijen e vet....

Po mendoja, ta bėj provė njėherė me kėtė ditarin ke forumi, se nuk e kisha bėrė provė ndonjėherė... Ja kshu, pėr tė shuar kuriozitetin...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fleur Blanche : 06-09-2011 mė 15:33

Moving on... Maska e Lover
    Anėtarėsuar
    07-08-2007
    Postime
    62
    Sot ne dreke me koleget e punes po degjoja komente te ndryshme per muslimanet. Ne zyre kemi persona qe e praktikojne, dhe realisht jane njerez te mire, te rregullt.... Nderkohe qe i degjoja nuk po me shijonte me dreka. Po beheshin cinike, kjo mu duk shume e shemtuar, dhe aty mendova..ekzistenca e ketyre njerezve jane jo vetem per tu ndier ata vete mire, por dhe nje prove per ne te tjeret.
    Aty vura re se si njerezit ndihen te kercenuar nga nje lloj disipline, force besimi, qendrueshmerie qe ata shpesh shfaqin, ne krahasim me te tjeret.

Me vone kam nje aktivitet sportiv, them se sot do jete e vetmja gje e bukur. Shpresoj te kem ndonje surprize ne mbremje...
    Life without the courage for death is slavery.

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    eshte e tmerrshme te behesh nje i rritur...

life is a flower Maska e maryp
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    une jam e bindur 1 milion % qe pas takimit te pare per ne nuk do kete tjeter mundesi vec faktit qe do i perkasim gjithmone njeri tjetrit
    dhe gjithe njerezit qe kemi njohur dashur apo frekuentuar do kene thjesht vleren e nje mjeti qe na u desh per te arritur ne piken e moskthimit me njeri tjetrin

anonim
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga maryp : 18-10-2011 mė 12:09
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

Faqja 58 prej 65 FillimFillim ... 8485657585960 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ditari i ndjenjave (gjuhė e huaj)
    Nga Veshtrusja nė forumin Krijime nė gjuhė tė huaja
    Pėrgjigje: 474
    Postimi i Fundit: 23-12-2014, 00:55
  2. Zekeria Cana: Ditari i luftës, 1999
    Nga Dita nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 09-06-2007, 02:51
  3. Ditari i ndjenjave
    Nga Hyllien nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 388
    Postimi i Fundit: 17-07-2006, 23:57
  4. (Shkėputur nga ditari im) "Na ishte njėherė... Otranto '97"
    Nga Auloni nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-09-2003, 17:40
  5. Ditari I Njė Adoleshenti
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-08-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •