Close
Faqja 27 prej 65 FillimFillim ... 17252627282937 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 261 deri 270 prej 643
    i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Citim Postuar mė parė nga Merdi Lexo Postimin
    shpresoje qe ky intervenim apo si te theme ky problem shendetsore te jete i fundit per ty oroje qe ditet ne vazhdime qe vijne te vijne pa asnje simptome apo shqetsime te me tejme uroje nje shendet te mire me rrespekt nga merdi
    ...gjithashtu nderimet e mija dhe per ju i nderuar Merdi,te falemnderit shum per urimin dhe fjalet e sinqerta,vertet me vjen mire kur ndegjoi se bota shqiptare ka njerez te tille,dhe si anetar i ri qe dukeni po ne ket Forum,me lejo ni pershendetje dhe mireseardhje ne mesin e te gjithe ne...FLM

Me nderime
    Hajla
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga hajla : 16-12-2007 mė 11:47
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    ...valle, nen mbulojen e qarqafit te bardhe,gjithqka u shendrrua ne ankth,pas pak verejta se po me ftohet trupi,dhe sikur ika ne boten e perrallave,lool! atje nuk gjeta njeri,vetem engjuj qe me rrishin mbi kry...a mos valle banin lutje per mua? une fillova te buzeqeshi me andje,por diqka me frigsonte,me vete pershperisja, se a do jem ajo qe isha me par? ohh,sa po kam frig nga ky dreq qarqafi,ndaj perpiqesha ti hap syt,por kot,me kishte humbur fuqia,(ni ankth me kishte nxan)por ma ne fund ia dolem,ja qe Zoti ka fuqin,dhe Njeriu dijurin....FLM....dhe mos t'harroim o njeri,se jeta eshte bardhe e zi

Sinqerishte
    Hajla Rugovase
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga hajla : 16-12-2007 mė 14:48
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

"..Nothing Else.." Maska e Helena78
    Anėtarėsuar
    30-04-2003
    Vendndodhja
    Pertej Hijes...
    Postime
    289
    Asgje s'mund ta ndryshoj ...as edhe loti i tij as edhe e qeshura ime therese...asgje.
    eshte nje statuje kokshkrete qe endet brenda kafkes time e risjell copeza fryme te vdekura larg meje....
    Asgje nuk mund ta shkund as edhe dielli i vrare ne preher te saj...as edhe lekura e ftohte e frikes kur mbeshtillet rreth vetes... kafshon gjithkund e ngado le nje dhembe te bardhe e te qelqte.
    I Fshiken syte ne meng te fustanit te saj te grisur dhe prape nuk lekundet .....nuk e fshik as edhe loti i nates teksa vishet e gjitha prej saj....eshte moskokcarese deri ne mohim dhe cmendur deri ne humbje.....Ajo....VETMIA Ime..
    Forma qe i vishet Levizjes nuk eshte burgu por lekura e mendimit....

i/e regjistruar Maska e EXODUS
    Anėtarėsuar
    15-06-2003
    Vendndodhja
    Intravenous..
    Postime
    1,667
    Prej kohesh ka filluar te mė terheqe asgjeja ne gjithēka; tė formė e tė paformė, ndjesore e shqisore, artistike e jo e tille. Nje fillim i ri ky?! Premtues?!

koha ec e ec dhe ska kthim mbrapa na ka mbetur edhe pak te jetojm apo nuk e dim edhe sa do te jetojm po e dim qe eshte shum shkurt

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2007
    Postime
    197
    Fletė e zverdhur nga ditari poetik

pėr ty

Kur hyra nė Portėn e Ėndrrės, ti s' ishe aty. Sapo kishe dalė. Dhoma binte erėn e flokut tėnd, erėn e trupit tėnd...
    E hapa njė derė qė mė nxorri nė njė kthinė. Ishte njė kthinė e gjatė e pafund. Terri dhe vetmia mė shoqėronin nėpėr vjeshtėn e shpirtit, ku mungonin gjurmėt e pranisė sate gjithkah. Ec e ec, u lodha. E hapa edhe njė derė, edhe njė, edhe njė, edhe njė... ishte sall ai korridor i shkretė dhe terri. Ti s' ishe askund, veēse nė kujtesėn time. Po, nė atė kujtesėn time, qė edhepse qe plot shi e mėrzi, s' e braktisa dot...
    Sa Dyer hapa?! Dola edhe pėrtej Ėndrrės, po ty s' tė gjeta dot.
    Prej copave tė kujtimit do tė tė rikrijoj, tė trilloj, se rruga nė kėtė korridor plot vjesht, shi e mėrzi qenka e papėrballueshme. Ja te ai Portali atje mund tė jesh. Pse tė mos jesh. Sa gjėra nuk kanė qenė tė qenme dhe jan bėrė tė tilla. Ndėrkaq, Ti ishe, tė pash, brenda ati ēasti kur tė mbuloi terri, vetmia...
    Me gjethet e vjeshtes ike dikah. Trete...
    Mos u beso tregimeve makabre qė i rrėfejnė sarhoshet se as dashuria nuk mund ta kthejė atė qė ka ikur. Njėmijė vjet mė parė unė kam qenė mbret, ti ndoshta kanarinė nė kopshtin tim mbretėror.
    E, sot, pse mos tė takohemi sot?! Gjėrat kanė filluar nga hiqi, ndėrkaq ti ishe, sall njė ēast mė parė ishe.
    Sidoqoftė, mirmėngjes Jetė!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    268
    Me thane qe se shpejti prej henes do te dale nje yll i ri.

U habita , zakonisht prej sateliteve qe u vjedhin driten yjeve te vertete , nuk priten fenomene te tille.

Gjithsesi urime henes se plote , une e shoh nga larg ne enderr ndonjehere
    ...
    ...

E nenqesh me hidherim e trishtim.

Tirane

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Dy binjake qe shkruanin me te njejtin nick.........njeri nuk eshte me,ai i jashtezakonshmi,qe dinte shume gjera, me trimi qe kam pare ndonjehere,ai tek i cili nuk kam pare kurre shenjen me te vogel te frikes......ka ikur pergjithmone.........tani ka mbetur ai i dobeti ai tjetri ai i thjeshti qe nuk gjen qetesi derisa ti shkoje prane vellait.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 30-12-2007 mė 10:04
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    .....Kaluan vite dhe shekuj,nga pritja nder pritje!
    dhe sikur mos te ishte shpresa, qfare do na kishte mbetur tjeter se? duket se nuk na ka mbetur dhe ca per t'numruar,nga lutje te perditshme,me duar nga qielli...duke u lutur per ni te ardhme me te mire, dhe me te begadshme.......Pra per Pavaresin e Kosoves.....Uroi qe ky nderrim moti i ketij Viti te Ri 2008-et..Te jet me i favorizuar dhe me i devotshem ne meshiren e Zotit qe ai te realizoi endrren ton te shum pritur....gjakun dhe perkushtimin e atyre qe kan dhen per token e Kosoves.......le t'ndriqo ne syt e gjithe njerzimit dhe te paqes.....per pleqe dhe te rinje......si dhe per foshnjet te posa qelur syt......AMIN
    ********PRA GEZUAR PER TE GJITHE VITIN E RI 2008 GEZUAR PERGJTIHMON********

Hajla Rugovase

Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Citim Postuar mė parė nga land Lexo Postimin
    Dy binjake qe shkruanin me te njejtin nick.........njeri nuk eshte me,ai i jashtezakonshmi,qe dinte shume gjera, me trimi qe kam pare ndonjehere,ai tek i cili nuk kam pare kurre shenjen me te vogel te frikes......ka ikur pergjithmone.........tani ka mbetur ai i dobeti ai tjetri ai i thjeshti qe nuk gjen qetesi derisa ti shkoje prane vellait.
    ......Te jetoi ai qe eshte i nderuar landi,past ni jete te gjate dhe te shendosh,pase jeta keshtu eshte, duket se Zoti me shum i merre te miret (per vete)! keshtu dhe duhet pajtuar me fatin dhe jeten qka sjelle..... Ndaj Zoti ua dhasht forcen prinderve te tij si dhe njakut te vetem.....AMIN

Nderimet e mija
    Hajla
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga hajla : 31-12-2007 mė 19:56

Faqja 27 prej 65 FillimFillim ... 17252627282937 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ditari i ndjenjave (gjuhė e huaj)
    Nga Veshtrusja nė forumin Krijime nė gjuhė tė huaja
    Pėrgjigje: 474
    Postimi i Fundit: 23-12-2014, 00:55
  2. Zekeria Cana: Ditari i luftës, 1999
    Nga Dita nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 09-06-2007, 02:51
  3. Ditari i ndjenjave
    Nga Hyllien nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 388
    Postimi i Fundit: 17-07-2006, 23:57
  4. (Shkėputur nga ditari im) "Na ishte njėherė... Otranto '97"
    Nga Auloni nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-09-2003, 17:40
  5. Ditari I Njė Adoleshenti
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-08-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •