Close
Faqja 56 prej 65 FillimFillim ... 6465455565758 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 551 deri 560 prej 643
    i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Kesaj radhe po vi pa Ty,(shoku im) se di a do me ndjen te pakten kur te vi tek vorri?!
    Kam shum gjera per ti then,e me pas te le nje lule ne shenje te mungeses dhe dhimbjes njekohesisht,Qe kur te humba Ty ndjehem e fundosur si barka nen valet e detit...

Ndaj Ti pusho i qete ne parajsen tende!
    Qdohere do te kujtoi me mall...

E Jote(bshk)Kumrie&Hajla.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga hajla : 12-05-2010 mė 22:47
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-10-2009
    Postime
    2
    Edhe kur qielli te therrase...
    e lotet me shi t'i dergoje
    e ngasherimen me bubullime ta sjelle
    ti fryma ime mos e degjo..
    qete ne udhen e te ardhmes shko..

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Qe diten kur u ndave nga ne,le pas dhimbje e mall,asnihere s'do pajtohem me ikjen tende,ditet dhe muajt po behen me te gjata dhe me te mundimshme pa Ty (shoku im) ne qdo hap te jetes po me mungon mos prania jote,nga do po shkoi hija jote po me ndjek pas,(pergjithmon do te mbaj ne zemer)sikur te jesh i gjall..*kurse ti prehu ne parajsen engjull* lulet qe ti lashe tek varri ishin lule te livadheve,ato lule te bjeshkes plot arom,ēe shum i adhurojshe...isha me nipēe, TESEN- te cilen e dojshe aqe shum... dhe ajo bashk me mua i mbushi duart e vockla me ngjyra lule,si nje e madhe te puthi dhe te tha gjyshi im sa shum kisha dashur te jesh dhe ti sot me ne,sa shum gjera te bukura kisha per ti then,me kujtohen fjalet e tua si e vogel kur isha kur me thoje e vocer e gjyshit je,e une te thojsha jo gjysh se shefe qe jam rritur e madhe,e ti u qeshe sepse qdo fjale e imja sikur te jepte jete...e pse fati se deshti qe te kam pran vetes si gjithe femijet tjere? O Zot sa e pafuqishme qe u ndjeva nga ato fjale te saj,me vete thash,e perse valle duhet dhe i mituri te ndjehet i lenduar ne shpirt?! valle, (dhe per nje qaste e kujtova femirin time pa diell)-(pa nen)
    ...papritmas me shpetuan dy pika "loti" duke i gerllitur me psheheritjen e fjales lamtumire,Per me te dashurit dhe me te rendesishmit gjere me tani, "nen dhe burr"..!!

...me lutjet para Zotit qe ate bote t'ua ben parajse...paēe*

Gjithmon do ju kujtoi me dhembje e mall..

e-JUAJ-Hajla Rugovase.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga hajla : 11-06-2010 mė 05:23
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-06-2010
    Postime
    117
    ditari i ndienjave ......sot ndieje nostalgji
    ne te njejten kohe trishtim gezim harmoni paqe
    por edhe inat...... sepse mbaroi,,,,,,
    dicka e re do filloi..
    po filloje te hedhe hapat e pare drejt Jetes..
    po filloje te marre vendimet e para per jeten time.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    heshtja eshte denimi me i keq per mendimin tim, se kam ven ne perdorim per nje kohe te gjate pshm me shume se disa ore...sot dita e pare...le te shikojm sa do zgjasi, shpresoj te zgjasi me shume se nje dite
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

.
    Anėtarėsuar
    19-03-2009
    Postime
    254
    Ka kaluar koha kur doja te ndaja gjithcka me gjithkend.Tani,kur ndjej dicka te bukur,kur kam nje problem,kur jam e gezuar,kur dua nje perqafim,nje mendim,nje fjale te mire,di shume mire ku drejtohem!Aty ku me kuptojne,aty ku me duan.
    Prandaj mos kerko nenkuptime ne fjalet e mia,sepse nuk ke per te gjetur kurre!As ti,as ti,as ti tjetri!THAT'S ALL.As simple as it is!

Mendoj ,mendoj prap mendoj edhe nuk mund te ti shpreh te gjitha keto qe po mendoj
    pse jete je kaq e forte .........
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378
    Citim Postuar mė parė nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Mendoj ,mendoj prap mendoj edhe nuk mund te ti shpreh te gjitha keto qe po mendoj
    jete je kaq e forte .........
    ketu eshte ditari i ndienjave moj shoqe. jo i mendimeve.
    imagine there's no countries...
    nje fjale, nje kuptim...
    :))))

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Sote shfeltova ditarin!ate qe kame me kujtime te hidhura edhe ate qe mi kujtonin dite e lumtura.Shfeltova edhe ditarin e ndenjave,si nje hajn u futa ne mendje, shpirt te cdo antari dhe pramendoja veten po te isha une ne vend te saj/atij si do te veproja?!!!
    A do ti perballoja apo do te isha e tretur ne varr bashke me vuatjet qe ju sjelli kjo jet?Tani kuptova se vuatja me e madhe eshte kur vuan per tjetrin jo per veten,si pse se kuptoj por kur ndjen vuatjen ne tjetrin qe ti u bere shkaktare me duket qe kjo dhemb me shume se sa te vuash per veten, e pse jam keshtu e pse jo ashtu.Po une per kend vuaj per prinderit e mi qe une po i shkatroj apo vuaj per veten qe lumturin se shijoj!Ndoshta po e teproj dhe po e teproj kur them qe luturin se shijoj.Un jame e lumtur dhe do te jeme e lumtur deri ne frymen e fundit,por kete vuatje qe ndjej eshte per te tjeret qe vuajn dhe smundem te ju ndihmoj.Vuaj per nene per baban vuaj per cdo prinder qe vuan per te birin/bijen e vete.Ndjehem fajtore kur shoh lotin ne syt e mamit ndjej keqardhje per friken e babit,ndjej dhemje per te gjithe qe vuajn pa dasheje por vetem e vetem pse ashtu eshte e shkruar.Per ate i them vetes ti je e fort ti je luftare mos per vete per hir te tjerve qe te duan per hire te atyre qe edhe jeten do e jepnin per ty,andaj vazhdoj te luftoj dhe une do te fitoj dhe do te lutem jo vetem per prinderit e mij por edhe per ata qe kan frik te humbin femijen e vet,edhe ata qe i kan humbur femijt e vet,do te lutem edhe per ty e panjhura.Dihet nese Zoti don lufta ime dhe lutjet e mija do te vazhdojn.........
    - - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
    Agim Metbala"

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Ah harova edhe diq te ceki do te lutem edhe per ata qe grinden e sdin te respektojne,dhe qe me fjale lendojn njeri tjetrin!!!!!!
    - - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
    Agim Metbala"

Faqja 56 prej 65 FillimFillim ... 6465455565758 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ditari i ndjenjave (gjuhė e huaj)
    Nga Veshtrusja nė forumin Krijime nė gjuhė tė huaja
    Pėrgjigje: 474
    Postimi i Fundit: 23-12-2014, 00:55
  2. Zekeria Cana: Ditari i luftës, 1999
    Nga Dita nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 09-06-2007, 02:51
  3. Ditari i ndjenjave
    Nga Hyllien nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 388
    Postimi i Fundit: 17-07-2006, 23:57
  4. (Shkėputur nga ditari im) "Na ishte njėherė... Otranto '97"
    Nga Auloni nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-09-2003, 17:40
  5. Ditari I Njė Adoleshenti
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-08-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •