Close
Faqja 37 prej 65 FillimFillim ... 27353637383947 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 361 deri 370 prej 643
    i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    "Ndodhi e PAPRITURA! por FATI rezultoi...Te falemnderit O ZOT.)
    "Dhe nenat shqiptare kurr mos paqin lot.

"Ne djalle vafeshin vrasesit,(kriminela)digjenerim....!
    eshte e pamundur per t'u mbrojtur nga keto ("akte tinzare"),qe po i behen vendit ton,dhe atehere pa ndonje arsye te vetme,dhe SOT ne liri...!
    Nga te palogjik ne kok,(me shpirtera te brishet troq), qe din ti behen vellaut armik,(e armikut mik) per qudi kjo!
    E si valle, u dashka ti lani duart me gjakun e vellezerve tuaj,si valle??????? a seshte kjo hata,a seshte ky termet,e si po na mban kjo tok e shkret?! pa na thuani ore te mjere,se qka me ju keshtu po nget..(ngjan)?!pse kaqe te pa shpirt,pse kaqe te pa ep,qe per ni fjale,plumb te vret!
    e q'na eshte dhe kjo jete,e kur vret vellau-vellan e vet!.
    Eh,thon se njeriu me i fort se guri,dhe guri qahet,por(zemra e nanes)dhe keshtu mbahet...!

(e deshperuar)!
    Hajla Rugovase
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

life is a flower Maska e maryp
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    ora 3.00 e nates. dhe sonte nuk arrij te mbyll sy.nata me duket e gjate pambarim, dita me duke nje tunel pa fund i zhytur ne erresiren qe dominon shpirtin tim. shikoj veten ne pasqyre dhe nuk e njoh me.. aty shfaqet nje rifleks i zbehur i vetes time, nje kopje e deshperuar qe leshon klithma deshperimi por qe ne kete nate te shurdher askush mund ti degjoje.
    jam perballe dy syve qe kane humbur ndricimin, shikoj dy buze qe kane harruar c'eshte buzeqeshja, shikoj nje fytyre qe eshte inespresive.. lotet rreshqasin dhe une pyes veten ''jam une kjo????''
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar mė parė nga maryp Lexo Postimin
    ora 3.00 e nates. dhe sonte nuk arrij te mbyll sy.nata me duket e gjate pambarim, dita me duke nje tunel pa fund i zhytur ne erresiren qe dominon shpirtin tim. shikoj veten ne pasqyre dhe nuk e njoh me.. aty shfaqet nje rifleks i zbehur i vetes time, nje kopje e deshperuar qe leshon klithma deshperimi por qe ne kete nate te shurdher askush mund ti degjoje.
    jam perballe dy syve qe kane humbur ndricimin, shikoj dy buze qe kane harruar c'eshte buzeqeshja, shikoj nje fytyre qe eshte inespresive.. lotet rreshqasin dhe une pyes veten ''jam une kjo????''
    Shpresoj te jete veēse nje krijim .......
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e regjistruar Maska e pseudo
    Anėtarėsuar
    29-02-2008
    Postime
    366
    Citim Postuar mė parė nga maryp Lexo Postimin
    maryp ne oren 3 te nates te gjitha macet duken te zeza dhe te gjithe po te shikohemi ne pasqyre do na duket vetja gogol.
    Hajde kurajo dhe shpresoj te jete vetem nje krijim , apo gjendje tranzitorie.
    Tant Qu'il y a La Vie, y a De L'espoir!

Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    "Ditar...!nga ditet qe kaluan paraprakisht,ishin per mua tejet te deshperuara,dhe tejet me "lote"! por qe nga sot, jen tejet te gezuara....:smile:
    Dhe sot gezimi ska kufi......Sot dhe dielli ndryshe po me ngrohe,sot gjithqka po reflekto mbi mua dhe familjen time te gjere.....si dhe mbi gjithe farefisin miqe dhe shoke,nga do qe jen....qe me keqeardhje te madhe perjetuan aktin e hidhur, mbi Ty biri im Toni.
    Nga atje ku une nuk isha per te pare Ty se qfare te ka ndodhur?!
    E as per ta freskuar ballin e ndjersitur nga lendimet e marra,(nga dor ogurzive antishqiptar)!
    Por ja qe Zoti eshte me i fuqishem dhe me i madhe se gjithe ne,Dhe Ai te dha jete per te treten here qe akoma te mbijetosh.....per aqe sa ke ymer.
    Dhe une,e gjithe te tjeret anetar te familjes tende falinderojm Zotin qe te ktheu ne mesin ton....(dhe kurr mos u perserit nje gje e tille),ne Ty dhe as ne dy shoket e tu te cilet bashk u lenduat,(nga i njejti person) qe pa pritmas hapi zjarre mbi ju...!!!
    (mallkuar qofshin ata qe marrin jetera te pafajshem)!
    Njiherit dhe qe lendojn zemra nanash...!
    Andaj Zoti ju bekofte ju,dhe gjithe djemt e nanave shqiptare nga do jan....E ne veqanti, ata qe jen ne sherbim te popullit dhe te vendit te tyre Atdhe....Jufalemnderit
    Qofshi faqe bardhe....
    Thon se njeriu lind nihere, dhe vdes nihere,po ja qe ndodhin si te tilla raste,(per t'vdekur)!dhe lindur prap.
    PRANDAJ TE FALEMNDERIT O ZOT QE MA RUAJTE DRITEN E SYVE TE MIJ.

Dhe Sot, e *gezuar* me shum se kurrrrrrrr!
    Hajla Rugovase
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga hajla : 29-08-2008 mė 13:57
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-07-2008
    Postime
    98
    Me E Forte!!!!!

Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    ...deri dje qava nga plaget qe mi beri shkau(armiku) kurse sot po qaja nga plaget qe po mi ben "vllau"!.
    (qekjo e fundit po tingllon rand o Zot),e kujt ti rrefehem..?!

hajla,
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga hajla : 02-09-2008 mė 21:58

i/e regjistruar Maska e Ujmiri
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Usa
    Postime
    224
    Citim Postuar mė parė nga hajla Lexo Postimin
    "Ditar...!nga ditet qe kaluan paraprakisht,ishin per mua tejet te deshperuara,dhe tejet me "lote"! por qe nga sot, jen tejet te gezuara....:smile:
    Dhe sot gezimi ska kufi......Sot dhe dielli ndryshe po me ngrohe,sot gjithqka po reflekto mbi mua dhe familjen time te gjere.....si dhe mbi gjithe farefisin miqe dhe shoke,nga do qe jen....qe me keqeardhje te madhe perjetuan aktin e hidhur, mbi Ty biri im Toni.
    Nga atje ku une nuk isha per te pare Ty se qfare te ka ndodhur?!
    E as per ta freskuar ballin e ndjersitur nga lendimet e marra,(nga dor ogurzive antishqiptar)!
    Por ja qe Zoti eshte me i fuqishem dhe me i madhe se gjithe ne,Dhe Ai te dha jete per te treten here qe akoma te mbijetosh.....per aqe sa ke ymer.
    Dhe une,e gjithe te tjeret anetar te familjes tende falinderojm Zotin qe te ktheu ne mesin ton....(dhe kurr mos u perserit nje gje e tille),ne Ty dhe as ne dy shoket e tu te cilet bashk u lenduat,(nga i njejti person) qe pa pritmas hapi zjarre mbi ju...!!!
    (mallkuar qofshin ata qe marrin jetera te pafajshem)!
    Njiherit dhe qe lendojn zemra nanash...!
    Andaj Zoti ju bekofte ju,dhe gjithe djemt e nanave shqiptare nga do jan....E ne veqanti, ata qe jen ne sherbim te popullit dhe te vendit te tyre Atdhe....Jufalemnderit
    Qofshi faqe bardhe....
    Thon se njeriu lind nihere, dhe vdes nihere,po ja qe ndodhin si te tilla raste,(per t'vdekur)!dhe lindur prap.
    PRANDAJ TE FALEMNDERIT O ZOT QE MA RUAJTE DRITEN E SYVE TE MIJ.

Dhe Sot, e *gezuar* me shum se kurrrrrrrr!
    Hajla Rugovase
    A ka gja ma te madhe se ta perqaforsh nje moter ene ate hajlene e perqafojm nga shpirti he moj moter ,a mos ma zgjove azem shkrelin prej gjumit,apo nje ender e bkukur te pushtoj...

Per ate them une se dashuria e shpirtit ashte e dlir.
    ~~~~~~~~~~~Astrit Dreshaj~~~~~~~~~~~~~~~~

Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Citim Postuar mė parė nga Ujmiri Lexo Postimin
    A ka gja ma te madhe se ta perqaforsh nje moter ene ate hajlene e perqafojm nga shpirti he moj moter ,a mos ma zgjove azem shkrelin prej gjumit,apo nje ender e bkukur te pushtoj...

Per ate them une se dashuria e shpirtit ashte e dlir.
    .....patjeter vellaqko me perkushtim te madh do ta ruajm dinjitetin e ketij poeti te larte "Azemi jon"...Rugovas

Prandaj mos harrojm,se ne jemi te mesuar per t'qen te fort..... keshtu na mesuan te paret tan Rugovases, ne krye me "Iber Rugova".....Lavdi Qoft

p.s.ndonjihere as plumbi s'na vret jo,(edhe po na vret njeri),por ja qe Zoti eshte ai qe i shefe gjerat drejt.

Dhe Ty te pershendes Vellaqko-nga do qe je te uroj shendet dhe FAT

Bekuar qofsh....

Tung nga-moter hajla.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga hajla : 04-09-2008 mė 14:06

---{---{--@ Ditar Virtual @--}---}---

Kur krijova nje poezi timen,nuk po gjeja dot temen e pershtatshme per ta postuar.Ndaj vendosa te hap nje teme ku gjithkush te hedhe Krijimet e veta.Pa u menduar dy here a i pershtatet ajo qe ka krijuar temes..!!Mos nguroni te postoni "Po nuk u turbullua, nuk kthjellohet"
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Arben-30 : 06-09-2008 mė 12:55

Faqja 37 prej 65 FillimFillim ... 27353637383947 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ditari i ndjenjave (gjuhė e huaj)
    Nga Veshtrusja nė forumin Krijime nė gjuhė tė huaja
    Pėrgjigje: 474
    Postimi i Fundit: 23-12-2014, 00:55
  2. Zekeria Cana: Ditari i luftës, 1999
    Nga Dita nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 09-06-2007, 02:51
  3. Ditari i ndjenjave
    Nga Hyllien nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 388
    Postimi i Fundit: 17-07-2006, 23:57
  4. (Shkėputur nga ditari im) "Na ishte njėherė... Otranto '97"
    Nga Auloni nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-09-2003, 17:40
  5. Ditari I Njė Adoleshenti
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-08-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •