Close
Faqja 44 prej 65 FillimFillim ... 34424344454654 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 431 deri 440 prej 643
    i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Ti as lotet e mi nuk po i shefe sot, thua se je ne nje tjeter bote,valle se c'po ndodhe me mua o Zot?!

Faleminderit juve ce m'lexoni,njiherit dhe per kece ardhje!!!

Hajla!
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-08-2008
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    75
    Moter Hajla, deshiroj qe Zoti te plotson deshiren tende dhe shoku yt i jetes prap te shijon jeten e lumtur .........

Me shpres dhe lutje ,nga Timi
    Mė ka marrė malli t'ia puth mėngjeset Prishtinės!
    Mjellma e ndjerė

Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    "S'kam menduar ce ti nuk cohesh per ta marr ne gryk tet bir ce po te vjen per vizit nga Kosova! me ftesen e spitalit,(pikerisht per kecsimin e gjendjes tende te rend shendetsore),dhe kjo ndodhi pas operimit ce tu be per te dyten here,nga mjeke me te specializuar te "Univerzitetit Canads" Halifax!
    Gjithnje kam than se ni burr si ti nuk dorzohet lehte,(po ja ce semundja po beka te veten) ku per te dyten here ju nenshtrove kirurgut,(pa mundur ta jepni as nenshkrimin tend)valle,sepse ishte ne pyetje jeta? e cila u kecsua akoma me shum dhe te coi ne frymen e fundit! (e vetmja zemra qe qendroi),ashtu dhe si duhej qendroi ni zemer burri,kuptohet e shqiptarit sepse i vetmi ne kete bote ce eshte i pervuajtur!!!
    "Nje fjale te tille e tha dhe mjeku ce t'operoi,kurr s'kam par nje zemer kace te forte ne jeten time!,por si duket kjo zemer paska cen e mesuar per t'ju perballur furtunave keshtu si dhe kesaj radhe,se po te ishte donjeri nga ne, ne kete gjendje si ky,(do ishte ne tjeter bot),por tani e tutje mbetet vetem shpresa dhe besimi ne Zot!!!
    Andaj me ndihmo o Zot dhe sot, si gjithe herave tjera...AMIN

Prandaj me lejoni nje falinderim per juve ce m'lexoni,njiherit dhe juve ce ndani dhimbjen me mua,(madje te dyfishuar ne kete gurbet te zi)!!!
    dhe ti o vella Timi e di ce dhe Ty te ka ngren shpirtin gurbeti prej vitesh,si dhe gjithe atyre ce ndjehen te prekur me jeten e tyre ne gurbet!!!

Prandaj uroj per Ty dhe gjithe gurbetcaret,e per gjithe shqiptaret ku do ce jen mbrenda dhe jashte Kosove e gjitha trojeve shqiptare, ce sa ma pak te ken halle te jetes,edhe se jeta cenka sfide, por ne duhet te jemi gjithnje dinjitoz/e ndaj saj, sepse keshtu na ka mesuar ce kur kemi lindur!!!

Jufalemnderit-Hajla!
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Citim Postuar mė parė nga hajla Lexo Postimin
    "S'kam menduar ce ti nuk cohesh per ta marr ne gryk tet bir ce po te vjen per vizit nga Kosova! me ftesen e spitalit,(pikerisht per kecsimin e gjendjes tende te rend shendetsore),dhe kjo ndodhi pas operimit ce tu be per te dyten here,nga mjeke me te specializuar te "Univerzitetit Canads" Halifax!
    Gjithnje kam than se ni burr si ti nuk dorzohet lehte,(po ja ce semundja po beka te veten) ku per te dyten here ju nenshtrove kirurgut,(pa mundur ta jepni as nenshkrimin tend)valle,sepse ishte ne pyetje jeta? e cila u kecsua akoma me shum dhe te coi ne frymen e fundit! (e vetmja zemra qe qendroi),ashtu dhe si duhej qendroi ni zemer burri,kuptohet e shqiptarit sepse i vetmi ne kete bote ce eshte i pervuajtur!!!
    "Nje fjale te tille e tha dhe mjeku ce t'operoi,kurr s'kam par nje zemer kace te forte ne jeten time!,por si duket kjo zemer paska cen e mesuar per t'ju perballur furtunave keshtu si dhe kesaj radhe,se po te ishte donjeri nga ne, ne kete gjendje si ky,(do ishte ne tjeter bot),por tani e tutje mbetet vetem shpresa dhe besimi ne Zot!!!
    Andaj me ndihmo o Zot dhe sot, si gjithe herave tjera...AMIN

Prandaj me lejoni nje falinderim per juve ce m'lexoni,njiherit dhe juve ce ndani dhimbjen me mua,(madje te dyfishuar ne kete gurbet te zi)!!!
    dhe ti o vella Timi e di ce dhe Ty te ka ngren shpirtin gurbeti prej vitesh,si dhe gjithe atyre ce ndjehen te prekur me jeten e tyre ne gurbet!!!

Prandaj uroj per Ty dhe gjithe gurbetcaret,e per gjithe shqiptaret ku do ce jen mbrenda dhe jashte Kosove e gjitha trojeve shqiptare, ce sa ma pak te ken halle te jetes,edhe se jeta cenka sfide, por ne duhet te jemi gjithnje dinjitoz/e ndaj saj, sepse keshtu na ka mesuar ce kur kemi lindur!!!

Jufalemnderit-Hajla!
    E kam thene edhe me lart deh nuk dua ta perseris, por vetem dua te them: Perendia i ndihmofte atij dhe juve qe t tejkaloni kete sfide, sepse sfidat e jetes neve shqiptareve kurre nuk na u ndane.

Behuni te forte dhe qendroni, sepse forca juaj do jete force edhe per burrin tuaj qe te qendroj dhe te mund semundjen.
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    "Gjithe cfare ndodhi me ty,ishte diqe e pazakont!!!
    dhe kjo sikur na beri dhe me kurioz dhe me besimtar ne Zot!!!
    ....gje ce dhe "mjeket kirurg" ishin te habitur se qfare po ndodhte me punen e tyre ce po benin me shum intenzive te larte!!!dhe ata mendonin se gjithecka ishte ne duart e tyre,po ja se fati paska cen me shum ne anen e te madhit Zot ce te ktheu ne jet per te dyten here,(dhe pas asaj kur mjeket i cuan duart nga ti),dhe than eshte momenti i fundit per Ty! dhe po kerkonin nga ne ce ti permbahemi te ketilles,fare pa na bindur ce ne kemi per te humbur njeriun ton me te dashur dhe me te fort,gjithnje me pretendim se ti nuk ke per tu dorzuar,edhe si gjithmon kam besuar ne Zot, por ce nga rasti yt tani do besoja dhe me shum, duke u bindur se Zoti cenka ai ce ben mrekullira dhe atehere kur ndoshta ne i humbin shpresat,dhe ce ti je gjall sot!!!
    ....dhe pas gjithe atyre diteve dhe neteve ce kalonin ne anketh per Ty,(rrethe gjendjes tende te rend shendetsore) por ne sikur ishim te bindur se ti do ta marrish veten nje dite,dhe sigurisht ce me ndihmen e te madhit Zot xh.nehu.... i cili te dha forc per ti perballuar vdekjes dhe jetes..valle,ndoshta per t'na bindur dhe me shum per mrekullirat e tij ce ka!!!
    dhe sot gjendja jote eshte duke u normalizuar gradualisht,por gjithsesi dhe nenmbikqyrjen e mjekve te shendetsise,edhe pas asaj ce u dorzuan!!!

Andaj shfrytezoi rastin ce t'pershendes dhe kesaj radhe te nderuarin poetin,si dhe falinderime per kurajim e tij, por gjithnje kam vrejtur nje gje te tille nga ai,se ka cen pran atyre ce kan ndjere dhimbje per diqka?!
    prandaj me lejoni t'ju falinderoja,per faktin ce ne kemi cen prej vitesh si miqe te vjeter nen ket forum shqiptar.....edhe se koheve te fundit shum pak kam cen e angazhuar nen tema te ndryshme te antarve,qofte dhe tujat,por sikur dhe disponimi nuk ishte si dikur,i cili dhe me prekupoi me jeten ne zhvillim!!!
    duke mos harruar se jeta cenka sfide,por ne gjithnje duhet luftuar ate!!!

Jufalemnderit hajla!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga hajla : 04-04-2009 mė 14:36

i/e regjistruar Maska e jul-linda
    Anėtarėsuar
    10-07-2008
    Postime
    2,077
    Degjome Dashuria ime ...
    Nuk mundem me ta mbaj emrin tend te burgosur ne qelite e fytit tim ...
    Dua te theras emrin tend !!
    U mundova te fsheh historine tone miqve te mij , por ata te lexuan tek laheshe dhe shetisje ne ujin e syve te mi ..
    U mundova te te fsheh nga miqte e mi , por ata te lexuan tek shkriheshe te era e parfumit tim ..
    Fjalet me te bukura i stolisa per ty , i vesha ato me me te bukurat rroba prej mendafshi , por edhe pse tentova ta bej kete dashuria ime , rezultova e deshtuar ...
    Je reja e zeze , por je dhe fruti me i embel qe po thyen deget e shpirtit tim , me meso te lutem si te sherohem nga semundja jote kronike ...
    Je ti qe vallzon ne dyert e damareve te mi , je kujtimi me i bukur i skalitur ne memorjen time ..
    Je ai qe nuk do ta perserit me historia edhe sikur ajo te shkruhet 1000 here ...

i/e regjistruar Maska e Agim Metbala
    Anėtarėsuar
    12-01-2008
    Vendndodhja
    Rahovec,Kosovė
    Postime
    13,529
    Citim Postuar mė parė nga jul-linda Lexo Postimin
    Degjome Dashuria ime ...
    Nuk mundem me ta mbaj emrin tend te burgosur ne qelite e fytit tim ...
    Dua te theras emrin tend !!
    U mundova te fsheh historine tone miqve te mij , por ata te lexuan tek laheshe dhe shetisje ne ujin e syve te mi ..
    U mundova te te fsheh nga miqte e mi , por ata te lexuan tek shkriheshe te era e parfumit tim ..
    Fjalet me te bukura i stolisa per ty , i vesha ato me me te bukurat rroba prej mendafshi , por edhe pse tentova ta bej kete dashuria ime , rezultova e deshtuar ...
    Je reja e zeze , por je dhe fruti me i embel qe po thyen deget e shpirtit tim , me meso te lutem si te sherohem nga semundja jote kronike ...
    Je ti qe vallzon ne dyert e damareve te mi , je kujtimi me i bukur i skalitur ne memorjen time ..
    Je ai qe nuk do ta perserit me historia edhe sikur ajo te shkruhet 1000 here ...
    E nderuar Jul-linda, njė rrėfejzė e bukur, me plotė figura stilistike - me njė "krehje" tė vockėl, del njė poezi shumė e fuqishme...

Pėrshėndetje Jul-linda...

Mbreti_ILI Maska e Mbreti_ILI
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Nė Francė !
    Postime
    558
    ne mund te fusnim gjithqka ne jeten tone e te mos keqkuptonim ......
    Pėr t'i njohur tė tjerėt
    mė parė ,duhet ta njohėsh vehten.

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Citim Postuar mė parė nga hajla Lexo Postimin
    "Gjithe cfare ndodhi me ty,ishte diqe e pazakont!!!
    dhe kjo sikur na beri dhe me kurioz dhe me besimtar ne Zot!!!
    ....gje ce dhe "mjeket kirurg" ishin te habitur se qfare po ndodhte me punen e tyre ce po benin me shum intenzive te larte!!!dhe ata mendonin se gjithecka ishte ne duart e tyre,po ja se fati paska cen me shum ne anen e te madhit Zot ce te ktheu ne jet per te dyten here,(dhe pas asaj kur mjeket i cuan duart nga ti),dhe than eshte momenti i fundit per Ty! dhe po kerkonin nga ne ce ti permbahemi te ketilles,fare pa na bindur ce ne kemi per te humbur njeriun ton me te dashur dhe me te fort,gjithnje me pretendim se ti nuk ke per tu dorzuar,edhe si gjithmon kam besuar ne Zot, por ce nga rasti yt tani do besoja dhe me shum, duke u bindur se Zoti cenka ai ce ben mrekullira dhe atehere kur ndoshta ne i humbin shpresat,dhe ce ti je gjall sot!!!
    ....dhe pas gjithe atyre diteve dhe neteve ce kalonin ne anketh per Ty,(rrethe gjendjes tende te rend shendetsore) por ne sikur ishim te bindur se ti do ta marrish veten nje dite,dhe sigurisht ce me ndihmen e te madhit Zot xh.nehu.... i cili te dha forc per ti perballuar vdekjes dhe jetes..valle,ndoshta per t'na bindur dhe me shum per mrekullirat e tij ce ka!!!
    dhe sot gjendja jote eshte duke u normalizuar gradualisht,por gjithsesi dhe nenmbikqyrjen e mjekve te shendetsise,edhe pas asaj ce u dorzuan!!!

Andaj shfrytezoi rastin ce t'pershendes dhe kesaj radhe te nderuarin poetin,si dhe falinderime per kurajim e tij, por gjithnje kam vrejtur nje gje te tille nga ai,se ka cen pran atyre ce kan ndjere dhimbje per diqka?!
    prandaj me lejoni t'ju falinderoja,per faktin ce ne kemi cen prej vitesh si miqe te vjeter nen ket forum shqiptar.....edhe se koheve te fundit shum pak kam cen e angazhuar nen tema te ndryshme te antarve,qofte dhe tujat,por sikur dhe disponimi nuk ishte si dikur,i cili dhe me prekupoi me jeten ne zhvillim!!!
    duke mos harruar se jeta cenka sfide,por ne gjithnje duhet luftuar ate!!!

Jufalemnderit hajla!
    Jeta vertete eshte sfite para te ciles vetem te dobetit dorezohen, kurse luftaraket kurre. Fundja besimi ne perendine eshte forca qe na ngushellon dhe na forcon gjithenje. Perendia na e ka fale jeten dhe vetem ai ka fuqine te na e zgjase ose te na e marre. Prandaj e nderuara mike, lutem qe besimi i juaj si familje e ne vecanti i bashkeshortit tuaj te jet aq i madh sa gjitehcka q evjen nga forca e perendise te pranohet pa diskutim.
    Perendia ju ndihmofte ne hapat drejt sherimit te bashkeshortit tuaj.
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553

Mesazh per vete!!!

...Zakonishte koha hece ne horizantin e vet,(por ndonjihere behet se dhe nuk hece) ditet dhe netet jan bere nje,(sikur kam harruar dhe ti numroj ato) disa here kam bere perpjekje ti shenoj ne ditarin tim te merguar,(por disi nuk isha e kurajuar) por kesaj here mora veten per ti kujtuar disa prej tyre,,,te pakten per ti shpalosur ne kohen me te duhur, duke i rikujtuar ditet ce i kalova perplot me (anketh dhe merzi) mbi jeten e zhgenjyer!!!
    Ne nje moshe te shtyre fare pa e verejtur ato,valle e si na cenka jeta?!(nje hice)pa me ardhur kece edhe per tjeret ce t'ua them....
    Prandaj o njeri ushcehu me ata cka jeta te fali,se me zor asgje su marrka prej saj!!!

Jufalemnderit ju ce m'lexoni
    njiherit dhe mirembeteshit...hajla!

Faqja 44 prej 65 FillimFillim ... 34424344454654 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ditari i ndjenjave (gjuhė e huaj)
    Nga Veshtrusja nė forumin Krijime nė gjuhė tė huaja
    Pėrgjigje: 474
    Postimi i Fundit: 23-12-2014, 00:55
  2. Zekeria Cana: Ditari i luftës, 1999
    Nga Dita nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 09-06-2007, 02:51
  3. Ditari i ndjenjave
    Nga Hyllien nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 388
    Postimi i Fundit: 17-07-2006, 23:57
  4. (Shkėputur nga ditari im) "Na ishte njėherė... Otranto '97"
    Nga Auloni nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-09-2003, 17:40
  5. Ditari I Njė Adoleshenti
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-08-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •